משה אורון - למען ההגינות...
אם החלטת לתקוף אותי אישית, כשאני מיצר על מה ששניכם עשיתם, אני חייב לגלות לך את אשר על לבי. אתה מכיר אותי משנים. אינני מסתתר ומקשט את העינינים - רק האמת חשובה. יאיר בינו לא יכול לענות לך, תרשה לי לאזן את התמונה היפה שאתה מציג. ראשית אתחיל בזה שעשית דברים יפים, ומטרתך חיובית מאוד בעיני. אבל המעשה שלך רצוף בעשלונות. שאלה . מדוע הסתכסכת עם זאב מלוך? הרי גם אתו פתחת הרקדה בשער העמקים. הוא ממשיך בהצלחה ואתה ניסית אחר ניתוק היחסים ביניכם, להקים חוג באותו יום במקומות אחרים ונכשלת. התחלת בתרועה רמה, טיילת בין החוגים באיזור וחילקת פליירים. אתה סגרת בסוף את חוגיך והאחרים ממשיכים. גם היציאה שלך מקיבוץ מרחביה לוותה בניסיונות להקים משהו מתחרה , ונכשלת. לא ראינו אף חוג מצליח שלך, תמיד אתה מחפש שותף - עד שהחוג מקבל תנופה. מסתכבך על נושאים שונים, לרוב כספיים והכל חוזר חלילה. למה אתה משתמש במילים יפות, כמו"אני לא עושה את זה בשביל הכסף", כביכול, בהתנדבות, ובסוף מחסל שותפות בגלל - כסף. ועם יאיר בינו , מאחר ואני שמעתי את שניכם, בעיקר אחרי מה שכתבת בפורום - הסתכבכת על נושא מוזר. מספר המשתתפים באולם במסיבת פורים. צילמת את הרוקדים בוידיאו , כדי להצדיק את טענתך. אחרי שנתיים, אתה "נזכר" לספור את הרוקדים , עם וידיאו? הרי הייתם שותפים - מה דיווחת למס הכנסה בכל תקופת השותפות. אתה יכול לבדוק את זה בקלות. בנוכחותי - אמרת למרקידים, בהשתלמות בתל אביב, שיש לכם בין 70 ל - 100 איש . אז מה אתה מספר שרימו אותך. יכולת - כשותף להעמיד מישהו מטעמך לגבות בכניסה והכל היה מסתדר יפה. תמיד אפשר למצוא סיבות למעשה שטות, כמו הריסת חוג יפה. "אל יתהלל חוגר כמפתח" - - בפיקחותך , כדי להרוס את הפעולה של יאיר בינו, חילקת כרטיסי כניסה חינם, וטלפנת לכל רוקד הביתה. הרשית לחברי הקיבוץ (אפק) - להיכנס בחינם. מילאת אולם. אצל יאיר בינו עצוב. הוא עובד קשה, כדי לקיים את הפעולה. זכור ! לא לעולם חוסן.. למען באמת לא אחשה. מפני שאני חושב שטעית. ימים יגדו- מי צודק.