ספוילר

דנדוש 3

New member
ספוילר ../images/Emo58.gif

[הינה כבר למדתי משו...] אז לעיקר.. הבאתי לכם עוד תמונות... ובקרוב אני ייתן לכם כתובת של אתר שממנו הוצאתי את התמונות שזה בעצם מסירטונים... בתמונה זו- העץ של פלור פורח בגלל היותה בהריון [או משו כזה..] הפרק ישודר ביום ראשון הקרוב [ה-9/7]..

דנדוש 3

New member
ספוילר ../images/Emo58.gif ../images/Emo58.gif

בתמונה זו- פלורינסייה נדהמת כאשר מזמינה את "רוסיטה" לשיר עם הלהקה מגלה שהיא יודעת חצי בית!!!!! זה פרק 147.

דנדוש 3

New member
ספוילר ../images/Emo58.gif ../images/Emo58.gif ../images/Emo58.gif

ההחספות של דלפינה קרבה.. רוסיטה [האמיתית] צילצלה למקסימו, כדי להגיד לו שהיא בקובה. מה שעורר תימהון גדול אצל פלור.. מס' הפרק- 148.

דנדוש 3

New member

אם אמרתי שההחספות של דלפינה קרבה, כנראה לא הבנתם את המשמעות של קרובה.. פרק 150-151 דלפינה ורוסיטה נפגשות.. מי תיהייה האמיתית מי ה"מזוייפת" בינתיים תצטרכו לנחש......... כי אני את הת תשובה כבר יודעת חחח..

דנדוש 3

New member
ספוילר ../images/Emo58.gif

אז האם זו דלפינה?!, האם זו רוסיטה האמיתית?! חכו ותראו..... חחחח...
אני את התשובה כבר יודעת...

דנדוש 3

New member

הגיע רגע האמת.. פלורנסיה בהריון וכאשר היא מודיעה למקס הוא ישר מתעלף... ועכשיו אמא שלו מכניסה לו חחחחח.. קטע קורע.. פרק 152... שווה לחכות

דנדוש 3

New member
ספוילר ../images/Emo58.gif ../images/Emo58.gif ../images/Emo58.gif

דלפינה הרעילה לפלור את הבננה [והיא אכלה אותה] והיתעלפה הרופא אומר שהיא מתה.. האם פלור תתעורר כן לא חכו ותראו פרק 155 שווה לחכות..

sweet shir

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחח ../images/Emo58.gif

אני חוזרת בי. [אמרתי שבליעת המטבע זה הדבר הכי הזוי ומפגר שקרה בסדרה]. זה הדבר הכי הכי הכי הזוי ששמעתי בחיים שלי! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
היא הורעלה מפאקינג בננה?

למעלה