ספוילר לפרק האחרון

shimon1701

New member
ספוילר לפרק האחרון

הפתרון לפצצה הגרעינית לקוח, שלא לומר גנוב, מ - זהירות עומד להגיע ספוילר לאחד מספרי דן בראון - מלאכים ושדים, ב(קרוב הסרט עם טום הנקס) בכלל הסדרה "שואלת" מהרבה סרטים וסדרות אחרות, נכון ? דרך אגב זה רק אני או שהסדרה איבדה גובה מאז שחזרה מהפגרה - להוציא את פרק 20 "חמש שנים בעתיד"?

ascendent

New member
לא רק אתה ../images/Emo58.gif

פרק עשרים הושיב אותי חזק וגרם לי לתגובות לא רצוניות. באמת שהתרשמתי ממנו, ואפילו אתמול עלתה לי מחשבה מקורית (כמו שדיברת בפוסט שלך :)) על כמה מעניין לראות איך הכל מתגלגל... את המציאות העתידית שנפרסת מהקיום ההווה-י. והסוף, או הסוף. מהפרק השני מפמפים לנו ניו-יורק מחורבת. את הציורים הבלתי-נמנעים של איזק. את הסוף הידוע. אי-אלו פרטים נשארו עלומים. איך בדיוק זה יקרה. בפרק עשרים גילנו שאפילו אחרי הצלתה של קלייר (משמע גם אחרי שסיילר נדקר ע"י הירו, ולא הצליח להתחדש ולהתפוצץ) התרחש הפיצוץ. משמע הבום מגיע מטד או פיטר. טד מת. ביי פיטר. חכמינו יגידו, מה השתנה בהווה הזה? מה הירו יכל לגרום שישנה את ההתחרשות? ניית'ן הציל ככלות הכל את אחיו, אחרי שכמעט הוכתר כאדם שמוכן להקריב שישה מליון אנשים (כולל את אחיו) חזר בו, אבל למה - האם "יו אר וילן! יו אר וילן!" של הירו? נניח. אז זה טיפה הגיוני. מה שמעפן זה למה הפרק האחרון. הפינאלה הגרדיונזי הסתכם בשטות הזו? הקרב המוחץ בין שני הנפילים...סיילר השתמש =רק= בטלקינזיס. פיטר השתמש... בכלום. מט, שידע בערך למה סיילר מסוגל, חשב שכמה קליעים יעצרו אותו. סיילר חובט בפיטר, ניקי (שתפקידה כנראה בכוח, בכל הסידרה, היה לתת לסיילר מכה, ואת כוחה לפיטר) מגיעה להגיד שלום ונעלמת. והירו מופיע משום מקום ! ומחליק חרב לתוך סיילר!!! בקטע הזה בכלל נגמרתי. סיילר! שמסוגל להגיב מספיק מהר כדי לעצור כדורים! לא קולט יפני רץ לקראתו עם חרב שלופה?? זהו יותר מניטפוק. הם חפרו לעצמם בור גדול מידי, בלי דרך לפתור את הכל בלי להראות מגוכחים. אז יופי. סיילר כן נהרג (או שלא) ופיטר לפתע מתחיל להתחמם (גם לזה לא הראו סיבה) ואז אחיו בא להושיענו. וניקי מסכמת: מה קרה להם? וגם אני, מה קרה להם? אני אמליץ לראות את כל העונה בדיוק עד פרק עשרים. אולי עשרים ואחת.

meetAmeet

New member
../images/Emo58.gif

יפני שיכול לעצור ולהאט את הזמן... אולי הירו עשה את זה ולסיילר לא היה צ'אנס להגיב. אולי פיטר העדיף אז להשתמש בכוחות עד למצב של חוסר ברירה... כך היה תמיד... תזכור שהוא די חדש בכל הקטע הזה של הכוחות והשתמש בהם רק במצבים מוחלטים של חוסר ברירה... אולי חשב שזה יכול להביא לכך שיתפוצץ... פיטר התחיל להתחמם כנראה מאיבוד שליטה... מה קרה להם? ניית'ן מת. פיטר חי. פיטר יציל את העולם ולא ניית'ן. קרא את השרשור שלי. אולי הסיום לא מושלם... אבל סיום מוצלח מאוד בעיניי לעונה הזאת... שיש לה המשך ישיר בעונה השנייה אך עם זאת מתפקדת כעונה בפני עצמה שיהיה כמעט בלתי אפשר להרוס.

OceaND

New member
../images/Emo58.gif תגובה לחלק האחרון של ההודעה שלך

נכון אני מסכים שהקרב היה אחד העלובים. הם הרסו את הקרב הזה לצערנו כי הם אמריקאים שחושבים רק על כסף ועל העונה השנייה ואני מניח שקרב כזה עם הרבה יותר אקשן יהיה בעונה השנייה (קרב בסגנון מה שהיה בסוף פרק 20). ואגב פיטר כן השתמש בכוח, כנראה זה שהוא הפציץ את סיילר באגרופים זה הכוח של ניקי.

jair1

New member
הכי נמוך שיש

לראות עונה שלמה, להיות במתח שבוע אחר שבוע ולבסוף לקבל את הפרק הרדוד של סיום העונה זה ממש מאכזב. זה נראה כאילו לצוות ההפקה כבר לא התחשק להשקיע יותר מידי... לגמור בצורה כזו מביישת את הקרב שהיה אמור להיות שיא השיאים...? מה זה החארטה הזו? כל המכות והיריות שקיבל סיילר בפרקים הקודמים לא שרטו אותו אפילו. הירו כבר ניסה לתקוף אותו תוך הקפאת הזמן וממש לא הצליח. אז פתאום הוא מגיע ומצליח לדקור אותו... וחוצמזה, זה מה שמחסל אותו ? ככה מסתיים מאבק שאמור היה להיות מפואר ביותר? אותי זה בכל אופן איכזב ביותר. שלא נדבר על השטות הזו עם נייתן... או על פיטר (שלפני כן כן ידע להשתלט על הכוח ופתאום עכשיו לא...) אני מרגיש שעבדו עלינו.!!!

MajorWinters

New member
הסדרה איבדה גובה

החל מפרק 18, וזה כולל את פרק 20. הסדרה גונבת מכל מקום אפשרי, ויש לה תאוריית מסע בזמן מפגרת שפשוט גורמת להתרגז על הסדרה...

למעלה