ספוילר ארוך

ליאורה21

New member
ספוילר ארוך

ההודעה הזאת רשמתי כבר כתגובה לעידכון הרצחני אבל נראה לי שלא קראו אותה כי לא היו תגובות להודעה זו אז העתקתי לפה שתקראו..!זה ספוילר אבל לא בטוח שהוא נכון במלואו או בחלקו! ממה ששמעתי מחברה שלי שקראה על עלילת הרצח וזה אכן נשמע דמיוני לגמרי אבל זה מה שישודר השנה ככה לטענת מי שרשם את הדברים האלה אז ככה מרלנה היא הרוצחת כי היא גילתה דברים שקשורים לעברה וזה גרם לה לאבד את שפיותה ולהתחיל לרצוח. היא גילתה שבל אינה בתה האמיתית מכיוון שהיא היתה תינוקת סמי חטפה אותה ובסופו של דבר מצאו אותה עם התינוקת בל ומסתבר שבזמן שסמי חטפה אותה היא החליפה בין התינוקות אז יצא שהבת האמיתית נאבדה אי שם ובל שאנו מכירים אינה בתה של מרלנה..!שנית היא גילתה שג'ון אינו ג'ון אלא רומן האמיתי ושרומן הוא בעצם ג'ון האמיתי וכל זה היה פרי תוכניתו של סטפנו ולכן היא רצחה את רומן (שהוא ג'ון האמיתי). בנוסף, היא גם גילתה שקרוליין ידעה שג'ון הוא הבן של אמא של טוני(טוני וג'ון אחים) ושהאבא של ג'ון הוא בעצם שון בריידי בעלה!לכן מרלנה רצחה אותה מרוב זעם או משהו כזה ומגי וג'ק נרצחו כי הם גילו על זהותה. אמרו שגם ויקטור הקורבן הבא כי הוא יגלה אותה. זהו זה כל מה שהיה רשום ואני לא יכולה להבטיח שכל זה אכן נכון!

soapsfan

New member
../images/Emo58.gif נצל"ש

פיטר ראקל היה אמור לעזוב לבערך חודש את ימ"ח לצילומי סרט שנדחה,אבל העזיבה שלו עדיין תהיה והוא מקבל חופש של חודש מהסט[ננסי דופלה לא לפחד-הוא לא פוטר,הוא יוצא לחופשה והוא יצלם סצינות מראש.גם קירסטן סטורמס יצאה לצילומי סרט לפני כמה חודשים וכמעט לא הרגישו בהיעדרות שלה,צילמו המון סצינות מראש].בכל מקרה,בו יעזוב את העיר..ולפי הספויילרים יתקל במישהו מהעבר.עכשיו מתברר שבו מקבל הודעה שבילי נעלמה או משהו,וכשהוא מגלה על המקום שבו היא נמצאת הוא מגיע לשם אולם היא לא שם אבל כן יש שם הודעה שבילי יודעת משהו על הרוצח ותספר לו על כך.בכל מקרה,זה העלילה,אבל לא מדובר על כך שבאמת נראה את בילי[אני מקווה שליסה רינה תחזור].

פששש...אני מחכה לזה....../images/Emo45.gif

מה פתאום שפיטר ראקל יעזוב... אני יודעת שזה לא יכול להיות.. חח..תודה על העידקון...

i love gina

New member
וכל זה עתיד לקרות

בשבועיים הקרובים, עד גילוי הרוצח? אגב- קירסטן סטורמס? מי זו? בל במקרה?

soapsfan

New member
../images/Emo58.gif

כן,זו בל. לא,הקטעים עם בו אמורים להתחיל נראה לי בשבוע הבא..אבל בגלל שהוא עוזב את העיר והכל אני לא מאמין שזה יקח רק שבועיים..מה גם שמי שמגלה מי הרוצח זה הצופים,לא אנשיה הטובים של סאלם[כרגע]

i love gina

New member
אה, וואלה?

היתי בטוח את סופר את הימים להורדת המסך על הרוצח בפני כל התושבים הפתים.. הו וול...

