ספור אמיתי מהחיים

• פותח הנושא maof
  • פורסם בתאריך

maof

New member
ספור אמיתי מהחיים

חבר שלי נשוי פעם שניה.... בפעם הראשונה הבחור היתגרש אחרי 8 חודשים והשאיר לאישתו/גרושתו 50% מערך הבית שהוא קנה כדי שתסכים לחתום על גט (ללא ילדים) הבחור נסע לעבוד בניגריה 7 שנים וחזר עם הרבה כסף (לא שהיה חסר לו קודם) מצא אשה מצא טוב
) והחליטו להתחתן לפני החתונה (כשהם דיברו על זה) הוא סיפר לי שהוא מבקש מאישתו לעתיד/חברתו שתבוא איתו לעורך דין כדי לעשות עסקם שלי....שלך....במידה והדברים לא עולים יפה אני אמרתי לו איך אתה מסוגל לבקש דבר כזה היא לא תיראה את הבקשה בעין יפה ולמה להתחיל חיים משותפים בחשדות?? "את גנבה בפוטנציה" ואני לא בוטח בך !!!! והוא אמר לי.... בפעם הראשונה למדתי ש.....80000$ ל 8 חודשים יקר לי....
) למדתי את הלקח שלי........ לא עוד...... אם היא אוהבת אותי היא תסכים....ואם לא שתלך.......לדרכה..... היום יש להם שני ילדים ....... את הבית שהם גרים הוא קנה במזומן (אחלה בית) יתר הפרטים תישאלו אותו
) מעוף שלא מבקש בקשות מגונות
)

*יערית

New member
הי אדון מעוף....

לא מבקש בקשות מגונות??????? חבל אתה מפסיד
))))))) אנחנו לא נושכות..רק נובחות מידיי פעם
סחטיין על הסיפורים לקראת צהריים.....

מעוף האמת?

אם הייתי אוהבת אותו גם אני הייתי חותמת וגם בכלל לא נעלבת אלה מבינה מדוע הוא נוהג כך. כבר אמרתי קודם כסף ורכוש הם בסך הכל אמצעי ולא צרכה שום דבר שיהיה רשום על שמי...

מעוף יקר

עוד לפני שקראתי לסוף ניחשתי אותו ושמחתי לקרוא אותו, אני חושבת שזה הוגן מאוד ומי שכועס על בקשה כזאת כנראה שלא ראוי לאדם שמבקש אותה. זוגיות היא לא עסק ולמדתי שאסור להסתכן ולא שוב כמובן מאוד הוגן ונכון לעשות זאת ודוקא אלה שעושים את זה חיים בטוב ובשלוה כי אין להם ממה לחשוש האחד מהשני והכל זורם לכיוונים הנכונים בלבד.

למעלה