ספונסר לגביע העולם

אביב tkd

New member
ספונסר לגביע העולם

באוקטובר 2006 יתקיים גביע העולם בITF בבנידרום, ספרד. הקבוצה שלנו (זכרון יעקב) שוקלת יציאה. למישהו יש רעיונות (מומלץ מציאותיים) לספונסרים? אביב

Pyongwon

New member
גביע עולם? יש לכם את הקריטריונים?

נבחרת ישראל ב - ITF (יש כזה דבר) יש לה את המינימום? יש מינימום? זה קרי או טכני - או שניהם? יש נבחרת ישראל ב - ITF? מישהו כבר היה בחו"ל - והתברג? מי? :) ספונסרים, ככל שאני יודעת, נותנים לאלה שאולימפיים. לא? תהיה בקשר, ובהצלחה בנסיעה! ג'ס.

אביב tkd

New member
../images/Emo3.gifאת יודעת שאת שואלת הרבה שאלות?

גביע העולם הוא בקבוצות ולא בנבחרות, משמע, יכולות לצאת הרבה קבוצות מאותה מדינה (ארה"ב לדוגמה). המינימום להשתתפות הוא חגורה כחולה. זה גם קרבות וגם טכני. אין נבחרת ישראל בITF ככל הידוע לי. אם את רוצה תציצי באתר העולמי של הITF, יש שם את התוצאות של שנה שעברה.

Pyongwon

New member
למה לא? תבדוק מי אני..:)

זה מעניין אותי כי אני מכירה משהוא שונה לגמרי. כן - בסמינר ההוא היה אפשרי להיכנס מקיופ אחד. דרגה הכי גבוהה מאמן 1 דאן 7? אני גם הייתי בקורס, אבל שונה לגמרי... מינימום הכניסה היה דאן 4 והיו שם דנים מתקדמים מאוד... אין נבחרת ב - ITF, אם לא רשום שם, וגם לא היה נציגות של ישראל שם. למה? מה הדרגה הכי גבוהה בארץ ב-ITF? אני חושבת ששי שמשוני, דאן 4. אין מעליו. מציעה לך לדבר איתו לקבל את כל העניינים.. הוא אחלה בחור. :) וכן, יש לי הרבה שאלות. הבעיה שאין הרבה תשובות... אבל בכיף! העיקר שמתאמנים - ולא מפסיקים..:) ג'ס.

אביב tkd

New member
תשובות זה מצרך נדיר

לאדם עם הדרגה הכי גבוהה בארץ קוראים מריו קוזחוב או משהו דומה (לכי תדעי איך כותבים). הוא נשיא ההתאחדות (UMATI) בארץ והוא דאן 5, הוא מלמד בקריות. לאונרדו, נימרוד רוט ולואיס הם דאן 4. יש עוד כמה דאן 3,2 ו1. בתחילת שנה היו שני סמינר בזכרון עם מסאטר מרנו (דאן 8), שהוא המנהל הטכני של הITF העולמי, אחד לחגורות ציבעוניות ואחד לחגורות שחורות. בנושא לגביע הארץ (גביע מסטר מרנו
). אגב, קיופ 1 זה חגורה פס שחור, שזה דרגה אחת נמוכה יותר מדאן, אני בספק אם עושים סמינר כזה... בדרך זה או חגורות צבעוניות/שחורות או מחולק באמצע (מינימום קיום 5/דאן 4 או משהו קרוב) בד"כ לא קיופ 1. הלוואי ולא היה חופש (והלוואי שלאונרדו לא היה בטיול שורשים בארגנטינה), והיה אפשר להמשיך להתאמן... בינתיים אני גורר אנשים מהקבוצה להתאמן.
אביב

אביב tkd

New member
וואלה? אז טעות שלי... ../images/Emo163.gif

הוא לא נבחן לדאן 4 כשמסטר מרנו היה בארץ?

למעלה