ספוילרים!!!!

ספוילרים!!!!../images/Emo58.gif

אוקיי אני יודעת שכבר התפרסם פה הסוף של הסדרה אבל הנה כמה נקודות מענינות שלא ידעתם: * בפרק 95 ירון מגלה שהוא וליה אחים ואת זה הוא מגלה ע" מישל שמספרת לו ששאול הוא אביו- ליה לא מבינה למה הוא דוחה אותה כל הזמן רק בפרק 104 ליה שומעת על הסוד והפעם מפיו של אפי כשליה באה לביתו של ירון כדי לשאול מה לירון אבל היא במקלחת ואפי מספר.באחד הפרקים ששניהם יודעים שם אחים הם אפילו יתנשקו אבל אח"כ ירגישו נורא.בפרק 107 ליה תגלה שהיא בהריון והא תספר זאת לירון ואח"כ כולם ידעו זאת חוץ מנירה *התוכנית נקמה של בתיה תתבצע ע"י קובי, הוא יהיה המטופל שלו והוא יבקש כדורי הרגעה והיא תביא לו כדורים שיעשו אותו עצבני ומסטול והם יגרמו לו לחנוק את ריקי עד כמעט מוות,לנסות לאנוס אותה. באחת הפגישות שלהם ריקי תתפוס אותם מתנשקים, לריקי יהיה רומן עם אחד בשם אמיר (מעניין מי השחקן...) שבא לקנות שוקולד כל זה יפתר כפי שאתם יודעים שיתגלה שבתיה היא פסיכופטית *ליה וריקי ישלימו ואף יהיו לחברות טובות *שירן תספר לרותם שהיא מאוהבת בה בפרק 107! באותו פרק ארז וענבר ישכבו לראשונה אך הוא נלחץ ולבסוף עוזב אותה שהיא מספרת לו שהיא עקרה ושהיא מתכוונת לאמץ ילדה. בפרק 108 שאול ומיכל ישכבו *לכל מי שלא ידע עד עכשיו מה הוא אפי אז (סליחה על הבוטות) הוא מפגר כשרותם תספר לזיו ושירן על העבר שלה היא תגיד שיש לה אח שגדול ממנה אבל היא זאת שטיפלה בו כל חייו כי יש לו פיגור *וזהו בסה"כ רק בפרק 118 ריקי תספר לליה שיש מצב שהיא וירון לא אחים את כל השאר אתם יודעים. אם לא אתם מוזמנים לשאול

מעניין............

מעניין מאוד רק חבל שאני אהיה בחו"ל בזמן שישודר הסוף של הסידרה נקווה שיהיו שידורים חוזרים אבל לחכות עד אז?!

m G m

New member
משהו לא ברור לי...../images/Emo58.gif

אמרת שרותם תספר לזיו ושירן שיש לה אח גדול ממנה?? אפי יותר גדול מרותם??

תשובה

כן אפי יותר גדול מרותם, הוא מתנהג ככה כיהוא סובל מפיגור מיכל- ברוכה הבאה וירון וליה יגלו שהם לא אחים (ליה היא הבת של שחקן תאטרון שלנירה היה רומן איתו) פרק לפני הסוף, וכן הכל נכון!!!

מיכל1082

New member
מאיפה את יודעת?

היי, מה שלום כולם?
אני חדשה...
מאיפה את יודעת את כל זה? זה מדהים!! יש איזה מקור ספויילרים זמין שאני לא יודעת עליו? מתי ליה וירון יגלו שהם לא אחים? רק בפרק האחרון? ד"א האם זה נכון שהם ינסו להתאבד? אני צמאה לעוד פרטים.... בבקשה!! תודה רבה ביי ביי

m G m

New member
היי מיכל 1082 ../images/Emo13.gif

קודם כל- ברוכה הבאה לפורומינו הקט
(בעצם לא כל כך קט
...) דבר שני- אם את "צמאה לעוד פרטים"- הגעת למקום הנכון
- יש בדפים הקודמים יותר מלא מלא מלא ספוילרים
על המשך הסדרה את מוזמנת לחפש

טלוש13

New member
ברוכה הבאת מיכל!!

ובזהירות..את תתמכרי לפורום הזה. חיחי סתם צוחקת!

למעלה