ספולייר טוב למירי

Roei152

Well-known member
מנהל
ספולייר טוב למירי בפרק הנורמלי האחרון לפני הסרט. כתוב "יפתח מתעמת עם דניאל" לאחר שבפרק לפניו כתוב "יפתח מתעמת עם סופי"
מה זה אומר המלחמה על ליבה של ללי חוזרת? או שזה עימות על נושא אחר....

עזוב...
תקרא מה כתבתי עכשיו ליוסי. זה די והותר, באמת.

לא מעניין אותי שום דבר. זהו.
אה, ואם גיורא באמת יחזיר את יפתח לתמונה, כשאנחנו שניה לפני הסוף (סוף סוף), זה רק יוכיח לי עד כמה ה"מהלכים" שלו העונה פשוט נואשים, כל עוד הוא לא יעשה שום מהלך גאוני באמת של "הפוך על הפוך", אפילו ברגע האחרון ודווקא אז.
והוא לא יעשה, וכולנו יודעים את זה, אז זהו. השטויות האלה כבר לא חלק מהלקסיקון שלי. כבר אמרתי - היו שתי עונות, ונגמר הסיפור.
אני גם בטוחה שבזמנו, עוד כששודרה העונה השנייה, הוא בכלל לא תיאר לעצמו שהוא יילך בסוף לעונה נוספת, והוא היה די בטוח שזה יסתיים שם. אני לא סתם אומרת את זה. יש דברים בגו...

rubmue1234

New member
לא הזכרת עוד דבר...

''יפתח מתעמת עם דניאל. אלה-לי נוסעת לפגישה חשובה. המזימה הגדולה הולכת ונחשפת.''

המתח של הפרקים האחרונים בהחלט מתחיל להפציע בפרק הזה....
אז הנה שיר,
ככל הנראה שזאב חוזר ובגדול,
או שמא, זה רובי שיפתיע את כולנו?! .....
ריספקט לגיורא שהצליח לכתוב את העונה הזו ולהשאר שפוי עם כל ההתרחשויות במועדונים,
האהבות,
וכללל כךךך הרבההה עלילות מתח שהיה צריך לחשוב על כל אחת מהן!(בשביל גיורא, זה הרבה אני חושב..)
להכנס לראש של איש שהיה לו בעבר פיצול אישיות ואיש מטורף שחזר מהמתים.
דאמט. הוא פאקינג גאון.

dar dahan

Member
לא נראה לי שגיורא נשאר שפוי אחרת הוא היה בונה עונה נורמלית
ולא עונה הזויה חסרת כל בסיס והגיון....
&nbsp

דר...
אין לך מושג כמה אני שמחה, לאור הנסיבות כמובן, לקרוא מה שאתה כותב. לדעת שאני באמת לא היחידה שחושבת ככה, מכל הבחינות כמובן, לא רק הרומנטיות. אני באמת לא סתם מדברת כל הזמן הזה...

dar dahan

Member
תקראי את הסיכום שעשיתי לעונה ותביני ש
מבחינת הפרקים לדעתי העונה לא רעה בכלל, אבל בבסיס, בסיפור המסגרת הסדרה נופלת בכל פרט ופרט.
&nbsp

