ספורטן פ"ת

extra high

New member
ספורטן פ"ת

כל המשפהח שלי רשומה בספורטן אבל מעצבן שבחדר כושר שם הרוב זקנות סקר קטן.. מי מנוי לחדר כושר,מי לספורטן ומי שלא למה לא הלך לשם

iris707

New member
צודק!

הגיע הזמן שהצעירים יגיעו בהמוניהם לספורטן!

אני מנוייה שם

גם לבריכה וגם לחדר כושר... דווקא נחמד שם אבל קטעים מעצבנים הזקנים והלחכות בתור להליכן\סקי אני באה יש לי תקציב זמן גם אני לא יכולה לחכות עוד הרבה זמן בשביל מכשיר כושר

שחר .ו

New member
ח'ברה עד שלא יורידו מחירים בספורטן צעירים לא

יגיעו לשם נקודה! פשוט שערוריה. חוץ ממשטרה או בנקים המקבלים הנחות משמעותיות לשאר האדם זה לא משתלם!

extra high

New member
הורדת מחירים

אולי המחירים שלהם קצת גבוהים אבל אם אתה נרשם לחדר כושר בלבד אתה משלם בערך 250 לחודש? ופה יש לך גם בריכות סנוקר חינם.. ג'קוזי סאונה חוגים ועוד גם בגבעת השלושה המחירים אותו דבר ושם ניראה לי יש יותר מנויים צעירים למרות שהגישה לשם הרבה פחות נוחה מאשר לספורטן

איתיץ

New member
בכלל לא ידעתי שיש בפ"ת ספורטן

ככה זה כשאתה חדש. איפה הוא ממוקם? :)

זאת הבעייה בגבעת השלושה

הגישה...פעם כשהייתי קטנה הייתה לי כרטיסייה לשם וזו אחלה בריכה..יש שם בריכה מקורה בריכה בחוץ ומגלשת מים..... ובחורף הבריכת איסוף של המגלשה הופכת לג'קוזי...... אבל אם אין רכב פרטי זה מסובך....לספורטן אפשר להגיע באוטובוס קו 24 באופניים או ברגל (חוץ מרכב פרטי)
אבל זה עדיין טיפה יחסית רחוק בשביל מקום שמנויים בו.....גבעת השלושה

extra high

New member
לנסות להתארגן כקבוצה

אני מאמין שיש תיכוניסטים שהולכים לחדרי כושר ובריכות בעיר ככה שאם מישהו שבאמת רוצה להשיג מחירים יותר טובים יארגן קבוצה של 10 אנשים (וזה לא בשמיים בתיכונים של 400-500 איש ועוד חברים,משפחה וכו) וככה תוכלו להשיג הנחות משמעותיות של מאות שקלים למנוי לשנה אז חבל להתעצל ,תנסו ותיראו שאתם יכולים להשפיע!! המנוי שלי נגמר רק באפריל אבל יש פה אנשים שרוצים להתארגן כקבוצה דרך הפורום?

למעלה