ספות ותמונות

sorina99

New member
ספות ותמונות

שלום. סלון ביתינו צבוע בצבע כתום פפריקה וצהוב חול. אלו תמונות כדאי להוסיף כדי לשוות לסלון מראה ביתי. כמו כן אלו צבעים כדאי להוסיף לספות. כרגע יש לנו ספות עם ריפוד כחול עם נקודות קטנות צהובות וכתומות (שאני אוהבת). למשל כריות או אביזרים שיכולים להוסיף ולתת אוירה חמימה? הערה קטנה: יש לי שני ילדים קטנים בבית כך שאני מעדיפה לא להשקיע בדברים שבירים כרגע.
 
תלוי...

מראה ביתי נוצר כשמתחשבים בכיוונים החדר, מיקומו וגודלו בכל הקונטקסט של הבית, החפצים/חומרים/מיקומים שיש בו, תאורה, מי הם הדיירים ומה צרכיהם. מוכנה לפרט? מוכנה לתאר את התחושה כיום וממה נובע הצורך? מה תאריכי הלידה שלכם? לגבי תמונות: תמונות בפאנג שוי יש להן מטרה מאוד ברורה -פנייה לתת מודע. "טיפטוף" של הצלחה, שמחה, אהבה, ועוד גברים שתמיד עוזרים בחיים. הייתי מתחילה במה שקיים, חוץ מהספה. מוכנה לפרט?
 

sorina99

New member
פירוט...

תאריכי לידה שלנו: בעלי-18/10/71 אני - 14/9/73 בני הבכור-19/10/2001 בני הצעיר-1/12/2002 בהמלצה שקיבלתי לפני מספר שנים המליצו לי על צבע כתום ובאמת צבע הסלון מוצלח מאוד. דירתנו בת שלושה חדרים. הסלון מחובר עם המטבח. הסלון הינו צפוני והמטבח דרומי. יש ספה דו מושבית בצד צפון וספה תלת מושבית במערב. המזנון עם הטלוויזיה במזרח. הסלון הוא מלבני מצפון לדרום (או להיפך). יש לי רצפה עם חתיכות שיש (כך קיבלנו את הדירה מהקבלן) והתחושה היא של קרירות מהרצפה. יש תמונות של טבע בסלון בצבעי פסטל שאני אוהבת. ויש וילון בצבעי זהב/בורדו שאני גם מאוד אוהבת ועדיין מרגישה שחסר משהו. חסר בסלון נוכחות הייתי אומרת. חשוב לי להרגיש שחדר הסלון הוא חם ומכיל. אני מרגישה שאני בדרך הנכונה אבל כאילו חסר משהו. חסר מימד של עומק. קשה לי קצת להסביר. אני מקווה שאני ברורה.
 
תראי, תמונות הם סמלים שנמצאים

סביבינו ומשפיעים על התודעה שלנו כל הזמן. יש להקפיד בנושא זה מעבר ליופי או לאיכות אומנותית. בפאנג שוי התמונות הן בעלות מסר ברור של שמחה, פריחה, שגשוג, אהבה,ביחד ועוד. תמונות שמדברות אליך.ברורות לגמרי. לא סוריאליסטיות בשום פן אומנותי.
 

sorina99

New member
תודה לך על עזרתך

אני חייבת לציין שבזמן ההתכתבות שהייתה לנו הסתובבתי בחנויות וראיתי דברים יפים ובאמת העין שלי פנתה יותר לכיוון האדומים והכתומים. חיזקת את התחושות שלי. המון תודה לך.
 
למעלה