ספורט חדש

eazyme

New member
ספורט חדש

המצאתי ספורט חדש שקוראים לו הטלת אמואים למרחק. זה משחק מאוד פשוט, לא דורש קוארדינציה ומאוד פרקטי. מטרץ המשחק: המשתתף שיזרוק את האמו שלו הכי רחוק מהגג ינצח הוראות המשחק: 1)אנחנו הפאנקים נפגשים בעזריאלי 2) כל אחד תופס אמו בקומה האחרונה בעזריאלי. (רצוי כמה שיותר גדול). 3) עולים לאחד ממגדלי עזריאלי (לא הרבה אולי 40 שקל כניסה) הוראות הטלה: שאתם על הגג עם האמו ביד. תופסים אותו הפוך עם הרגליים שהראש מקדימה ופשוט זורקים הכי רחוק שאפשר. המנצח הוא הבחור שיצליח לזרוק את האמו הכי רחוק שיש. בכדי שאמואים יעופו יותר מהר צריך לפני זה לתת להם חיבוק. מי משתתף?

eazyme

New member
punk off

Now I can't believe; what an absolute failure The president's laughing 'cause we voted for a nader

eazyme

New member
אני לא יודע

מה שלום ספייקים? עומדים חזק. ערסים? עושים בעיות כל יום ושיזדיינו קיביניבלאט.

ArgyleSkin

New member
אבל אימו

זה סתם Rip-off לפאנק, סצנה שכל עיסוקה הוא החולצה החדשה של *הכנס להקת פופ-פאנק* ובפוני החדש של העוצר בירוק ההוא מ*הכנס עוד שם של להקת אימו מתרוממת*. Energetic Hardcore > Emotional Hardcore וזה הזמן שלך לשמוע את Funeral For A Trend של ברוטאל אסולט.

yuval2192

New member
כן אבל זה שהם חבורה של טמבלים

עדיין לא אומר שצריך להרביץ להם וגם לא ראיתי שהחבר החדש פה שכל היום מדבר על הספייקים שלו ועל הבגדים שלו מתעסק בדברים כל כך חשובים. ואני מכיר את השיר.

sinner84

New member
ö

and what about the punk.......(in israheel)i think......its the same!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

VeganFish

New member
נו

סתם ילד עשיר. 40 ש``ח על אימוקיד זה יותר מדי. עדיף לקנות דבק מגע ולהסניף! זה פאנק, זה טרו.Imho

Pig Latin

New member
יאללה, מי בא לתפוס אותי

יום שני אני בת"א בוא נראה אותך גבר !

Pig Latin

New member
מוריה

איזה מלך, אני סתם ילד אימו הומו ומעפן מתי ההופעה של הצ'וצ'יות ??

VeganFish

New member
Roma? ANY?hearts?

xexe, ne dumay 4to esli u tebya armiya maloletnix fanatok, tebya ne poymayut groznye punki:-D

Pig Latin

New member
nu nu

ti 4e, maloletnii fanatki vieebut tvoix punkov bez osobix trudnostei. maximum esle net tak gopniki s tiri i adara razberutsia 3> 3 > 3>

VeganFish

New member
xexe, mne by

tvoix fanatok s myspace`a, i pust` ebut menya skolko ugodno;-) a za gopnikov pryatatza-eto ne pa panyatiyam)

למעלה