ספורט

חבובי

New member
ספורט

שלום לכולן. אמנם השאלה הזו כבר נשאלה, אבל היא עדיין מטרידה אותי: האם מותר להתעמל? זה לא יפגע בנסיונות? נראה לי פשוט שבזמן עבודה על שרירי הבטן, בגלל המאמץ, כל מה שצריך להיות בפנים עלול לצאת... זה די מטריד אותי. אני משתתפת בשיעורי התעמלות ל"עיצוב וחיטוב הגוף", ואני לא יודעת אם ללכת היום או לא, מכיוון שאנחנו ממש לפני הביוץ (לפי מעקב זקיקים) ואני לא רוצה לקלקל... תודה למשיבות.

נועה 35

New member
בהריון רגיל מותר לעשות ספורט

בהריון רגיל מותר לעשות ספורט ברמה שעשית לפני כן (ספורט מקצועני לא מומלץ). אני מניחה שגם בהריון כזה ניתן לבצע ספורט מתון (עיצוב וחיטוב הגוף נראה לי כמו ספורט מתון). אבל עדיף להתייעץ עם רופא כמובן!

חבובי

New member
אבל אני לא בהריון...

אני בנסיונות להיות... ואני תוהה האם המאמץ בזמן ההתעמלות לא יוציא את כל "הנוזל החשוב"
החוצה..., ביחוד בימים חשובים כמו יום ביוץ. אשמח לתשובות נוספות..

נועה 35

New member
אל תדאגי, שום דבר לא "ידלוף"....

הגוף שלך הרבה יותר חזק ממה שאת חושבת ומותאם לפעילות גופנית גם בימים כאלו...

sher72

New member
מותר לעשות כל מה שעשית לפני ....

שהתחלת בניסיונות ואפילו רצוי. הפעילות הגופנית יכולה רק להועיל ובטח ובטח שלא להזיק. גם נשים בהריון עושות התעמלות וזה מבורך. אם עכשיו את מתחילה לעשות פעילות גופנית ולפני כן לא עשית שום דבר, יש להתחיל באופן מתון כמו כל אדם שמתחיל בפעילות גופנית בחייו. אני אישית עושה למשל אירובי ולפעמים ריצה למרחקים (תלוי במצב רוח) וזה עושה לי רק טוב. בהצלחה

alegra

New member
רצוי בעיקר לעשות הליכות

כשאני התחלתי את הטיפולים הלכתי לרופא שעוסק ברפואה סינית וצמחי מרפא והוא אמר לי לגבי פעילות ספורטיבית שהדבר הטוב ביותר הוא הליכה של לפחות 3-4 פעמים בשבוע במשך 50 דקות כשקצב ההליכה אינו חשוב. הוא אמר שלא רצוי להתחיל בפעילות גופנית מסוג חדש, שלא מורגלים אליה למעט הליכה. בהצלחה.

ליזט2

New member
אם כך שאלה.....

במידה ואני אחרי הזרעה כמה זמן אחרי מותר לי לחזור להליכה ההובססיבית והיום יומית שלי בטיפול שעבר הלכתי אחרי 5 ימים ובאמצע הרגשתי כאבים חזקים אז לא הלכתי יותר

alegra

New member
../images/Emo66.gif לליזט 2

בעקרון, לי אמר הרופא אחרי ההזרעה שאין כל מניעה לחזור לשגרה (המנוחה היחידה היתה 10 דקות על הכסא אחרי ההזרעה). אבל, לא מזיק לקחת מקדם בטחון של יום- יומיים, מעבר לזה זו הרגשה אישית. אם יש כאבים זה כבר סיפור אחר וכדאי להתייעץ עם רופא בקשר לכך.

גם אני הולכת לחוג עיצוב הגוף

ופשוט מהשאיבה עד התשובה (השלילית עד עכשיו) אני לא הולכת ושאר הימים כן ופעם שאלתי את הרופא והוא לא אסר עלי להיתעמל בהצלחה

חבובי

New member
זקיקים

שלום לכולן. שאלה על הזקיקים הנהדרים שלי: הם גדלו, ואני מאוד שמחה מהעניין, כי עד עכשיו לא הגבתי בכלל לאיקקלומין, ועכשיו בשילוב עם הגלוקופג' אני סוף סוף מגיבה... השאלה: אם יש לי 2 זקיקים - אחד 23 והשני 20, והרירית כבר 6.5, מתי אמור להיות ביוץ? וגם שאלה נוספת - מה הסיכויים שבמקום ביוץ תהיה לי ציסטה (חס וחלילה........), כי היום באולטרסאונד די נלחצתי לאחר שהיא אמרה לי שהזקיק הגדול עלול שלא לבייץ ולהפוך לציסטה. תודה למשיבות!

סיון01

New member
גם אני התלבטתי

ולמרות שכל המומחים אומרים שמותר להמשיך בספורט, גיליתי שאני מחפשת תרוצים לא ללכת לחוג לאחר הביוץ, ובעיקר אחרי שאמורה להיות השתרשות. או שהייתי הולכת ועומדת מאחור, שהמדריכה לא תראה שאני מזייפת באירובי או בכפיפות בטן. אז החלטתי (אבל עוד לא ביצעתי) שהשנה אני אלך לחדר כושר, מכיוון ששם יש לך יותר לשיטה על התרגילים שאת עושה, ואף אחד לא שם לב אם את בוחרת לא לעשות תרגילים דרמטיים מדי לאחר הביוץ. אז התשובה היא שמותר, אבל כדאי לעשות רק מה שאת מרגישה נוח איתו, ואם תמצאי את עצמך חוששת, אולי כדאי לשמור את החיטוב לאח"כ (ותאמיני לי, אחרי הלידה באמת תצטרכי את החיטוב...)

למעלה