ספוילר רותח!!!!11111

ספוילר רותח!!!!11111../images/Emo58.gif

זה משהו שרץ ברשת כבר כמה ימים אבל עוד לא יצא אישור רשמי אז בנתיים זה בגדר דברים שכוווולם יודעים אבל עוד לא מדברים עליהם (כמו זה שקורט חוזר ) אוקי נכון החזרה של קורט בעצם אמורה להחזיר את גליי קלאב למתוכנת הרגילה שלו, אז ככה ,יש שמועות שמה שיקרה זה הזויו לחלוטין אבל בעקבות החזרה לבית ספר לקורט ולבליין יהיה מאוד קשה ביחסים שלהם והם לא יצליחו לשמור עליהם ואז בניגוד לכל הסיכויים תרקם חברות בין קורט לדייב !!!111 והשמועה אומרת שהולך לקרות משהו בין קורט לדייב!!
(מה שכמובן יחסל סופית את קליין :()

sondheims Dot

New member
../images/Emo58.gif

לאאאאאאאאאאאאאאאא!!!!!!!!!!
אני יודעת, לא הכי מנוסח, אבל, בחיי, כאילו, מה???? גרמו לנו לחכות חצי שנה לקליין, קורט מאושר, ועכשיו קורופסקי????
בחיי שאני מקווה שזה לא נכון!

../images/Emo45.gif../images/Emo58.gif

למה קורופסקי?! וודט דה הל?! אחרי שהוא מירר לו את החיים עד לרמה שהוא היה צריך לעבור לדלטון?! אני מסרבת להאמין לזה, גם אם אראה את זה קורה במו עיניי!

זוזואי

New member
מסכימה בטירוף../images/Emo58.gif

אבל, ואני מזהירה ספוילר!!!!!!
יש שמועות שבעונה 3 בליין נבחן לניו דיירקשנס, מה שמצביע בבירור שהוא וקורט עדיין ביחד.... אני כמעט בטוחה שהבמאי אמר את זה....

boopy 1

New member
../images/Emo58.gif

1 באפריל? אין מצב שקורט יהיה עם דייב...

mich223

New member
1 באפריל! *סמיייייייייייייייייייייייייייל*

כן.נכון. |מתחננת|

../images/Emo58.gif או ש...

מן הסתם קארופסקי ישתנה ויהפוך להיות טוב גם שמעתי שזה אמור לקרות כי ריאן אמר שהוא רוצה לתת לו סוף טוב, וגם אם הוא אמור להיות באמת עם קורט הוא חייב להשתנות! מקווה שבסוף לא יהיה הכי עצוב כשהוא ישתנה לטובה, יהיה עם קורט ואז ימות כי זה בכלל יהיה מבאס!

mich223

New member
זה לא משנה

אם קליין יהפכו לקורט ובליין... שלא יעז >: גם אם קארופסקי יהפוך לקוצ'י מוצ'י,לא יהיה אכפת. ובכל מקרה, סוף טוב זה לא למות
(למרות שלנו זה יהיה שמח.יחי בליין!)

Ayelet 363

New member
../images/Emo58.gif+ ../images/Emo58.gif לעונה הבאה

כבר נהייתי קצת עצובה כשגיליתי שקורט יחזור (למרות שהייתי עצובה כשהוא עזב- וזאת אף על פי שקיוויתי שזה אומר שיהיה יותר בליין) כי חששתי ממשהו כזה, אבל אני עוד מאמינה שקליין יחזרו להיות ביחד אחרי זה. אמרו גם שבעונה השלישית בליין יעשה אודישן לניו דיירקשנס, לא (אני מקוה שזו לא רק שמועה)?

למעלה