ספורט אתגרי

drz400e

New member
זה אקסטרים זה...?.

אתם לא בפורום הנכון. מילא אם הייתם אומרים בייס ג׳מפינג , קייטבורדינג ,וייט וטר קאיאקינג ופרי קליימינג . אבל סנפלינג וקאיאקים? (לא שאני לא אוהב את שניהם , אבל אקסטרים?)

cheap tours

New member
שלום לך ותודה על התגובה

שלום לך ותודה על התגובה, אתה מוזמן להיכנס לאתר שלנו כדי ליראות שאנו מציעים מספר פעילויות כמו בנג'י רפטינג קניונינג ועוד… מנסים שהמוצר שלנו יהיה מקובל על ידי כולם .לכן במאלך השבוע שאנו מציעים יש פעילוית ברמות קושי שונה .
תודה ויום מקסים

drz400e

New member
הסתכלתי. למה אתה חושב שהגבתי כך?

אני לא מזלזל בנסיון לפתח עסקים חדשים. אבל זה לא באמת אקסטרים. אם אתה רוצה לראות מה זה חופשת אקסטרים , תסתכל כאן ....

http://www.nitrocitypanama.com/

cheap tours

New member
אתה מוזמן להשיר באתר שלנו המלצות

כמו שראית באתר מדובר בחופשה ספורטיבית .
האמת כשי בנינו את המוצר ידענו שלא נוכל להתאים לכולם לכן, אם המוצר לא מתאים לך אתה מוזמן להשיר באתר שלנו המלצות טיול שהיית רוצה להישטתף אולי נוכל לבנות חבילה המתאימה לך .
יום טוב

HelloweeN

New member
האתר שלכם ניראה זוועה.

הייתי ממליץ בחום להשקיע בבניית אתר נורמלי (לא WIX) ומזמין יותר.

cheap tours

New member
תשובה דומה לגולש הקודם

תשובה דומה לגולש הקודם כשי בנינו את המוצר ידענו שלא נוכל להתאים לכולם לכן, אם המוצר לא מתאים לך אתה מוזמן להשיר באתר שלנו המלצות טיול שהיית רוצה להישטתף אולי נוכל לבנות חבילה המתאימה לך .
בנוסף במדינה ניהיה קשה להצליח כמו שאתה יודע לכן אם לא מתאים לך אתה לא חייב להגיב בצורה כזהו , פשות עבור אללא .
יום טוב

HelloweeN

New member
אני לא הולך לתרום תוכן

לאתר שהוא מראש לא מושקע וניראה כאילו מישהו בנה בכדי לצאת בידי חובה ולתלות ציפיות כשאנשים זרים יעשו את העבודה בשבילך.

ככה לא בונים חומה חביבי.

יש לך בעיה עם ביקורת? אולי לא כדאי אז שתפרסם את האתר שלך בפורום ציבורי אלא רק בקרב החברים הקרובים שלך.

שיהיה לך בהצלחה!

ביקורת בונה

1. יש טעויות הגהה באתר שלכם, טעויות פיסוק וטעויות בכתיבה. ממליצה לעבור ולתקן אותן. הנוכחות שלהן רומזת על חוסר השקעה באתר.

2. הכתיבה רק בלשון זכר מעצבנת ומרגיזה. אפשר לבחור ניסוח נייטרלי, כך שיתאים גם לנשים ולא רק לגברים. לדוגמה: את המשפט: "ביטוח ספורט אתגרי הינו חובה. ללא ביטוח אינך יכול להשתתף בפעילויות" קל ופשוט להפוך למשפט יוניסקס: "ביטוח ספורט אתגרי הינו חובה. ללא ביטוח אין אפשרות להשתתף בפעילויות".

3. בחלק של "מי אנחנו" אין מספיק ניגוד בין הרקע לבין הכיתוב והייתי צריכה להתאמץ בשביל לקרוא את זה.

4. הפונט שנבחר לרוב המלל הוא פונט ישן שכבר לא פופולרי להשתמש בו. ממליצה לעבור לפונט עדכני.

5. העמוד הראשי, עד החלק שבו מתחיל הירוק, עשוי יפה בעיני: נוח ומזמין. מהחלק הירוק ומטה: אותן בעיות כמו שהוזכרו לעיל.

בהצלחה לכם!

cheap tours

New member
תודה רבה

תודה רבה לכם על הטיפים שלכם אאשה שימוש בכל אחד מהם ,בתוך צרפתי אני מודא שיש הרבה שגיעות ולצערי כרגיל כשי אתה הכי צריך אנשים אף אחד לא כאן לעזור ,
האתר בשיפוצים תוך כדי פעילות , לגבי לשון נקווה זה יהיה גם מיצטהר . והסיבה שזה כרגע ב wix היא שהתחלתי אם 1000 יאורו וחלום , לכן אם ביטוחים ואתר ונסעיות לארץ ….
מבטיח לכם שבקרוב יישופר האתר נפסיק להיות כבשים ונוכל לעשות טוב לילדי הפנימיה ולעולם זה …….

למעלה