ספוליר חם אש!!!!

zacki

New member
ספוליר חם אש!!!!

אני לא יודע אם אתם יודעים אבל בעונה השביעית של באפי חוזרות מלא דמויות: פיית´, המסטר, אדם, אימא של איימי מהעונה הראשונה (לא בטוח לגבי זה), וגם טרה חוזרת.....!!!!! השמועות אומרות שאולי בתור רוח מדריכה (לווילו?), אחות תאומה רשעית שרוצה לנקום בווילו, או תפקיד שעדין לא ידוע.... כמו כן ויש עוד כמה פשוט אני לא זוכר מי.... בכל מקרה אם תהיתם למה כל הדמויות האלה חוזרות (חוץ מטרה - אולי, תלוי בתפקיד שלה....),אז ככה: כנראה שהרשע של העונה השביעית או לפחות של ההתחלה יהיה מעיין מפלצת שיכולה להחזיר כל דמות מהעבר לא משנה איזושהי והוא זה שכנראה יחזיר את כל הדמויות, כמו כן זנדר מרוויח הרבה כסף אחרי שעזר לבנות מחדש את התיכון, באפי מקבלת עבודה בתור יועצת לתלמידים בתיכון... וזהו פחות או יותר....

Buffybot

New member
תיאוריה (../images/Emo58.gif בערך, שיהיה)

לגבי הרשע העונתי של העונה השביעית: מכיוון שלפי שמועות הספויילרים לגביי חזרה של הרבה רשעים ורשעות מהעבר וצריך להיות "רשע עונתי" לעונה השביעית, אז ישבתי וחשבתי איך זה יכול להיות, שילוב החזרה של הדמויות והרשע העונתי, מה הקשר ביניהם? אז לפי התיאוריה שלי, הרשע הוא מן משהו (שד או משהו שהוא לא שד, לא אנושי ולא אל, לא הגדרתי אותו) שיכול להשתנות, להחליף צורה למישהו אחר. וכך הוא מחליף את עצמו למשהו אחר, לרשע אחר. ואז הוא עצמו הוא כל הרשעים שבאפי הכירה ביחד (ונוסטלגיה כאחד), וזה עושה אותו מאוד חזק, כך צריך להיות. מה דעתכם?

Buffybot

New member
אגב

טארה לא חוזרת. אבל אמבר כנראה שכן (לפי השמועה). גם אני תומכת בתיאוריית הרוח של טארה שמנחה את וילו או משהו כזה. אבל טארה עצמה בשר ודם-לא. בהמשך לתיאוריה שלי, לא החוזרים עצמם יחזרו, אלא הגוף, הנפש שהם לא הם, אלא מישהו אחר בצורתם. הסברתי את עצמי ברור? כי את עצמי כבר בילבלתי... עוד משהו. על אמא של איימי עדיין לא שמעתי, אבל זה גם לא נראה לי נכון. בנוסף, יש גם את גלורי!!
ובנוגע לפיית´, נראה לי שזה נכון, כי היא כבר חתמה, כך ש... יהי! וגם המאסטר נראה לי שזה נכון, כי כבר דובר שהוא בפרק הראשון (ו/או השני, לא חשוב). אני מתה שאוז יחזור. אבל אני מניחה שזה יסבך קצת. ומצד שני, עכשיו כשטארה מתה דווקא כן יחזירו אותו להופעת אורח.

mscooter

New member
אוליי (רעיון)../images/Emo58.gif

יביאו את אוז בתור הצד הרע שבו בלבד. כלומר - שיהיה וישאר זאב. ולפי מה שסיפרתם העונה השביעית הולכת להיות המפוצצת מכולם (וגם האחרונה לא?....
)

Woogyman

New member
כמה דברים ../images/Emo58.gif../images/Emo110.gif

מכיל ספויילרים לשביעית. בכל אופן, מה שידוע כרגע (אתם בטח יודעים כבר חלק) - - הרשע יהיה (99%) משנה צורות (אולי אפילו הרוע הראשון. כולנו יודעים שיש לו את היכולת הזאת). בינתיים ידוע בטוח שחוזרים גלורי, המאסטר, אדם (מהעונה הרביעית). גם פיית´ חוזרת, אבל כנראה שבתור עצמה, לא בתור התגלמות של הרשע העונתי (בלי קשר אליו גם, כנראה). על אמא של איימי עוד לא שמעתי, אבל לכו תדעו. - יהיה פרק על אניה (לא זוכר את המספר, אבל לפרק קוראים "אניה") שכנראה יהיה בו פלאשבק לפרק המוזיקלי ונראה את אניה שרה שיר נוסף שלא ראינו בפרק. הפרק יעסוק כנראה בבחירה הסופית של אניה - שדה או אנושית, ועם או בלי זאנדר. - שמועה נוספת, שיכול להיות שהוכחה כשגויה בינתיים, היא שמולוך, השד מהעונה הראשונה, יחזור ויטיל כישוף זיכרון על החבורה, מה שיביא פרק בסגנון (ספויילרון לשישית) טבולה רסה מהעונה השישית (סוף ספויילרון). - הפרק השישי (או השביעי, לא זוכר כבר) יעסוק בקפטן של נבחרת הפוטבול בתיכון סאנידייל. דאון, שלומדת בתיכון, מפתחת קראש רציני על הקפטן הזה. לאט לאט מתברר שהיא לא היחידה, ואפילו נשות הסקובי מתחילות לחזר אחריו. זאנדר וספייק מבינים שמשהו לא בסדר שם, ומתגלה בסוף שהג´קט שהקפטן לובש גורם לכולן להימשך אליו. - קרוס אוברים עם אנג´ל - יהיה כנראה לפחות אחד. ובקשר לזה שזאת העונה האחרונה - שום דבר לא בטוח. השמועות האחרונות אומרות שכל הצוות, חוץ משרה ואמה (באפי ואניה...) חתמו כבר לעונה שמינית. שמועה אחרת, אבל לא ממש מבוססת, אומרת ששרה כבר חתמה על חוזה לעונות שמינית ותשיעית, שמאפשר לה לא להופיע כמה פרקים בכל עונה. כך הסדרה תמשך וגם יהיה לה זמן לקריירת סרטים.

hospital_food

New member
על הנייר, הפרק עם (ספויילר לשביעית

קפטן נבחרת הפוטבול מזכיר בטרוף את הפרק "סופרסטאר". מקווה שלא התחלנו למחזר

14מתן

New member
לא נכון...

זה מזכיר יותר את הפרק שזאנדר מבקש מאיימי שיקוי אהבה וכל בנות סנידייל מתאהבות בו

14מתן

New member
הפרק על..

אניה יהיה פרק 5 ובקשר למולך שרשמת שחוזר אז הוא השד שהיה במחשבים ואז רובוט שרצה שווילו תהיה חברה שלו?

למעלה