טוב אם את לא תגיעים לסיכום הסיכום יגיע אלייך
אז ככה, לדעתי העונה כפרקים בודדים ובמיוחד בחלק הראשון הייתה נהדרת, בחלק הראשון בכלל זה היה משהו מאוד יפה והכל כבר היה מוכן לדברים שהולכים להפתיע אותנו, אבל אז גיורא החליט לשגע אותנו ואת עצמו ובמקום לבנות עלילה שנמשכת בכל העונה ולהפתיע אותנו הוא בנה עלילה שכל פרק בה הוא לא רע בכלל ואפילו נהדר אבל כיחידה אחת נראה כמו בלאגן אחד גדול.
אז אני מסכים עם מירי שהעונה הזאת היא כישלון עד כה (אולי ההמשך יפצה אם כי קשה לי להאמין כבר), כיחידה אחת שלמה, כפרקים בודדים העונה נהדרת, העניין הוא שבניגוד לכל הסדרות שלו ואפילו בניגוד להאי 3 ולשמיניה 4-5 בעונה הזאת נראה שאין סיפור שלם, בהתחלה היה את העניין עם איקארוס ונוביה ואז פתאום אחריי חלק ראשון באמת מעולה הכל התבלגן, זאב חוזר משום מקום, מנו חולה סרטן, יובל הופכת להיות איימי מספר 2 וכו'.
אני לא חושב שהעניין עם הזוגות הוא גרוע, אלא הוא נעשה בטיימינג מגוחך, בעונה אחרונה צריך כבר להיות בסיס מוצק לרוב הזוגות וחוץ מזוג אחד שיש להם בסיס מוצק מאוד (איימי ורון) כל הזוגות נראים כאילו גיורא חלם חלום והחליט לפעול לפי החלום.
לא שאני מתלונן על יפתח וסופי שנראים זוג חמוד, אבל הבסיס שלהם עדיין התחלתי מאוד ולא ברור לי איך גיורא החליט להכניס את עצמו לתוך כל הבלאגן הזה, כי היה לו באמת התחלה מעולה בחלק הראשון של העונה שיכל להמשיך בכל כך הרבה כיוונים נהדרים אבל הוא בלגן את הכל ויצר איך דמות שלו אמרה לדמות אחרת, סמתוחה.
זה לא בלאגן בסדרה כמו שזה בלאגן במה שהוא ניסה ליצור אם בכלל בעונה השלישית והאחרונה של סדרה כמו החממה.
ושוב כמה שעונה 3 של האי למי שראה הייתה מאוד ילדותית היה לה סיפור מסגרת מוצק מאוד והגיון כלשהו חוץ מהקטע שחיו על האי אנשים בשנת 1400 אבל זה כבר עניין אחר, ופה אין שום סיפור מסגרת אחד שמשתלב בכל שאר הסיפורים, הכל מבולגן ולא ברור.