ספוילר לפרק 6X01

ד י י ז י

New member
ספוילר לפרק 6X01 ../images/Emo58.gif

לפרק הראשון בעונה השישית
*אני יודעת שכמעט כולכם כבר ראיתם את הפרק הזה.. בטח כבר לפני הרבה זמן , אבל ראיתי אותו רק עכשיו , אז בבקשה תשתפו קצת פעולה , אפילו רק ´כייף לך´ או ´מזל טוב!´ יספיקו. תודה* יאאאאא!! סוף סוף ראיתי את הפרק הזה! (אם יכולתם לשמוע את הצרחות שגיליתי שיש לי אותו..
) בכל מקרה , פרק מאוד יפה! הופתעתי שהזכירו את אנג´ל , הם לא מפרסמים בדרך כלל את המתחרים.. ההתחלה מאוד הזכירה את ההתחלה ב ANN (מה שכבר אמרו פה..) רק עם ספייק.. אהבתי את הקטע: BUFFYBOT: Sorry I questioned you, Spike. (Spike looks surprised) You know I admire your brain almost as much as your washboard abs. (big smile) Spike looks pained. SPIKE: (quietly to Willow) I told you to make her stop doing that. בכל מקרה , אני מחכה לפרק 6X02 !!!

IDOffryn

New member
מזל טוב!!

מאיפה השגת את הפרק?? ותמיד רציתי לשאול איך 6x01 נגמר?? תמיד ראיתי את הפרק בשתי החלקים שלו..

IDOffryn

New member
מה זה הסגול הזה???

ראיתי שטל כתבה מקודם משהו אבל רק עכשיו זה השתנה לי... מה זה???

ד י י ז י

New member
ממקורות שאסור לציינם בפורום../images/Emo58.gif

בכל מקרה , הפרק נגמר בבאפי פוקחת את העיניים בקבר.

smgfan

New member
מזל טוב!

אני יודעת שאני מהזה התרגשתי לראות את הפרק הראשון של עונה-6... אחרי שנים (ולא בצחוק...) של חוסר בפרקים חדשים של "באפי".

Buffy1

New member
מזל טוב../images/Emo70.gif

גם אני ראיתי שבוע שעבר את 2 הפרקים ופתחתי על זה שרשור, אבל כמעט אף אחד לא אמר לי מזל טוב...
|ספויילר| הסצינה באמת הזכירה את Ann, ובאפיבוט חמודה
אבל ג´יילס עזב...
אהבתי את הקטע עם המתנות שלהם לג´יילס. אניה עם הפאי תפוחים וטארה עם הסובניר מסאנידייל - מפלצת, ואז היא עושה Grrrrr Arggggg
שמתם לב שווילו אמרה "ה´ אלוהיי?" כשהיא עשתה את הכישוף עם הצבי? זה ממש נוגד, כי בתנ"ך יש איסור מאגיה וכישוף.

talrv

New member
היא אמרה "אדוני"

הבאתי פעם את הציטוט המדוייק בשרשור על האיזכורים של היהדות בבאפי.. ודייזי- מזל טוב! וגם לBUFFY1
!

B a n j o

New member
../images/Emo58.gif שני הפרקים הראשונים

לא ממש נכון. אין איסור בדיוק, זה די נתון למחלוקת. הרי יש את הקבלה שהיא למעשה כישוף ישנם שני זרמים שאחד טוען שאסור ואחד טוען שמותר אבל בכל מיקרה הקבלה היא כישוף תוך שימוש בסימנים וסממנים יהודיים

Buffy1

New member
אממממ ../images/Emo58.gif

לא יודעת בקשר לקבלה, אבל היה לנו מבחן בתנ"ך לפני כמה ימים וחלק מהחומר היה ויקרא י"ט (פרק מלא בחוקים). אחד מהחוקים שם הוא חוק איסור מאגיה וכישוף, ואיסור חיזוי עתידות ונסתרות ע"י העננים.

IDOffryn

New member
מה שמזכיר לי..../images/Emo58.gif 601

בbecoming 1 בפלשבק לדרוסילה במנזר מדברת אם "הכומר" אנג´ל היא אומרת שרק לה´ מותר לראות את העתיד.. וציטוט: Drusilla: Me mum says... I´m cursed. (exhales) My seeing things is an affront to the Lord, (inhales sharply) that only he´s supposed to see anything before it happens. (inhales, sobs) But I don´t mean to, Father, I swear! (inhales) I swear! (begins to cry) I try to be pure in his sight. (sobs) I don´t want to be an evil thing. אז הנה הוכחה קטנה מהסדרה עצמה אבל בקשר למאגיה והכישוף.. באמת נראה לכם שזה מה שמעניין את וילו?? היא רצתה להחזיר את באפי אז בטח לא יהיה אכפתלה מחוקי התנך..

buffstar

New member
מזל טוב../images/Emo139.gif

ממש הבתי את פרקי פתיחת עונה 6 ודווקא למרות שטוענים שהם כבדים צחקתי הרבה...

ד י י ז י

New member
תודה לכולם.. ../images/Emo9.gif

אוי , וצחקתי כל כך חזק בקטע עם ה"גרררר... אררררג.." אני אוהבת את המפלצת הזאת!! (שמתם לב שב amends היה לה כובע של אדום ופעמון? LOL) בכל מקרה , אני מחכה לפרק 6X02..

גם אני היום ראיתי לראשונה את 601

ראשונה עד הסוף אחרי מלא זמן....... איזה אושר...... אני היום ישב לראות עד הפרק ה9... אני כבר מחכה לראות את כל העונה ולעבור ל7 כדי להבין מה אתם כותבים ודייזי אני כל כך מבינה איזה אושר זה:)

למעלה