ספות כעורות
שלום רב,
אז ככה יש לי כיום בבית ספות דמוי עור 3 -2
מידות קלאסיות .הם נמכרות כיום ברוזנפלד ראיתי השבוע.
בכל אופן הספות נקרעו הם אפילו לא בנות שנתיים.
התחיל מקרע קטן וגדל לקרע גדול. כמה קרעים מצרפת תמונות
אני מתכננת לקנות ספות אבל אני יודעת שזו הוצאה של כ 5000 שח שאין לי בזמן הקרוב
לפחות לא בשנה הקרובה. כבר שאלתי פה על זה ונתנו לי תשובות מעולות ואני שומרת אותם לרגע שיהיה לי תקציב.
ולקנות בזול ספות אני לא רוצה בשום אופן כי אכלתי אותה פעם אחת עם ספות שקניתי בזול –הכל מתפרק .אז אני לא רוצה שוב לקנות בזול ולאכול קש.....
אז מעבר לזה שהן כעורות נורא נורא (בעלי בחר ...)
הן גם קרועות החלק של השלוש קרוע החלק של השתיים לא קרוע
עד שאני אקנה ספות מה אפשר לעשות ??
אז כיסויי ספות שמתלבשים עם גומי ויצא לי לראות בכל מיני קטלוגים נראים ממש רע אפילו יותר מכוער ממה שיש לי היום. בכל מיני בדים עוקצים כאלו עם דוגמאות מזעזעות של פרחים או בדי קטיפה כאלו
מה אפשר לעשות? איפה אפשר למצוא כיסוי טוב לספות שיתלבש טוב על הספות ולא יצא כל פעם שיושבים
בצבע שקט נעים ובד איכותי שנעים לשבת עליו . הכי הכי חשוב לי בד נעים איכותי ויפה. וצבע אחד כמובן
אולי לתופרת ?
נחלת בנימין ? ואם לתופרת כמה זה צריך לעלות ? היא צריכה לעשות מין גומי כזה?
לרפד זה לא אופציה בשבילי גם בגלל שזה יקר נורא וזה יפרם שוב וגם בגלל שהצבע של הספות ממש דוחה אותי וגם איך שהן נראות. כך שתפירת הקרעים לא תעזור לי פה
תודה לעוזרים
נ.ב
יד 2 זה גם לא אופציה בשבילי כי שוב אני לא רוצה ליפול שוב עם קניה זולה לטווח קרוב שתעלה לי ביוקר ואני לא מספיק מקצועית כדי לזהות ביד 2 ספות איכותיות אז אני לא נכנסת לזה מראש
שלום רב,
אז ככה יש לי כיום בבית ספות דמוי עור 3 -2
מידות קלאסיות .הם נמכרות כיום ברוזנפלד ראיתי השבוע.
בכל אופן הספות נקרעו הם אפילו לא בנות שנתיים.
התחיל מקרע קטן וגדל לקרע גדול. כמה קרעים מצרפת תמונות
אני מתכננת לקנות ספות אבל אני יודעת שזו הוצאה של כ 5000 שח שאין לי בזמן הקרוב
לפחות לא בשנה הקרובה. כבר שאלתי פה על זה ונתנו לי תשובות מעולות ואני שומרת אותם לרגע שיהיה לי תקציב.
ולקנות בזול ספות אני לא רוצה בשום אופן כי אכלתי אותה פעם אחת עם ספות שקניתי בזול –הכל מתפרק .אז אני לא רוצה שוב לקנות בזול ולאכול קש.....
אז מעבר לזה שהן כעורות נורא נורא (בעלי בחר ...)
הן גם קרועות החלק של השלוש קרוע החלק של השתיים לא קרוע
עד שאני אקנה ספות מה אפשר לעשות ??
אז כיסויי ספות שמתלבשים עם גומי ויצא לי לראות בכל מיני קטלוגים נראים ממש רע אפילו יותר מכוער ממה שיש לי היום. בכל מיני בדים עוקצים כאלו עם דוגמאות מזעזעות של פרחים או בדי קטיפה כאלו
מה אפשר לעשות? איפה אפשר למצוא כיסוי טוב לספות שיתלבש טוב על הספות ולא יצא כל פעם שיושבים
בצבע שקט נעים ובד איכותי שנעים לשבת עליו . הכי הכי חשוב לי בד נעים איכותי ויפה. וצבע אחד כמובן
אולי לתופרת ?
נחלת בנימין ? ואם לתופרת כמה זה צריך לעלות ? היא צריכה לעשות מין גומי כזה?
לרפד זה לא אופציה בשבילי גם בגלל שזה יקר נורא וזה יפרם שוב וגם בגלל שהצבע של הספות ממש דוחה אותי וגם איך שהן נראות. כך שתפירת הקרעים לא תעזור לי פה
תודה לעוזרים
נ.ב
יד 2 זה גם לא אופציה בשבילי כי שוב אני לא רוצה ליפול שוב עם קניה זולה לטווח קרוב שתעלה לי ביוקר ואני לא מספיק מקצועית כדי לזהות ביד 2 ספות איכותיות אז אני לא נכנסת לזה מראש