ספורט

drz400e

New member
ספורט../images/Emo35.gif

אז ככה. הערוץ החביב עלי כאן בקנדה הוא OLN ערוץ הoutdoors תכניות סקי בחורף,אופניים וטיולים בחורף,ובעידן ג´ו מיליונר, גם ריאלטי שואו באוורסט. דבר אחד רק אני לא מבין, ואני מניח שיש בזה משהו מהמנטליות הישראלית, ממתי ציד ודיג הם ספורט? הנושאים האלה כל כך מיין סטרים כאן, ולי היה נדמב שהם מזמן עברו מהעולם כמשהו לגיטימי. זה שגולף זה ספורט אחרי מאמצים רבים הצלחתי לקבל...אבל דיג וצייד?

blondini

New member
ספורט זה מושג גמיש.... ../images/Emo86.gif

יש כאלה שכוללים גם שחמט בתור ספורט, והתירוץ שלהם זה שהמוח הוא חלק מהגוף, ולכן מאמץ מוחי זה בעצם פעילות גופנית... גם קליעת חיצים (דארטס) בפאב נחשבת כספורט... אני אוהב לראות תחרויות סקי מהסבב העולמי בערוץ sportcenter. סיפרו לי שבארה"ב יש ערוץ שמוקדש כולו לציד - ויש להה הרבה מנויים. נראה לי שבקנדה מאמצים לחיקם ענפי ספורט זוטרים כדי להרגיש קצת שונים מארה"ב. חוץ מהוקי שאני לא מצליח להתחבר אליו, גיליתי כאן שני ענפי ספורט שלא הכרתי שמראים כאן הרבה: 1. Lacrosse - קצת דומה להוקי שדה רק שיש להם מקלות עם רשת בקצה והם מוסרים את הכדור באויר ותופסים אותו ברשת. 2. Curling - החלקת מגהצים עגולים על קרח במטרה להוציא את המגהצים של היריב מאיזור הצבע. שני מטאטאים מנקים את הקרח לפני המגהץ שמחליק.

למעלה