ספות

ELENA100

New member
ספות

ערב טוב ושבת לשום מה דעתכם על הספה שבתמונה?

דגנית11

New member
לדעתי יפה אבל השאלה האם נוחה

ואיכותית. קניתי לא מזמן סלון בצבע כזה - זה מודרני עכשיו. זה לא הספות שפירסמו במודעות של הום סנטר או משהו כזה?

iditush forever

New member
כריות אולי בצדדים?

אבל בעיקרון לא הייתי שמה כלום, היא יפה כמו שהיא לעצמה בלי תוספות. אגב יש לי ספה ממש דומה לזאתי בסלון שלנו, גם אדומה וגם באותו עיצוב, נרכשה באיי.די. דיזיין. חנות מעולה עם ריהוט מעולה!!

נועית10

New member
הגב לא ניראה לי כ"כ נוח וגם..

קחו בחשבון שאם רוצים לשכב עליה לראות טלויזיה לא ניראה לי הכי נוח, ניראת קצת קשה וחייבים כריות בצדדים כדי לשים את הראש.

maybesure

New member
לא הגבתי קודם

אבל גם לי נראית מסוג הספות המינימליסטיות. קצת מידי. אני בוחרת את הרהיטים שלי עם משענות גב גבוהות, ריפוד מלא עדיף. הצבע יפה - אבל צריך לקחת בחשבון הוא חולף. אדום לוהט היה מקובל באמצע שנות ה 70. אנשים עשו מטבחים, קרמיקות ורהיטים בצבע אדום. כשהאופנה חלפה הם היו די תקועים עם משהו לא אופנתי שאי אפשר אפילו להסוות אותו. מאוחר יותר, אחרי תקופת צבע עץ, נכנס הצבע השחור לבן ששרד קצת יותר זמן, גם הוא חלף אמנם אבל לא נראה חריג בבתים שהשאירו אותו. אני אישית מעדיפה פריטים לטווח ארוך בגוונים קלאסיים, ותוספות בצבעים מטורפים: כריות, וילונות, מפות, חפצי נוי. כל דבר שהחלפה שלו היא השקעה קטנה יחסית.

iditush forever

New member
אדום מאוד חזר לאופנה! ../images/Emo9.gif

תסתכלי בקטלוגים, בחנויות, תראי שהצבע האדום חזר לאופנה ובגדול. אני אוהבת צבעים גועשים בבית, לא תראו אותי מרהטת בצבעים לבנים או אפורים או שחורים. לא עושה לי טוב בעינים, מעדיפה צבעים חיים, והסלון שלי הינו דוגמא חיה לכך - ספות אדומות, ועוד פריטים מלאים בצבע.

maybesure

New member
לא להתלהם

בטח חזר, אני רואה ויודעת (ע"ע המטבח האדום באיקאה). השאלה עד מתי? וכל כמה זמן מתכננים להחליף ריהוט כמו ספה/מערכת סלון? זה איזו מפת שולחן ב 10 שקלים וממש לא שופטת אותך על הטעם שלך. אצלי הסלון בבורדו עמוק, ואדום בשבילי זועק ומסנוור מידי. אבל לא כל שמתאים לי מתאים לאחרים. ההמלצה הייתה ללכת על משהו לטווח ארוך. מי שמאוד אוהב אדום או צבעים עזים או שילוב שלהם - בהחלט מתאים להשקיע בזה כי כל עוד זו לא רדיפת אופנה - ממילא לא יוחלף כל שנתיים.

iditush forever

New member
לא התלהמתי בכלל ../images/Emo2.gif

ענייין של טעם, וכמו שנאמר על טעם ועל ריח אין על מה להתווכח. אני אוהבת צבעים כאלו, איש איש ובחירתו. אני תמיד אהבתי צבע אדום בריהוט, ריפוד, בכל דבר
ולמה את חושבת שהתעצבנתי??? זה נאמר ברוח טובה.

I Was Hoping

New member
לא אהבתי את האדום

וחסר לי משהו מפנק בספה הזאת. לא נראית לי ספה כייפית שנוח להתרפק עליה ולהתרווח.

dify

New member
אוהבת

אני ממש אהבתי בלי קשר לאופנות ועניינים... בעיני היא פשוט יפה... אבל זה תלוי גם בהקשרו... מה שאר הדברים שיש לך בסלון... וגם לפעמים במציאות זה לא נראה כמו בתמונה (אני למשל התלבטתי בין כמה דוגמאות וכשהלכתי לראות במציאות היה לי ברור שכמה דברים נפסלו על הסף...) כך שאני מציעה ללכת לראות לפחות דוגמא שלה במציאות. וכמובן שזה עניין של טעם אישי. לטעמי היא מקסימה :)

colibri

New member
בעיניי מאוד יפה

גם אנחנו ראינו משהו מאוד דומה בתמונה וחושבים אולי לקנות... לי זה נראה דוקא נוח מאוד. אבל כמובן, חייבים לראות בעיניים. גם את הצבע, גם את הבד, גם את הנוחות והכל.

sarlior

New member
אני דווקא אוהבת את האדום

והספה אפילו מעט מזכירה את הסגנון של הסלון שלי אבל...כמו שכבר אמרו כאן חשוב מאד לוודא שהיא נוחה!!! לדעתי כריות גדולות ונוחות בצבעים חיים, ישדרגו אותה פלאים וירככו קצת את האדום. ועוד משהו קטן...מכיוון שהאדום הוא לדעתי צבע מאד דומיננטי אז את הכורסאות לא הייתי בוחרת גם בצבע הזה אלא בגוון בהיר יותר, אולי עם איזה עיטור שיש בו נגיעה באדום כדי לקשר ולתאם בין הרהיטים. אישית אני לא מאד אוהבת סטים אלא פריטים שיש בהם קישור מסויים באמצעות צבע או סגנון...אבל זה כבר קשור בטעם אישי.

lee E

New member
דעה הפוכה

היתה לנו כזו. לא נוחה בטירוף. כמו שנועית אמרה, אי אפשר לשכב בנוח בגלל הידיות. הספוג לא מחזיק מעמד ושוקע. הכי גרוע היה שלמרות שאמרו שזה בד נגד כתמים, כנראה התכוונו ההיפך, הוא קלט כל כתם קטן ובבית עם ילדים זה בלתי אפשרי שלא יהיו כתמים. שום דבר לא עזר. כעבור כמה חודשים היא נראתה כמו סמרטוט ונאלצנו לפרוש שמיכות-דבר שאני שונאת בטירוף. כעבור 4 שנים התייאשו וזרקנו אותה-היא פשוט נראתה זוועה.

למעלה