ספוילר|פציעה=חסינות?

ספוילר|פציעה=חסינות?

רק מתחיל לכתוב הודעות, וכבר נודניק! יש לאנשים לפעמים את הנטיה להאמין כי אם הם חוו חוויה על סף מוות, הם שילמו מין חוב קוסמי מסוים, והם לא יידרשו לשלם חוב כזה שוב בקרוב, כלומר: הם נדפקו פעם אחת, אז הגורל לא יתאכזר אליהם שוב. כמו הדמות של ג'ף בריג'ס בסרט "ללא פחד". האם פציעה רצינית או הטלת מום בדמות הופכת אותה לחסינה, לפחות לתקופה ארוכה? למשל, בראן- הוא הפך לנכה וכמעט מת, והוא שרד מצבים קשים אח"כ. אין מצב שיקרה לו משהו בעתיד, כי אז לא יגשים את יעודו. אותו כנ"ל לגבי טיריון, ג'יים וכנראה גם בריאן שפניה הושחתו, ואולי גם מירסלה. כולם שרדו וכנראה יחלימו, כולל בריאן שאני מוכן לאכול נעל אם היא תמות. או שאולי הדבר נכון רק לדמויות POV. לאנסל למשל הוא בן-מוות, ואולי גם לוראס, בהנחה שהוא אכן נפגע כמו שמספרים לנו?

מה עם אדארד סטארק?

שבר את הרגל וחודש חודשיים אחר כך הוא הוצא להורג. או מרט פריי, שנפצע כשהיה נער, ואז נתלה? (הכוונה ל-POV שהיה אפילוג בסופה)

יש הבדל

לשבור את הרגל זה לא טראומתי כמו ליפול ממגדל, לקבל גרזן/חרב לפרצוף, להאכל בחיים (בערך) או שאיזה בריון כורת לך את היד. אני לא זוכר עד כמה מכוונת הייתה הפציעה של אדארד, כמו אלו של האחרים. אני ממש לא חושב ששבירת רגל תשנה את החיים של, אלא אם כן אתה רונלדיניו ולגבי מרט- מדובר בדמות שולית, חד פעמית. לא הייתי שם אותה באותו מקום כמו האחרות, שחייהם היו די סבירים ואז- בום!

../images/Emo58.gif

"זהב תלתליהם וזהב תכריכיהם" קצת שובר את סיפור מירסלה או דוראן שסובל מאוד ובכל זאת ידפק. או קרסטארק שאיבד שלושה בנים,ואז מת בעצמו

למעלה