dar dahan

Member
טוב אם את לא תגיעים לסיכום הסיכום יגיע אלייך

אז ככה, לדעתי העונה כפרקים בודדים ובמיוחד בחלק הראשון הייתה נהדרת, בחלק הראשון בכלל זה היה משהו מאוד יפה והכל כבר היה מוכן לדברים שהולכים להפתיע אותנו, אבל אז גיורא החליט לשגע אותנו ואת עצמו ובמקום לבנות עלילה שנמשכת בכל העונה ולהפתיע אותנו הוא בנה עלילה שכל פרק בה הוא לא רע בכלל ואפילו נהדר אבל כיחידה אחת נראה כמו בלאגן אחד גדול.
אז אני מסכים עם מירי שהעונה הזאת היא כישלון עד כה (אולי ההמשך יפצה אם כי קשה לי להאמין כבר), כיחידה אחת שלמה, כפרקים בודדים העונה נהדרת, העניין הוא שבניגוד לכל הסדרות שלו ואפילו בניגוד להאי 3 ולשמיניה 4-5 בעונה הזאת נראה שאין סיפור שלם, בהתחלה היה את העניין עם איקארוס ונוביה ואז פתאום אחריי חלק ראשון באמת מעולה הכל התבלגן, זאב חוזר משום מקום, מנו חולה סרטן, יובל הופכת להיות איימי מספר 2 וכו'.
אני לא חושב שהעניין עם הזוגות הוא גרוע, אלא הוא נעשה בטיימינג מגוחך, בעונה אחרונה צריך כבר להיות בסיס מוצק לרוב הזוגות וחוץ מזוג אחד שיש להם בסיס מוצק מאוד (איימי ורון) כל הזוגות נראים כאילו גיורא חלם חלום והחליט לפעול לפי החלום.
לא שאני מתלונן על יפתח וסופי שנראים זוג חמוד, אבל הבסיס שלהם עדיין התחלתי מאוד ולא ברור לי איך גיורא החליט להכניס את עצמו לתוך כל הבלאגן הזה, כי היה לו באמת התחלה מעולה בחלק הראשון של העונה שיכל להמשיך בכל כך הרבה כיוונים נהדרים אבל הוא בלגן את הכל ויצר איך דמות שלו אמרה לדמות אחרת, סמתוחה.
זה לא בלאגן בסדרה כמו שזה בלאגן במה שהוא ניסה ליצור אם בכלל בעונה השלישית והאחרונה של סדרה כמו החממה.
ושוב כמה שעונה 3 של האי למי שראה הייתה מאוד ילדותית היה לה סיפור מסגרת מוצק מאוד והגיון כלשהו חוץ מהקטע שחיו על האי אנשים בשנת 1400 אבל זה כבר עניין אחר, ופה אין שום סיפור מסגרת אחד שמשתלב בכל שאר הסיפורים, הכל מבולגן ולא ברור.

כל מילה שלך בסלע!
אין צורך להוסיף מאומה.

מעבר לכל החסרונות וכל מה שחפרתי עליו כל כך הרבה, העונה הזאת פשוט לא עשתה לי שום דבר. כלום. פשוט עונה מיותרת וחסרת כל פואנטה, שלא הייתה צריכה להיוולד בכלל.

העונה השנייה (והמדהימה!) הייתה המשך ישיר של הראשונה, עונה בוגרת ורצינית, שדיברה לצופים בגובה העיניים, כל הדרך עד לטוויסט המטורף בסוף.
והפעם? אוי ואבוי. התפזרנו לפה ולשם, כאשר האחד לא באמת קשור לשני, ועוד נמרחו על פני 75 פרקים, ללא שום הצדקה, העיקר כדי לומר ש"הפציצו" מבחינת מספר שיא של פרקים. אין דברים כאלה.
אין פה בסיס לשום דבר. נזרקות לאוויר אמירות ש"זוכות" לביטול מוחלט שניה לאחר מכן, וגיורא ממש סותר את עצמו פעם אחר פעם.

rubmue1234

New member
אם מסתכלים על המשך מהעונה הקודמת...
אז כן,
זה לגמרי כמעט ולא קשור בעליל לכלום.
זה כאילו עונה שגיורא יצר בלי קשר לכלום.
אפילו השחקנים אמרו זאת בפרימיירה.
אם מסתכלים על זה כהמשך, אז כן, נכון.
זה איכשהו המשיך את העניין על הסכמי השלום, וזהו.
זו לא באמת עונה שקשורה למשהו שראינו בשתי העונות הקודמות.
אבל אם מסתכלים על העונה הזו בפני עצמה,
תוכלו לראות מה חשבתי עליה כזה בקצרה, בתגובה שכתבתי לך, מירי, בשרשור מתחת...

dar dahan

Member
עדיין זה לא קטטסטרופה
כמו שאת עושה מזה והחלק הראשון היה נהדר.
גיורא היה צריך להמשיך מהחלק הראשון בצורה כזאת שמנו למשל יהיה עובד של רובי, ורובי יהיה הרשע העיקרי, ושיובל תהיה עם דניאל כי דניאל ויובל רוצים ולא כי יובל רוצה וזהו, ושאלה לי תחליט כבר את מי היא רוצה במקום להטריף את כל העולם ואשתו, ושאם כבר זאב יופיע אז שזה יהיה בגלל שרובי החייה אותו ולא בגלל שהוא איכשהו קיבל טיפול רפואי ומופיע פתאום אחריי שנה...
והיו כל כך הרבה אפשריות.
&nbsp
מה הקשר בין מחלת הסרטן של מנו לכל העונה הזאת עדיין לא הבנתי, איך רובי הפך מבחור חולה לבחור בריא לא ברור לי בכלל אלא אם הלקוח עמד מאחוריי זאב כל הזמן הזה אבל אני כבר לא מאמין שזה יקרה, ומה הקשר של דריה לכל הסיפור הזה?
מה היה הצורך בלהוסיף אותה בכלל לעונה?
לא שאני מתלונן על הדמות אבל עדיין.
&nbsp
כל זה, כל החוסר בסיס הזה מפיל את העונה הזאת אבל כפרקים בודדים היא עונה לא רעה בכלל.
כעונה שלמה היא נופלת בכל כך הרבה פגמים וחבל שגיורא לא חשב כמו שצריך לפניי שהוא כתב את ההמשך של העונה, כי החלק הראשון היה באמת נהדר, אבל אחריו הכל היה מבולגן וחסר כל הגיון, מותח ויפה אבל חסר הגיון וחסר בסיס...

