ספות עור

micmicon

New member
ספות עור

שלום לכל חברי הפורום הפרודוקטיבי הזה - מאד נהנית להציץ כאן מידי פעם ולהחכים.. ועתה, יש לי מספר שאלות אליכם: רכשנו לפני 4 שנים ספות עור מרשת יוקרתית - ולתדהמתי גיליתי השבוע חתכי בלאי במקום מסויים בעור (2-3 חתכים קטנים). האם יש דרך ל'תקן' את הנ"ל? האם עלי לפנות אל החברה עצמה? איך מנקים ומשמרים ספות עור? עם מה אסור בתכלית לנקות ספות עור? האם ניקוי במגבונים עשוי להרוס? תודה מראש

אפשר לתקן

יש מומחים לתחום. לי יש מישהו שתיקן לנו שיפשוף מאיזור המרכז אם זה מעניין אותך. אולי שווה לפנות לחברה אם מדובר במהו מאוד מוכר, אולי יש להם את המומחים שלהם. ניקוי ספות עור - יש ליעקובי תחליב בספריי ויש לסנו חומר שמורחים באמצעות מטלית. אני אישית אוהבת את שניהם, לטעמי זה של יעקובי האו למצבים יותר קלים ולטיפול שוטף וזה של סנו לטיפול תקופתי, הוא ממש מחייה את העור. לגבי איסורים - בתחום הזה כל אחת תגיד לך משהו אחר. לי אמרו לא לנקות עם מים אלא רק עם החומרים המיוחדים שהוזכרתי לעיל. חברה שלי מנקה עם מגבונים לתינוקות והספות שלה ממש הרוסות. אחרי 4 שנים בלבד הסבע מש מקולף במלא מקומות. אני אל יודעת אם זה קשור אבל אני לא מנסה את זה על שלי. שוב, אם מדובר בחברה מוכרת את בטח יכולה למצוא באינטרנט את ההמלצות שלהם או לפנות לחברה ככה את בטוחה שאת לא מזיקה זה השני גרוש לי.

maybesure

New member
קיבלתי

מהורי חומר מיוחד לעור אבל ידוע לי כי רוב האנשים שבביתם רהיטי עור מנקים ומחדשים אותם בעזרת תחליב פנים/גוף רגיל. לפי מה שנאמר לי - מה שמתאים לתחזוקת עור הפנים, מתאים גם לעור הספות. לבדוק תמיד בפינה נסתרת שאין איבוד צבע. מגבונים לא הייתי ממליצה כיוון שהם מכילים חומרים נדיפים, לרוב חומרים אלו מזיקים לצבע, אולי אף לגמישות העור. אם ב"חתכים" הכוונה ל"סדקים בצבע" ולא "קרעים" של ממש - אפשר לתקן בעדינות במשחת נעלים בצבע זהה, או משחת נעלים שקופה - והכוונה לכזו מקופסת פח ולא לנוזלית!

didosh3

New member
לא יודעת לגבי התיקון

אבל את יכולה לחזור לחברה, ולנסות. ד"א הספה עשויה עור- ועור צריך שומן. ברגע שניקת במגבונים, ייבשת את העור, ובנוסף, הסבון נשאר.. זה לא נשטף. בעיקרון- צריכים לשמן את העור כמו שמשמים נעל מעור. בטח יש לזה תכשירים. חבל שלא הכווינו אתכם בזמן הקניה לטיפול במוצר.

micmicon

New member
תודה רבה..

התקשרתי לחברה ויש להם שירות של תיקוני ספות בבית הלקוח תמורת 150 ש"ח (שנה ראשונה זה בחינם). הנציגה אמרה לי שאת שאפשר יהיה לראות את 'התיקון' ואני ממש מתלבטת כי כרגע לא ממש רואים את הקרעים, הם עדיין קטנים (לי זה בעיקר מפריע ואני מפחדת שהם יגדלו..). מה לדעתכן/ם כדאי לעשות? אנסה להעלות לכאן תמונה של הקרע.. שוב תודה מיכל

goanin

New member
ספות עור

חתכי בלאי דורשים טיפול מקצועי. יש אנשים שמנסים לתקן/לטשט בעזרת משחת נעליים.. בקשר לניקוי: הניקוי עצמו צריך להתבצע עם מים נקיים ומעט סבון אחרי הניקוי יש להעביר מטלית שנספגה במים עם חומץ (חלש) ונסחטה ואחרי זה על מנת לשמר ולהעניק ברק ורכות רצוי למרוח קרם גוף בעזרת מטלית מקווה שעזרתי

למעלה