*ספוילר ספר חמישי/שישי*

*ספוילר ספר חמישי/שישי*

אוקיי,חשבתי על זה,למה לא ערכו לסיריוס הלוויה.

ROFL

אוקיי אוקיי,הבנתי ת'פרנציפ,אבל הלוויה,לא חייב הלוויה,אירוע קטן להזכיר אותו,מ-ש-ה-ו וחוץ מיזה,לפי דעתי דמבלדור היה צריך לבדוק את הפרגוד הזה P:

הממ../images/Emo60.gif

כשסיריוס מת, לא היה הרבה.. זמן פנוי לערוך לוויות
ובייחוד לא לאלו שבאמת הכירו אותו - דמבי, לופין וכו'

Roonil Wazlib

New member
שימו לב גם

שלאורך הספר החמישי גם ניסו לגרום לנו פחות לאהוב את סיריוס (ראו כל מה שמולי אומרת עליו ורוב מה שהרמיוני אומרת עליו כשהם בבית בלק)

2 Mיכל

New member
זה לא קשור לפחות לאהוב אותו../images/Emo42.gif

פשוט ראינו צדדים נוספים באופי שלו, זה הכל.

Gizmo16

New member
כן, אין ספק, הוא היה צריך../images/Emo58.gif

להיכנס לשם ולבדוק את העניין לעומקו, דמבלדור... היה חוסך לנו הרבה דמעות בספר השישי (וגם הרבה עלילה
)

XD *ספוילר*

בהחלט. וואו,אני הייתי פשוט,במערה שדמבדלור שתה את השיקויי בכיתי לראשונה,כי אז חשדתי במשהו,וכל הקטע מתח אותי,אח''כ בסנייפ צעק אבדה קדברה בכלל,הייתי כולי דמעות,ואז בThe White Tomb,וואו,זה היה בכלל,בכי היסטרי :| כאילו,העצב,רון,הרמיוני,ג'יני,והארי,ו..ו...שכולם בכו!

k9amit

New member
אבל דמבי

וכל שאר המבוגרים יודעים מה יש מאחורי הפרגוד רק הקטטנים והקוראים לא יודעים בטח הוא נעלם שם או משהו...

lgmtk

New member
למה? סה"כ סיריוס ../images/Emo58.gif

שומדבר לעומת דמבי...לדעתי צריך לעשות איזה פסל על שמו של דמבי או להחליף את שם הבצפר ל-"בית הספר לכישוף ולקוסמות ע"ש אלבוס (כאן יבואו כל השמות האמצעיים שלו) דמבלדור".

ענבאך

New member
כי מי ירצה לערוך הלוויה

לנכד של הלורד וולדמורט? נו, באמת. כולם ידעו על הייחוס שלו

Beetle Juice

New member
נכד?../images/Emo15.gif

מתי צויין שסיריוס הוא הנכד של וולדמורט? רגע- זה עוד אחד מהבדיחות הפרטיות האלה שלך שאף אחד לא מבין?

ענבאך

New member
לא בדיחה, לא פרטית, ולא שלי../images/Emo42.gif

לא מכירה את תיאורית החבוציאל?

ToryMaster

New member
בו

ענבך או אנה, נא לפרט את תיאוריית החבוציאל [אנה איפה המאמר שלי?] כדי שנוכל לטגלן.

ענבאך

New member
ברגע

שאדוה תפסיק לעשות לי רכבת הרים
הו, אני לא מגיעה לרצפה. היא רכה ונעימה (אדוה, לא הרצפה
)

2 Mיכל

New member
כי הספר היה ארוך גם ככה../images/Emo42.gif

(ברצינות שאני חושבת שו הסיבה היחידה. ברור שיכלו לערוך לו הלוויה שקטה לקרובים אליו, ומחסור בגופה זה לא תרוץ).

למעלה