ספורטאים מח"ל

jichay goren

New member
ספורטאים מח"ל

קשה לי להבין מה רוצים ומאשימים כל כך את הספורטאים הזרים המסרבים להגיע אלינו.טייסים של חברות זרות,מסרבים ללון כאן,ועדי הורים,מסרבים לשלוח ילדיהם לטיול שנתי,בתי ספר,מסרבים לבקר בירושלים,והעיקר - כל בני האדם הרואים אותנו בחדשות בחוץ לארץ,מצלצלים ללא הרף אל משפחתם וידידיהם כאן בשאלות אם ואיך אנו חיים כאן.וכמה תיירים צליינים באים לבקר את ארץ הקודש ובמקומות הקדושים?? ואם נהיה כנים עם עצמינו : " כמה באו למכבייה?" ואז מצב הבטחוני היה יותר טוב מאשר היום אחרי המתקפה הפושעת על מגדלי התאומים.אין לדעתי צורך להכביד על אחרים את אשר אנו בעצמינו לא מקיימים.אם ישאל כל אחת מאיתנו את עצמו ( בשקט בשקט ורק בלב) "האם היה שולח את יקיריו?"

jichay goren

New member
לראובן 10

בת יענה לא רק הראש בחול גם האוזניים??כל כך קשה לשמוע האמת???תתיחס לאמת המרה לען שנווט הימין אותנו.להגיב כדימגוג כל אחד יכול

aaa123

Member
אני מרגיש די בטוח פה

בסך הכל יש סכנות גדולות יותר ,וכמו שלא הייתי ממליץ לאנשים להפסיק לנסוע בכביש בגלל שיש תאונות דרכים אני לא ממליץ לאנשים לא לבוא לכאן בגלל הטרור. ספורטאים יכולים להרגיש יותר בטוחים אפילו ממני כי ישראל מוכנה לדאוג להם לשמירה כאשר לי אין שמירה.

jichay goren

New member
תשובה לaaa123

אנחנו יודעים את זה כמה שבטוח כאן ( אגף כמה בני אדם נהרגו בחודש האחרון באזור הבטוח הזה ?) השאלה היא, אם גם הספורטאים הזרים, שאין להם כל קשר לכל זה גם יודעים שזה כל כך בטוח כאן,

שרוף

New member
הוא ענה לך תשובה יפה.

ספורטאים שבאים לכאן מקבלים אבטחה א א ואנחנו אזרחים סוג ז מקבלים את כל הזין בבטחון. מעבר לכך אתה צודק באמת מה נלין על אורחים שמפחדים להגיע לכאן? במו ידינו יצרנו את המצב הזה ואל לנו להאשים אלא אך ורק את עצמינו.

jichay goren

New member
לשרוף

תודה על האישור שלך .שכחת להוסיף ל...תשובה יפה...גם תשובה יפה ונכונה מאוד.

למעלה