ספורים לילדי הגן

rachelea

New member
ספורים לילדי הגן

הבוקר סיפרתי על המפגש שנערך אתמול למספר ממקורבי וציינתי כי אם הם עושים סדר בביתם ומתלבטים "איך לעשות מה עם..." שיודיעו לי ואני אשאל אתכם "מי רוצה מה". אחת ממכרותי סיפרה כי היא מאמצת עוזרת לגננת שעלתה ממדינה בחבר העמים. היא מחפשת בשבילה ספרים ישנים לגננות עם שירים וסיפורים לפעוטות (ספרים בדומה לגן גני). בתמורה (ובהתלהבות רבה, עלי לציין) אמרה שיש לה בבית תקליטים ישנים!!! (בני...). היא הבטיחה להכין רשימת מצאי כדי שאוכל להעלותה בפורום. בכל אופן, אם יש למי מכם ספר ילדים מממנו ניתן לספר סיפורים בגן ואתם מוכנים למסרו לאותה עולה (מדובר על ספר לגננות), אנא תודיעו לי.

addk

New member
באיזה שפה צריכים להיות הסיפורים?

יש לי כמה להציע.

beni165

New member
רחל

תודה על המחשבה, כמובן שאשמח לקבל את התקליטים הישראלים. לצערי אין לי כרגע ספרי ילדים אבל אני אחפש. תודה בני

rachelea

New member
חה..חה..חה... ואל תוסיף

בתקווה שהחבר'ה כאן לא יבינו למה אתה מרמז...

rachelea

New member
רגע, רגע חבר'ה

הכל טהור, זך ונקי. אין כאן שום רמז מלוכלך.

powo

New member
למה אתה סתם משמיץ.

ומה עם אבא מספר .אמא מספרת.את אנצקלופדיה רימון אתה זוכר? אברהם

זה כמובן הייתי אני ולא הוא...

לא שמתי לב, הבן של החליף את המשתמש ושכח להזהיר אותי.

מה?!?!

לא נכון אני הזהרתי אותך

shay2222

New member
לא הכל, גם לא הרבה מאד, אבל בכל זאת

קצת. מה עם גן-גנון וגן-גורים? לא לשכוח גם אותם! שי.

אבא פיל, אבא פיל - אלף לחם הוא אוכל

ידעתי פעם את כל השיר הזה בעל פה! ועכשיו נראה אותך: ספר של רפאל ספורטה (נדמה לי), עם שיר על הדוכיפת: הו דו דו הדוכיפת בית קט בנתה בצפת... וסוף השיר היה - ...אפתה לה פת, חלה קטנה לכבוד שבת. מה לעשות, אני זוכר רק את ההתחלה והסוף!

shay2222

New member
אריק! באמת! תהיה מציאותי, ספורטה

פרסם כמות, כמעט בלתי ניתנת למעקב של ספרונים וספרים שונים... *רחל, לספורטה יש גם חוברת שמוקדשת לחנוכה, הוצאת טברסקי, תל-אביב, 1947 (לא, אין לי אותה...) שי.

shay2222

New member
וואלה, צודק... ../images/Emo6.gif

יש לכתוב אלגיה על היעלמות אותם סופרים, שכתבו כל-כך הרבה, שהפליאו לכתוב חרוזים כה קליטים ודִּקלומים בלתי-נשכחים. האם נוצרו להם תחליפים ראויים לשמם, בתחום ספרי-הילדים?

beni165

New member
גן גורים

גם אצלנו דוקלם בעל פה... ואריק אם כבר אנחות בעקבות הודעות של שי: "יש לכתוב אלגיה על היעלמות אותם סופרים..." ללקק את האצבעות... ושי אשמח להודעה פעם, כשיהיה לך זמן, איך הגעת לתחום, כלומר מה קדם למה או מה הוביל למה? בני

rachelea

New member
חה..חה...חה..

נחמד שי, האמירה לגבי:"אין לי אותה". בכל אופן רשמתי הפרטים. אחפש את החוברת (והפעם לעצמי). ותראו לאן הגענו, לאיזה זכרונות מימים עברו. נחמד. לדעתי מותר מדי פעם לגלוש לנושאים אחרים. זה מגוון את העניין בפורום, לא? מה דעתכם?

למעלה