ספור טרי

צורן

New member
ספור טרי

חזרתי אתמול בערב מבית החולים. עברתי שם הפלה בשבוע 6+6. לא היה דופק לעובר. זאת כבר פעם שנייה. הפעם הראשונה היתה לפני 3 חודשים בגלל סיפור דומה אך בשבוע 9. יש לי שני ילדים מקסימים בבית כך שהסיפור הזה מאוד חדש לי. הרופא בבית החולים אמר שבמצבי אפשר לנסות גם פעם שלישית לפני שמתחילים בברורים, רק שצריך לקחת בתחילת ההריון כדורי פרוגסטרון לחיזוק. האם אתן מכירות?רע לי מאוד, לא יודעת מאיפה להתחיל, הכל צפוף לי מידי. תודה

גם אני

הי צורן גם לי יש שני ילדים שנולדו אחרי הריונות בלי שום בעיה, ואחרי שחיכיתי כמה שנים פתאום שתי הפלות. גם אני חיכיתי רק לשלישית על מנת להתחיל את הבירור, כי הבדיקות עולות המון כסף באופן פרטי. ואז נכנסתי להריון שלישי והיה דימום בשבוע 8 שהייתי בטוחה ששוב יש הפלה, ממש לא היה לי שום ספק, אבל בסוף היה דופק ומאז עבר חודש והכל בסדר. אין לי מושג ממה נבעו הבעיות הקודמות. הרופאים אומרים שאפילו ציסטה קטנה יכולה לגרום לזה ששני הרינוות קודמים לא הצליחו להשתרש טוב, ועכשיו השתרש כי המקיקום כנראה היה יותר טוב, אבל היא לדימום. את זה כמובן אפשר יהיה לבדוק רק אחרי ההריון ואני מקווה שיעבור בשלום. אז עכשיו אני בשבוע 13 אוטוטו סקירה, וכנראה שעברתי את השליש המסוכן, אבל אין לדעת... מה שכדאי שתבדקי זה מה מצב המוגלובין שלך אחרי שתי הפלות, אצלי ירד ל- 10ולפני ההריון הנוכחי לקחתי 3 חודשים ברזל במינון עצום. בהצלחה ותחזיקי מעמד. נכון שהרבה יגדו: בסה"כ יש לה כבר שני ילדים, מה היא רוצה זה לא אסון. אבל אני הרגשתי באמת נורא למרות שאובייקטיבית יש דברים גרועים יותר. וזה מקרין כמובן גם על הילדים... בהצלחה.

בנות יקרות

גם אצלי ההפלה הייתה אחרי שני ילדים (אם כי זו הייתה הפלה יותר מאוחרת ועקב מחלה) ואני יודעת, כמוכן, שזו לא נחמה גדולה. כמובן שיש מצבים יותר גרועים וכמובן שעצם קיומם של הילדים שלנו הוא קרש הצלה עצום וכח ששואב חזרה לחיים, אבל דווקא בשל עצם קיומם אנו יודעות מה המשמעות של לאבד ילד ועד כמה כל ילד הוא יצירה חד פעמית. צורן,אני חושבת כי את אכן צריכה לנסות שוב, אבל זה כולל דאגה מוגברת לעצמך, כולל נטילת ויטמינים וכן קומפלקס B, שיעזור להתאושש מן הטראומה הגופנית. (לא לשכוח להפסיק את נטילת קומפלקס B לפני ההריון הבא וכמובן, רצוי להתייעץ עם רופא או נטורופת). מן ההבט הנפשי את צריכה לחשוב מה מתאים יותר עבורך (וזה אישי) לנסות מיד שוב או לתת לזמן קצת לחלוף ולתת לאבל מקום. "הדרך קשה", שיהיה לך בהצלחה בהמשך, אנא עדכני אותנו, אנו אוהבות מאוד סיפורי הריון אחרי אבדן, זה מחזק את כולנו. בהצלחה לשתיכן פילה סגולה

טוב טוב

New member
לצורן תהיי חזקה

גם אני עברתי הפלות אחת אחרי השניה שניהם בשבוע ה8 ,יש לי בבית שלשה ילדים ב"ה ושלישית באה אחרי רצף של שני הפלות , וב"ה ההריון עבר בסדר והיא נולדה בריאה ושלמה ובזמן ובקרוב היא חוגגת בת שנה, גם אחריה נקלטתי להריון ושוב הפלתי , זה לא קל ולא פשוט, אך אם יש לך שני ילדים מקסימים אז בעז"ה יהיו עוד , הפלות היום זה דבר נורא אבל זה קורה להרבה נשים , אל תפחדי לנסות שוב בעז"ה יהיו לך עוד ילדים ואם זה מלחיץ אאותך זה נורמלי , אחרי הפלה מפחיד לחשוב שוב על הריון, אני הפלתי לצערי לא מזמן אך אני מאמינה שאם ב"ה יש לי שלשה ילדים בריאיים בעז"ה יגיעו עוד , קחי את הזמן ותדעי אם באו שניים אין סיבה שלא יבאו עוד .בהצלחה

sivanori

New member
תזרמי.

אם את לא מרגישה מספיק חזקה עכשיו, אל תכנסי שוב להריון. לא צריך. שכתרגישי מוכנה, גם הגוף שלך ישתף איתך פעולה יותר טוב. "תסגרי" את ההריונות שכשלו ואז תתחילי שוב. אם צפוף לך, תחכי. זו דעתי.

למעלה