ספורט אתגרי

alessandro

New member
ספורט אתגרי

האם יש היכן לעשות ספורט אתגרי במזרח ? האם זה בטוח ? אני מדבר על קייאקים, באנג'י וכדומה...

sela v

New member
בנפאל אפשר לעשות רפטינג

זה נחשב אתגרי? קרו כמה מקרים מצערים זה בנוגע לבטחון, אבל אין לי מידע מעבר לכך.

natyh

New member
למה

אתה עושה לי את זה ? עד מחר לא אסיים , ולא בטוח שאתה מודע לרמת הסיכון ? רפטינג בקייק נהרות באוזבקיסטאן למיטב זכרוני הוא מן הדברים המסוכנים ביותר . איגור ( שזכיתי לעשות קורס אצלו בראש פינה לאחר קורס מעולה של בנחמין בקוסקו בו לא הצלחתי מפני שצילמתי ביומיים הראשונים ומאוחר יותר התקשיתי לעמוד בקצב .) סיפר לי על חברים שלא חזרו משם , ואיגור ויורי היו מהספורטאים המובילים נעולם בתחום . שאל את זיו בן יוסף מימית תל אביב מאמן הנבחרת לשעבר המאמן של לריסה פסחובה , רמי צור , רועי יילין . פשוט תתקשר ותגיד שאני נתי שלחתי אותך . כדאי לך לעשות קורס לפני , פה או שם ורק בתנאי שילמדו אותך אסקימו רול איגור לצערינו כבר לא כאן . הוא עכשיו בונה את התשתית בקנדה ... מה לגבי באנג'י יובל יורם תומר סלע ועוד לטיפולכם . נתי

natyh

New member
ברר גם

אצל אהוד מקייקי שדות ים ,ליד מתי פרידמן הדוד של גל . גם הוא מבין גדול בתחום , וגם אצלו אפשר לעשות קורסים . עד כמה זה בטוח ? אין רפטינג בטוח ! נתי

shlomisaid

New member
נפאל זה בהחלט המקום!

בקטמנדו ניתן לפנות לסוויסה(אמין בטוח וידוע בקרב הישראלים)מחירים סבירים ותענוג גדול..ראפטינג באנג'י וכו'..

למעלה