שיר m

Well-known member
דריה עוד לא סיימה את הסיפור שלה...
ובגדול אתה צודק בהכל.

השליש הראשון כבר מזמן לא מעניין אותי...
בעקבות כל מה שבא אחריו...

בטח שהיינו צריכים את דריה! אחרת איך היינו זוכים ליהנות מה"זוג" המאוד קשור הזה. אין, ממש זיווג משמיים.
או כדי שדרכה ייכנסו פתאום דרורים, בלי קשר לשום דבר. שוב, עוד קטע סתמי.

לגבי יובל המדהימה, שכידוע לכם אותה תמיד אהבתי, כי הבנתי בדיוק מה קורה כאן איתה - זה בדיוק הרגע בו הייתי מצפה מיוצר חכם ו"אמיץ", אבל אחד כזה שלא פועל ומזווג רק "לבקשת הקהל" (שוב - הוא בעצמו כתב זאת היום), לעשות את ה"הפוך על הפוך" ולגרום לו כן לרצות אותה, לראשונה מצידו, אבל לא.
אנחנו הרי כל כך לא שם, מהרגע הראשון, אבל בעיקר כי מגיע ליובל משהו אחר לגמרי. היא רוצה להיות אוהבת וכמהה להיות נאהבת. מגיע לה מישהו שיעריך אותה על מה ומי שהיא, ויש מספיק על מה. אחד שלא יזום איתה נשיקה כאשר הוא משלה אותה מהשניה הראשונה...
חבל לי שהיא התבזבזה על מהלכים כאלה. יש כתיבה של דמות בסגנון שלה ויש כתיבה. במקרה הזה, ידוע היטב מה קרה.

Roei152

Well-known member
מנהל
גם צליל מיומני היתה דמות שמיכל יצרה
רק כדי לסכסך בין תמר וגור...ובתכלס בניגוד לרוי וליובל היא לא תכננה שום תוכנית זדונית כדי לסכסך בין הזוג האמיתי... היא לא רצתה לשתף פעולה עם רוי ,וכיבדה את הזוגיות המחודשת בינהם ....רוי היה הרע... ואני בטוח שגם בכוכב ובשכונה יהיו מקרים דומים אין מה לעשות ....
כן אני יודע שיובל לא פעלה כמו רוי שכל המטרה שלו הייתה להשיג את תמר , גם בדרכים לא סימפטיות , כלומר היא היתה מאוהבת מהצד בדניאל ,... ולא עשתה כלום כדי להפמות אותו אליה. לפני נשיקתם הראושונה הם דיברו ע ל אלפי ועל כך שדניאל ויתר על המקום והיא שמחה על כך .... סימן מובהק לכוונות ואז היא אמרה לו בפירוש "התנהגת אלי מגעיל, מה רצית , שאנשק אותך או מה?" אח"כ היא התחילה לשמור עליו כמו לביאה ואף הגזימה ... שהאשימה את נטלי ןכל בת שרק התקרבהלדניאל .. עד שללי חזרה לחממה , ואז התחיל הסיפור עם איימי .. וזה מה שיובל עשתה 2לא בסדר....2
גם מנו שאתם כ"כ ל0א סובלים ,ביחוד דר בא בלי מניע לסכסך בין מתי ודינה ... וזה מה שיצא.. דמות סתמיתית שגיורא הכניס כדי לעכב את מתי ודינה-הקאמבק הסופי....
אין מהה לעשות.. אהבה ,תככים וונשיקה בסוף זה מה שמניע סדרות נוער כאלו ....
גם אני מקווה שיובל תמצא את המישהו שינחם אותה ב7 הפרקים שנותרו....

אין פה מקום להשוואה בכלל.
בין צליל ליובל.

