ספוילר......

shai202

New member
ספוילר......

מסתבר שבראיין הוא אנטוניו בנה האבוד של פילאר ואיזב קטעעעעעעע שניהם מאוהבים באותה אישה!!!!!!!!!!! איתן יחשוב שתרזה בהריון ממנו! אבל איךךךך אם הם לא שכבו.... מה עוד.... אממממ אה כןןןןן קיי תהפוך את צ'רטי לזומבי,שתרחיק מעליה את מיגל,וצ'רטי האמיתית קפואה....טימי הופך להיות ילד אמיתי ומוצא את צ'רטי האמיתית בגלל קיי יהיו מצבים מאוד לא ברורים...

LauraLF

New member
כן אבל היא אמרה לאיב שהיא לקחה

גלולות אז... לכן היא לא יכולה להיות בהריון מאותו לילה

shai202

New member
נכון,זה חייב להיות מג'וליאןןןןןן

אבל כמו שאנו מכירים אופרות סבון בסוף יתברר שאלו התאומים של איתן... יש לה תאומים! חחחח....

אתה מתבלבל../images/Emo58.gif../images/Emo175.gif

אתה מדבר על הפרקים שבארה"ב ששם תרזה הייתה בהריון עם תאומים, אבל בפרקים שלנו, תרזה בהריון עם ילד אחד, ליטל אית'ן

I n n u e n d o

New member
../images/Emo58.gifמעלי ובכל השרשור הזה..

ג'יסז בבקשה לסמן אוקי עכשיו תרזה בהריון מג'וליאן והיא תלד ילד זכר ששמו בישארל[או בארה"ב יותר נכון] ליטל אית'ן מרטין קריין. בארה"ב תרזה גנבה גוון ולאית'ן את העוברים שהיו אמורים להיות אצל אם פונדקאית ונכנסה להריון ואחר כך שכבה עם אית'ן והיא הייתה בהריון עם 2 ילדים אחד של אית'ן וגוון ואחד של תרזה ואית'ן היה סיבוכים בלידה ורק הבת שרדה,של אית'ן ותרזה שקוראים לה ג'יין. הילד,ניית'ן נפטר בליידה והיא היה של גוון ואית'ן

maxfamle

New member
נו .

איך חשבתי אחרת ? זה תשוקות ! טחח שיעשעתי את עצמי .

shai202

New member
סליחה.....-ספוילר-

כלומר בהמשך גוון תהיה הטובה ותרזה הרעה??

אין פה טוב ורע

גם תרגה וגם גוון לא טובות ולא רעות הן פשוט רוצות את איתן למרות שהן יכולות לריב על משהו יותר נורמלי. 3 שנים הן רבות על אותו אחד

shai202

New member
מה שנכון נכון,אבל

תרזה בהתחלה היתה תמימה וטובת לב... נו טוב.....זה הרי ברור שישנו לה את הדמות כי היא היתה מאוד משעממת... חחח אוףףף עדיף כבר ימי חיינו,בתשוקות זה רק נמתח ונמתח.... אבל מה לעשות מכור....

גם אני

אם לא הייתי מכורה הייתי רואה סדרות אחרות אבל באמת אין מה לעשות עכשיו צריך לחכות שישנו לצ'ריטי את הדמות כי הדמות שלה כבר נהייתה מעצבנת היא והחזיונות שלה

shai202

New member
בגלל זה..-ספוילר-

קיי תהפוך אותה לרעה כזו.... זומבי... חחחחח זה יהיה מעניין מי שלפחות הכי מעניין בסידרה אלו אייבי,שאני חולה עליההההההה חחח פילאר וכולם,דוקא מהצעירים אני לא סובל אף אחד חוץ מויטני

I n n u e n d o

New member
תיקון קטן../images/Emo58.gif

קיי תיצור צ'ריטי רעה שנקראת זומבי צ'ריטי ותשים את צ'ריטי האמיתי בקרחון זה המדויק יותר

למעלה