ספורט וטבעונות

טבעון12

New member
ספורט וטבעונות

שלום חברים אני די חדש בתחום אני טבעוני כבר חודשים מכל הסיבות הטובות..
עכשיו אני מתאמן בחדר כושר ורציתי את עזרתכם
במהלך המעבר שלי לטבעונות "הפסדתי" קילו מסה שריר ועליתי בקילו שומן למרות שהתאמנתי שלוש פעמים בשבוע כמו שצריך
אני מניח שזה קרה עקב המעבר לטבעונות ומכיון שהנושא חדש לי וקראתי מלא מאמרים וסירטונים לא הצלחתי לאכול כנראה בצורה מאוזנת

אשמח אם מישהו שמתאמן יכול לספר איזה משהו דומה אני גם אשמח אם מישהו יכול לעלות תפריט תזונה למתאמן לדוגמה על מנת שיהיה לי מושג
איך להרכיב בעצמי תפריט בשבילי... או לחילופין מישהו/י מכיר/ה תזונאי/ת בתחום שיכול להרכיב ברמה טובה תפריט כמובן בתשלום

תודה מראש

J0hnny

New member
מה זה כמו שצריך?

איזה אימונים אתה עושה? במשקלים גבוהים?
קח בחשבון שאם אתה רוצה לעלות במסת שריר אתה גם תעלה בכמות שומן תוך כדי. זה נדיר שיש עליה נקייה במסת שריר. אלא אם אתה משתמש בחומרים.
תצטרך לעשות עלייה ואחר כך חיטוב.
אני לא יודע מה אתה אוכל. יכול להיות שאתה לא צורך מספיק חלבון בתוך התזונה. אני מתאמן קבוע ואני אישית דואג לצרוך דברים כמו הרבה קטניות(שעועית, חומוס, עדשים, אפונה...), דגנים(קינואה, אורז מלא, גריסים, כוסמת...), שקדים, אגוזים למיניהם. פירות, ירקות, עליה ירוקים. אפשר גם טופו במידה.

veg4ever

New member
כל מה שאתה צריך, כאן

http://www.goleango.com/show_specific_member.php?auth_id=1&man=0

בנוסף, יש לעמוד על כך שמה שלא טבעוני שם, ניתן לטבעון.
אני מתכוון בעיקר לתוסף חלבון באימונים אינטנסיבים, יש חלבון סויה מבודד כך שאין צורך בחלבון מי גבינה.
יש גם תוסף קריאטין סינטטי ועוד.

טבעון12

New member
תודה

תודה על הקישור אני אחפש את מה שמתאים

אני אוכל קטניות דגנים ירקות ופירות אגוזים וכו.. העניין שאני מחפש תפריט לדוגמה לגבי כמויות ומינון נכון..

תודה בכל מקרה

אני מכירה תזונאי ספורט שנחשב בקהילה מעולה

אבל הוא יקר מאוד [למרות שיוקר זה דבר יחסי...]
הוא מקבל באבן יהודה ובתל אביב.
תרשום אם אתה רוצה פרטים.

הוא מרכיב תפריט בהתאם ליעדים: ירידה במשקל, צמצום היקפים, העלאת מסת שריר וכו'

למעלה