ספור ליל חורף

ספור ליל חורף

מה נעים להתכרבל תחת השמיכה. לשמוע את הגשם מצליף על התריסים המוגפים. הבית חמים ונעים ובחוץ משתוללת הרוח המקפיאה, מיללת היא בקול ורק החתולים עונים לה בקולות נכאים. לאורו המבליח של פנס הרחוב נעות צמרות העצים במחול עוועים משלהן.ואם יש עוד סיפור לקרוא.............. עוד יותר טוב. אמנם גשמי השבוע שעבר חלפו. אך הם עוד יחזרו. ועד אז............. קריאה נעימה

מנורה

New member
אשתורי ../images/Emo45.gifבמספר מילים הצלחת

לגרום לי את הרגשת הרעד בגוף ואת ההרגשה המלטפת של השמיכה.
אהבתי

סיפור מסתורי ונפלא ../images/Emo51.gif אשתורי

לא מצויין שם הכותב- האם הוא מפרי עטך? בוקר טוב ויום נעים לכולם

חונה יקירתי

וודאי וודאי. הכי תדמי בנפשך כי אטול לעצמי תפקיד של מפיץ ספורי אחרים? הלא אדם קרוב אצל עצמו.............. שלי. שלי. כל מילה - שלי.

אשתורי יקר - אתה כותב מוכשר../images/Emo140.gif

אשמח אם תביא עוד מסיפוריך (במידה וכתבת כמובן)

דרדרית

New member
אשתורי היקר. תודה על הסיפור הנפלא.

שמחה לקרוא שוב מסיפוריך. הצלחת לגרום לי להיות במתח לאורך כל הסיפור. מצטרפת לחונה בבקשה לסיפורים נוספים.

הלכו לאיבוד\יוסי בנאי

הלכו לאיבוד\ יוסי בנאי מוקדש לאבדות האחרונות שלנו הלכו לאיבוד מתוך חיפזון קצת שכל ישר וגם הגיון אבדה התמימות,גם היא נעלמה, ויחד איתה אבדה התבונה, אבד הרצון,אבדה הצניעות, במשך הזמן אבדה הרעות, אלפי המילים וההבטחות, גם הם נעלמו,לכל הרוחות, הלכו לאיבוד נופים ומראות המון כוונות טובות ויפות, אבדו פרדסים במלוא פריחתם ברזל ובטון צמחו במקומם, איבדנו נימוס וגם הליכות איבדנו ת'ראש מרוב הצלחות, היה קצת כבוד,גם הוא נעלם, היו חברים-איפה הם כולם? הלכו לאיבוד נופים מוכרים ספסל ושדרה וחום נעורים, לאן נעלם הזמן שחלף? ואיפה הדבש וכל החלב? אז מי ששמע, או מי שמצא, נוף שאבד, אש שכבתה, חליל של רועים,עובד אדמה- שיעשה טובה, ולנו יחזיר האבדה, *** אומנם הרבה דברים הלכו לאיבוד אך יש גם כיום אנשים טובים באמצע הדרך שיושיטו יד ויטו אוזן - אז אולי אפשר להתרפק על העבר רגע או שניים- אבל כדאי - כדאי מאוד להסתגל למה שיש - ויש המון!!!!!

לוסי5

New member
שלום לכולם,זה נסיון ראשון שלי ליצור

קשר בכתב אנסה. נתקלתי במאמר שהרשים אותי מאד והוא תמיד נר לרגלי, אשתף אותכם." איןדבר בעולם ההופך את האושר לפחות ניתן-להשגה מאשר הנסיון למצוא אותו.ההיסטוריון וויל דוראנט תיאר כיצד חיפש את האושר בידע ומצא אכזבה בלבד,חיפש במסעות מצא עיפות, בעושר-ומצאחוסר הרמוניה ודאגות.בכתיבה וזו יגעה אותו,יום אחד ראה אשה יושבת בזרועותיה תינוק ישן.ניגש ונישק את האשה והתינוק ברוך.המשפחה נסעה לה והשאירה את דוראנט בהארה מדהימה לגבי טבעו של האושר. הוא נרגע וגילה כי"כל פעולה נורמלית של החיים טומנת בחובה הנאה כלשהי" ואכן הבוקר בשלתי מרק ונהנתי (בישול המרק נכתב בהומור)

boaz31

New member
../images/Emo6.gifל-לוסי5 רוצה לתרום ממני למושג-

" אושר " תן חיוך,אין דבר יותר יפה מלחייך לאדם שאינו מסוגל לחייך

אנימו

New member
ללוסי-נסיון ראשון שהוכתר בהצלחה|כתר

מיירבית. ואוסיף עוד על האושר: זה שאין לו שאיפה להיות מאושר יותר-הוא המאושר באדם (ו.ר.אלגר) דומה האושר לבושם-אינך יכול לבשם בו אחרים בלי שטיפות ממנו ינתזו גם עליך (אמרסון) האושר גדל ליד האח בביתנו, ואי אפשר לקטפו בשדות זרים(דוגלס ג'רולד)

שלום לך לוסי, הצלחת מאוד!!!!!!!!!!

הנושא מאוד קרוב ללבי, יש הרבה ספרים על הנושאים האלו, אני קוראת להם דברים שבלב. בזמן האחרון קראתי כמה ספרים מהם, התרשמתי מאוד. בידידות

לוסי5

New member
ללאה שלום וברכה גם לי קרוב הנושא,

אך הגעתי למסקנה שכמה שפחות נחשוב עליו, הוא יותר יגיע, כמו הסיפור על שני החתולים . חתול גדול ראה חתול קטן רודף אחר זנבו בטענה שזנבו הוא האושר שלו ומנסה לתופסו.ענה לו החתול הזקן,גם המסקנה שלי שזנבי הוא אושרי אך שמתי לב, שבכל פעם שאני רודף אחרי הוא בורח ממני,וכאשר אני עסוק בעניני,הוא משום מה תמיד בא בעקבותי. בברכה לוסי.

לוסי שלום רב

לא התכוונתי שצריך לרוץ אחרי דברים מסויימים, אלא ללמוד איך להתמודד במקרים מסויימים של הבעיות בחיי היום יום, לקבל כלים נכונים עבור ההתמודדות במקרים מסויימים. אלו דברים כבדי משקל. זה נושא מאוד מסובך.

yaely2

New member
מנהל
אשתורי הסיפור מקסים ומצמרר../images/Emo47.gif

שלום אשתורי. רק עכשיו נתפניתי לקרוא את סיפורך, ממש מקסים. בחלק השני של הסיפור ממש פחדתי להמשיך לקרוא שמא יאונה לה רע, לגיבורה יופי של דבר. אפשר להזמין עוד סיפור?

למעלה