למה בכלל....../images/Emo58.gif

הוא צריך ללכת בעקבות בילי?!? למה דווקא הוא צריך להציל אותה... אוף..איזה עצבים... ימ"ח מתחילים לעצבן אותי....

jessie_chan

New member
../images/Emo58.gifבהתחלה חשבתי שלא יכול להיות

אבל אחרי שקראתי את התקציר הרצחני נראה שמרלנה באמת שינתה את היחס שלה לגמרי, פתאום היא כועסת על ג'ון (לא עקבתי אחרי ספויילרים אז אני לא יודעת אם יש לה סיבה טובה) ומתגעגעת לרומן... מה הולך? אולי לא כל הפרטים נכונים אבל יש מצב שמרלנה השתגעה... אני רק מקווה שזה לא שוב השטן כי אימא שלי צוחקת על הסדרה כבר שנים מאז שסיפרתי לה על העלילה הזאת.

soapsfan

New member
מחר ../images/Emo58.gif

בתוכנית האירוח של ליסה רינה[בילי #1 1992-1995,2002] אמורים להודיע הודעה מסוימת בנוגע לימ"ח..האם בילי חוזרת לסאלם?

מצדי

שיחזירו את בילי אבל רק לא את המשולש אהבה המעצבן: הופ, בו ובילי!! היו לכותבים כמה הזדמנויות לגרום לבו ובילי להיות ביחד והם לא ניצלו את זה אז אין טעם לאמלל את הצופים עם המשולש המייגע הזה! מה שכן יהיה טוב זה אם יביאו לבילי גבר חדש שלא נמצא בסידרה או גם מישהו שכן נמצא בסידרה.. העיקר לגרום לה להיות מאושרת כי היא סבלה מספיק לדעתי ואולי גם להמציא לה הריון והפעם לתת לה ללדת בלי להרוג לה את התינוק! לקייט יש נכד אחד יותר מדי זמן ויש לה חמישה ילדים וכולם גדולים!

i love gina

New member
הלוואי!!!

שיחזירו את בילי!!! שירגישו חופשי!!! באמת סבלה מספיק!

soapsfan

New member
../images/Emo58.gifאוףף

ההודעה בתוכנית בכלל הייתה משהו אחר[על כך שימ"ח מגיעה לערוץ סואפנט]..אז כנראה שכרגע לא יראו את בילי

זה אומר שהיא לא חוזרת?!?../images/Emo6.gif

יששש...שלא תחזור...!!! לא רוצה אותה..ולא רוצה שבו יסתכל עלייה... בו והופ עכשיו יחד ובילי יכולה לקפוץ... יאללה שתתחפף...
אם לא אני יבעט אותה בעצמי!!!

CAMILABENJA

New member
זה שהיא אולי הייתה חוזרת

לא אומר שהיו מחזירים את המשולש המגעיל.. למרות שריילי די חוזר על עצמו אבל לא נורא..

לא../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

אם לא אז למה היא חוזרת? את מי היא תשגע עכשיו?!? למה צריך להחזיר אותה שוב?!? כדי שתנגן לנו על העצבים? לא יכולתי לסבול אותה אז ואני עדיין לא סובלת אותה עכשיו...
ניראה אותה מתעסקת עם בו...אני יורה בה!!!
ד"א! מישהו מכיר את הנעימה שמושמעת בסוף כל פרק? מי המחבר שלה? מי מנגן אותה? היום ממש ניסיתי לשמוע אותה עד הסוף וממש אהבתי...

soapsfan

New member
אבל זה לא משנה../images/Emo58.gif

את העובדה שבו עוזב את סאלם בקרוב ונוסע להציל את בילי[אני מניח שבשביל המידע שיש לה על הרוצח]

כי, אני מתארת לי...../images/Emo129.gif

שרק בגלל זה הוא הולך... אבל מה עם רומן? מה עם אייב? למה הם לא מצטרפים אליו? למה הם לא הולכים במקומו?!?

soapsfan

New member
אני לא בטוח

אבל אולי העובדה ששניהם מתים מונעת מהם ללכת

למעלה