ספורט ואהבה

yosef 30

New member
מתקתקי קשקשני ../images/Emo3.gif

יאללה תהיה ספונטני ותבוא לקפה ברוטשליד
ויש לך קלאס
לבוא עם נעליי ספורט או חמש אבנים
.

מתקתק99

New member
יוסף טורס... ../images/Emo222.gif../images/Emo34.gif

שבוע טוב ומתוק לך, שבוע של עשייה פורה... שבוע של הצלחות קטנות...
תודה על ההזמנה. בדקתי בלו"ז שלי ואני נאלץ לדחות על הסף את הזמנתך. לא כי בא לי...
פשוט, קופץ לחברה טובה, שכלבת הפקינז שלה המליטה גורים. ו... מעדיף 5 אבנים...

בופיק

New member
מה באמת../images/Emo35.gif

ואני חשבתי שיש רק שביל ישראל ברגל...איך אני מוצאת פרטנר לרכיבה
ובאיזה שבילים רוכבים
כביש
הרים
וכמובן שאני ממש אשמח לבוא לרכב באזור שלך, אני לא מכירה אותו ואתגרים חדשים בספורט תמיד מושכים אותי
אה.. ולפני שאני מתלהבת לי פה מכל הרכיבות והטיולים שחכתי להגיד לךש תרגיש טוב
אני בטוחה שבסופו של דבר גם זוגיות תמצא, ואולי אפילו פה, באמת יש פה אנשים מקסימים שבת מלאה בספורט ושבוע נעים
בופיק

tomer140

New member
ככה...

החבריה רוכבים כביש בלבד..בין 3 ל 4 שעות. חבריה שרוכבים כמעט 10 שנים ויותר... אפשר ללמוד מהם המון המשך שבת נעימה....

yos1976

New member
ברוך הבא../images/Emo13.gif החבר'ה פה מאד נחמדים

כמוני כמוך חדש יחסית כאן. כולם נחמדים, חלקם מאד נמרצים (ראה: בופיק) ורק תגיד להם אופניים והם מחכים לך ליד הבית. חלקנו קצת עצלנים (ראה: YOS1976) לא תוציא אותם מהמזגן ברוך הבא!

tomer140

New member
yos1976 היקר

תודה רבה על הברכות ...מאוד נחמד כאן גם אני מאוהב במזגן בימי הקיץ החמים.... אבל אני אוהב להזיע (כמובן רק בזמן פעילות גופנית סקס וכו...) כשתחליט ..אתה מוזמן להתנסות בחווית הספינינג ובכלל בספורט שתהיה אחלה שבת

yos1976

New member
את הספינינג הכרתי בהולמס פלייס..חוויה מאתגרת

וכואבת וחד פעמית עבורי האמת במשך כל חווית הספינינג לא ידעתי מה כואב לי יותר, הרגליים או הישבן.
אני לא בטטת כורסא, מבלה לא מעט בחד"כ...אבל חייב בימים אלה מזגן צמוד

tomer140

New member
אוהבים את הכאב..לעיתים זה חלק מהספורט

איש יקר :) אם השיעור הראשון היה טראומה....אז המדריך נכשל, זו לפחות דעתי. ספינינג זו פעילות מאוד מאומצת..והטענה של כל מתאמן חדש היא הכאבים באזור הישבן. כשמגיע לשיעור שלי מתאמן חדש...אני ממליץ לעשות חצי שיעור לפחות ב 4 פעמים ..בתנאי שזה עקבי.. ומכין אותו לקראת הכאבים...אני חושב שהרבה יותר טוב למתאמן לדעת לקראת מה הוא הולך... כל פעילות שאתה עושה היא מצויינת, כל אחד מתחבר לפעילויות שונות, העיקר שאתה מזיז את הישבן תמשיך ותמיד. במידה ויש לך שאלות בנושא אשמח לענות תומר

בופיק

New member
איזה כיף להיכנס לפורום ולראות שיחות על ספורט

לי אישית זה מחמם את הלב... תומר פתחת לי את הסופ"ש הזה בצורה כל כך מרגשת וטובה... כיף לי שאתה פה ותורם מתרומתך לפורום הזה .. ואני יודעת שזה לא פורום של ספורט, אבל זה כיף
אני מאושרת בופיק

yos1976

New member
אני גם מחובבי הספורט..אמנם לרוב דרך השלט

אבל לא רק משתדל לשמור על 3 אימונים לפחות בשבוע בנוסף לאימונים קבועים של זיפזופי שלט

tomer140

New member
לא לשכוח

פורום יקר פעילות גופנית היא קודם כל בשביל שנרגיש טוב יותר..ושנשמור על הבריאות שלנו. אני אחרי "דיאטה" של 35 קילו פחות אז תהנו מהספורט

Click Click

New member
קבוצות ספורט הומו-לסביות..?

שלום רב, שמעתי שיש קבוצות מטיילים הומו-לסביות, יוצאים מדי פעם לטיולים וכו'.... איפה אפשר לקבל פרטים? תודה!

בופיק

New member
היי click click

אני אישית יודעת שחברות שלי פעם היו מארגנות דבר כזה וכל מי שהייתה רוצה הייתה מגיעה לזה... אבל כבר מזמן לא שמעתי על טיולים כאלה.... מאיפה את שמעת על הטיולים האלה
אה... וברוכים הבאים לפורום... בופיק

yos1976

New member
../images/Emo8.gifאולי יוסססף יקח את זה על הפורום

זה יכול להיות מעניין

למעלה