בכל מקרה, כל זה לא רלוונטי כל עוד הסיפור ביניהם התחיל אך ורק בגלל ה"יוזמה" מצד דניאל, הנשיקה ההזויה.
אבל למה שגיורא יתמקד בזה, אם אפשר להמשיך להוציא את דניאל צדיק גדול, כמו תמיד ?
זה אחד המסרים הקלוקלים שהוא העביר בעונה הזאת - שבחור יכול לנשק בחורה כאשר אין לו כלום אליה, להשלות אותה בלי שום גבול, ועוד לא להיפרד ממנה. בנוסף, לנשק אותה מול האקסית רק כדי לגרום לה לקנא. איזו רמה גבוהה. משהו. לא סתם יפתח מעולם לא עשה לה דבר כזה, מן הסתם. הוא משהו אחר לגמרי.
אז אני לפחות שמחה, אם אפשר לקרוא לזה כך, שיובל, כצפוי, עשתה את הצעד. היא באמת מלכה. אני מחכה לראות את צופית בפרוייקט הבא שלה, בתקווה שהתפקיד הבא ייטיב איתה קצת יותר...

שיר m

Well-known member
אוף אני כל כך לא מסכימה איתך בקטע הזה
דניאל לא ניצל את יובל. יובל ניצלה את דניאל.
&nbsp
לפי מה שאת כותבת זה נראה כאילו היא כל כך מסכנה ולא יודעת מה קורה סביבה, והוא איתה סתם כי בא לו. זה לא ככה.
&nbsp
וכן, גם אני מחכה לראות אותה בתפקיד אחר...

שיר m

Well-known member
ואגב בפרק של היום, זה בדיוק מה שקורה עם יפתח וסופי.

Roei152

Well-known member
מנהל
אל תזכירי למירי...‚
מירי לא הפסדת כלום...
זו היתה סצינה בה יפתח ניסה בניסיון נואש לחבק את סופי לנגד ללי שבאופריה מהקאמבק עם דניאל... דניאל מחבק אותה ... הם הולכים ביחד מחובקים להרצאה של הדרורים

טוב... (שיר, כנסי גם את)
אני מתארת לעצמי שלא הפסדתי יותר מדי, אבל אחרי ששיר כתבה לי שגם יפתח התנהג בדומה לדניאל, הלכתי לצפות בסצנה ולראות - הכצעקתה ?

אז קודם כל, זה לא בדיוק בר השוואה, לדעתי, כי הנשיקות הכפויות של דניאל במשחק קוממו אותי הרבה יותר מהנחת היד על כתפה של סופי. באמת.
בכל מקרה, צפיתי כבר בסצנה הזאת ובהמשך הישיר שלה, במועדון הדרורים, ואני באמת מנסה להבין את הפואנטה של גיורא בכל זה.
זה לא שמבחינתי, הקנאה המחודשת שלו באה משום מקום - כל כך לא! עיוור מי שבאמת קנה את ה"זוגיות" הזאת שלו עם סופי, והיה בטוח, לתומו, שאהבת חייו כבר לא נמצאת בתוך ליבו ובמחשבותיו... רק חיכיתי לראות מתי יפתח "יחזור לעצמו" והכל.
אבל הורג אותי שגיורא ממש עושה את זה בכוונה, מכה בבטן הרכה של אוהבי הזוג, וזו לא הפעם הראשונה העונה, כאשר אין לו כל כוונה להמשיך עם זה הלאה למהלך שצריך לקרות - חזרה שלהם כמובן.
זאת עונה שהיא פשוט טראומה אחת גדולה.

Roei152

Well-known member
מנהל
זו גם לא הפעם הראשונה...
אבל לפחות ללי החליטה סופית את מי היא רוצה ... לפחות לפי הפרקים שבאו מאז הפרידה שלהם....
שימי לב שהיא בכלל לא מקנאת ליפתח .... היא מפרגנת על הזוגיות שלו ושל סופי במדורה ... צוחקת איתם והכי כיף לה בעולם... ירד לה אבן מהלב....
&nbsp

Roei152

Well-known member
מנהל
יופי את עושה את יפתח ..
הכי קנאי לללי .....
לפי מה שאת אומרת ... ללי היתה יכולה להתאהב באיתן ,לא לא איתן משכונה ,אלא איתן שבבית הנשרים ,זה שהיה ניצב בולט בעונה הראושמננה ,כמו שיפתח פתאום "התאהב" בסופי ... ויפתח היהב מקנא....

למעלה