ספוילר אמריקאי...

אור2221

New member
ספוילר אמריקאי...

זה רשמי. קאסי מתה 24/5 (23/5 לקנדים ולנו) ועוצרים את דניאל. אוליביה (אאאאאאאאאאההההה, עוד קורבן) מספרת לויקטור. אני בשוק, פשוט בשוק, זה הופך להיות אחד מהסיפורים הטראגים ביותר בY&R מעולם.

גם אני בשוק! ../images/Emo2.gif

אני לא מאמין שזה קרה..... כנראה החליטו לוותר על שליחתה לפנמייה שוויצרית ולהחזיר אותה גדולה. העדיפו להרוג אותה
הלם רציני למרות שזה לא נחת בהפתעה....

מעניין למה עשו את זה?

בדרך כלל משאירים איזשהי דלת אחורית להכניס את הדמות בעתיד. אבל מוות - זה כל כך סופי שאין דרך חזרה. האם זה בגלל השחקנית או שיש להם סיבה אחרת?

taish

New member
לפעמים יש דרך חזרה גם ממוות...

עייני ערך "היפים והאמיצים"
. אבל ביום שזה יקרה בצח"מ, אני חושבת שאפסיק לצפות בסדרה.

ים כחול

New member
להבדיל מימי חיינו ......../images/Emo58.gif

שהיא סדרה בדיונית חסרת הגיון (וסליחה ממעריציה ) צח"מ היא סדרה אמיתית עם סיפורים מהחיים ובלי שטויות כמו חזרה ממוות , או שלטים להחלפת מצבי רוח .
צריך להתמודד גם עם מצבים כאלו אין ברירה . כואב כי זו שחקנית שגדלה עם הסדרה .
גם את רייאן הם החליטו ל"הרוג" באופן אכזרי

ים כחול

New member
תבלבלתי בסדרות ...

אבל ההודעה עדיין נכונה כשלעצמה בלי קשר ליפים וצעירים . סורי

אור2221

New member
יש להניח שנשמע בקרוב

אני משוכנעת שג'ק סמית' יצא עם הודעה כלשהי או ראיון עוד שבוע שבועיים בערך. יש כמה סיבות אפשריות - אחת שקאמרין רצתה לעזוב, היו שמועות כאלו ויש לה עתיד גם מחוץ לאופרות סבון. אפשרות שניה שהוא פשוט החליט שהגיע הזמן לזעזע את ג'נואה סיטי קצת, וזו נראתה לו הדרך הטובה ביותר...

Dawn12

New member
אני לא יכול להגיד שאני מופתע

אתמול עוד התכוונתי להעלות לכאן הודעה שלמה על התאוריות שרצות בפורומים על כך שבעצם העלילה של קאסי נועדה להסית את עיני הצופים ממשהו אחר שעומד לקרות, אולי אפילו דמות אחרת שהולך למות (ג'ון עלה כאפשרות) אבל אני מניח שאלה היו רק מחשבות חסרות בסיס. מה שכן מדהים אותי הוא שזה מתפרסם רק עכשיו - פחות משבוע לפני שהפרק הזה משודר (ותחשבו על זה שהוא צולם לפני חודש לפחות). הלוואי והייתי יכול לראות ככה את צח"מ גם אצלנו. נטול ספויילרים ועם הרבה מקום להפתעות.

python 4

New member
טרגי? זה הכל רייטינג..

בגלל שצח"מ מחוייבת למציאות יחסית לאופ"ס אחרות, היא חייבת להשתמש בדברים כאלה מדי פעם בשביל "לזעזע" את קהל הצופים. זו הדרך היחידה לגרום להם להישאר! זה נהוג מאוד באופ"ס בריטיות, שמחוייבות עוד יותר למציאות (אפילו פלאשבקים אין להם שם). התחרות על הרייטינג שם היא יותר קשה (פחות צופים, מן הסתם) והם כל פעם מנסים דרכים חדשות לזעזע את הצופים. באחת האופ"ס שאני צופה בהן (על חשבון הפרקים האמריקאים של צח"מ, כמובן..), נערה בת 17 נכנסה להריון מגבר מבוגר, עברה הפלה, רצחה את אבא שלה, התאבדה, והכל תוך שלושה חודשים.

pumiki25

New member
לאאאא!!! קאסייי!!! ../images/Emo7.gif

אני-לא-מאמינה-אני-לא-מאמינה-אני-לא-מאמינה. כלומר, אני מאמינה, אבל אני לא
אני פשוט בהלם. היה ברור שהעלילה הובילה לכיוון הבלתי-מיוחל, ולמרות זאת, קיוויתי והשדלתי להישאר אופטימית. איך אפשר? אני מבינה - מלודרמה, רייטינג, חוזה שפג תוקפו ו/או כל דבר אחר - אבל שוב, אני שואלת: למה??? בחיי, אני יושבת פה ורועדת (*מיקי, זו רק אופ"ס. מיקי, זו רק אופ"ס*). הפרק לא שודר עדיין, נכון? ב - 23 נוכל להוריד? אני מכינה את הממחטות. מנהל Kleenex כבר יכול להזמין את הארכיטקט ולהתחיל לעצב לו ווילה חדשה, הכול על חשבוני. פאקינג שיט.
(אגב, שחר - תודה על המוכנות להעלות קטעים נבחרים לאתר!)

למעלה