ספוילר ארוך

פחחחח....וואלההה....../images/Emo6.gif../images/Emo9.gif../images/Emo67.gif

איזה
- ית אני
תחחח...יפה סופספאן..שיחקת אותה..

i love gina

New member
כן, אבל זה לא מנע מהם להופיע

בשלושים חזיונות, ולחלק אזהרות עד להודעה חדשה... ולא הבנתי בדיוק ת'קטע עם בו ובילי... בו יודע שהולכים לרצוח את בילי או משהו, אז הוא הולך ומציל אותה?

soapsfan

New member
../images/Emo58.gif

סוכן ISA יופיע בבית של בו עם הודעה שהם קיבלו שם נשמעת בילי אומרת שהיאתספר רק לבו משהו ושיש לה מידע על הרוצח[ככה הבנתי].אניויי,בילי נעלמה,ובו יעזוב את סאלם בכדי לנסות ולמצוא אותה[]יטר ראקל יוצא לחופשה של כחודש מהתוכנית,אני מניח שהוא צילם סצינות מראש].כרגע לא ידוע שום דבר על האם ילהקו את בילי או לא

shlomihagu

New member
אבל באסה ש... (ספויילר ליהוקי)

החליפו את בילי לראשונה, אהבתי את בילי השניה, שרק אותה הכרתי מלכתחילה. אני לא מבין את הקטע, גם עם ג'ק וג'ן, לא יכלו להחזיר את הדמויות החדשות אחרי שהתרגלו אליהם. עוד משהו: חשבתם שאולי הכל זה סתם שמועות כדי לבלבל והרוצחת זו בכלל קריסטן שנוקמת??? רק עכשיו חשבתי על זה. זה יכול להיות מגניב. אני מתגעגע לאיילין...

נטלייי

New member
איליין

כרגע משחקת בצעירים חסרי מנוח, אני משערת שיש לה חוזה כלשהוא שמונע ממנה לעבוד בסדרות אחרות. זה יהיה נחמד אם זאת תהיה קריסטן, אבל כמו שאמרתי סביר להניח שלא איליין תגלם אותה.

CityGirl9

New member
../images/Emo58.gif תשובה...

בקרוב מאוד... הם ילכו לנשף כזוג ( היות ופיליפ הפסיד בהתערבות....).. ומשם והלאה הקטע בינהם רק ילך ויתפתח...(כמובן שיעברו מיליון פרקים עד הנשיקה הראשונה..) אם אין לך סבלנות תחפשי בדפים הקודמים יש אחלה קישורים לפרומואים וסרטונים (שכמובן כבר שודרו בארה"ב... ואצלינו רק ישודרו בעתיד)... בין היתר של הנשיקה הראשונה ועוד כל מיני עניינים רומנטיים בין פיליפ וקלואי... הכל באדיבות soapsfan.

למעלה