ספונטני? אני???

Yaniv-DC

New member
ספונטני? אני???

אצתי רצתי אל דוכן עיתונים ליד המשרד, וקניתי לי ידיעות (6 דולר, המוכר מפקיע מחיר נקוב!). תוך כדי קריאה על הרוגים, פצועים והלוויות, צדה את עיני מודעה - טיסה ללונדון - $230. אז אוטוטו מגיע יום ההולדת שלי, וכבר שנתיים שלא הייתי בלונדון, ויום ההולדת שלי מתקרב, ואני צריך קצת ניקוי ראש ממאורעות יום שני, וגיל הסכים, אז החלטתי שזו מתנה נפלאה לעצמי. עכשיו רק צריך לבדוק אם האחות של דודה שנייה של סבתא ז"ל שלי (זה הקשר! נשבע!) יכולה לארח אותי, ואם לא, למצוא מקום שמארח בעלות מיני-מיני-מינמלית... בהצלחה לי, וויל - אני מגיעעעע!

judyr

New member
כל עוד זה לא ריצ´ארד גיר...

או הגבר המיסתורי שלי אז לך על זה
חחחחח ג´ודי שיודעת שהיא ויניב לא יריבו על הגברים

nirnir1

New member
ב D.C גם 230 זה לא כולל...../images/Emo130.gif

דמי רישום, ביטוח ביטול, העברות, ביטוח נסיעות, אגרת ביטחון, ומיסי נמל, והופה המחיר כבר 500 זה רק הראש היהודי, שממציא לנו פטנטים?

Yaniv-DC

New member
מחיר סופי כולל הכל ../images/Emo13.gif

גם הטיסה שלי לארץ עלתה 540 כולל הכל
בסוף לא הלכתי על העיסקה מהעיתון, מצאתי משהו עם אותו המספר, אבל כולל ההההכל.

nirnir1

New member
סע בלי לחשוב פעמיים!!!!!!../images/Emo80.gif../images/Emo72.gif

Yaniv-DC

New member
טיסה זולה

מלונות יקריייייייייייייייייייייייייייים בבדיקה וטיפול

nirnir1

New member
נסה להעזר במנוע החיפוש הזה

הוא מחפש בתי מלון וטיסות במיספר אתרי תיירות, בו זמנית, הצלחתי למצוא ככה בתי מלון במחיר סביר (80$) בניו יורק, אז בטח גם בלונדון יהיה משהו. וכמובן שגם לטיסות הוא מומלץ, ( מארה"ב ובארה"ב).

nirnir1

New member
וויליאם הזכיר שצריך להפרד מסבתא רבא

אז בשם האומה האמריקאית, היהודים, הגאים, וכל השאר, אתה פשוט מוכרח לטוס, זה המעט שאתה יכול לעשות עבור המלכה האם !

Yaniv-DC

New member
עבור המלכה האם

כבר אף אחד לא יוכל לעשות שום דבר
בינתיים מתברר לי שלונדון מתרחקת, ויכול להיות שאני סתם אקפוץ לאיזה נופשון בניו יורק.

למעלה