ספויילר

master2002

New member
ספויילר

הוגאן חוזר 99 אחוז אקס פאק גם גיי´מי הארט המנג´ר האגדי חוזר ואולי קורט הנינג לא ממשיך הציעו לו חוזה ולג´רי "the-king" לולר חוזה כנראה גדול בחברה מתחרה ורוק הולך להשלים עם גירקו ואנטייקר יריב חזק כנראה עם קיין וכן כן סטפני תנהיג את הnwo עם אבא שלה! לא יודע איך זה יילך בסוטרי ליין בגלל ש טריפל אייג הוא בעלה:) וטריפל איי´ג הוא חבר ממש טוב של סקוט הול וקווין נאש וכנראה יכול להיות שכריס גירקו יבוא לראסל מניה בתור הטוב (קנדי) צריך לזכור וטריפל איי´ג רע:)

Bad Ass IL

New member
תגובה

הוגאן חתם רשמית עם ה WWF. אקס פאק לא עזב, הוא היה פצוע בצוואר, והוא משתתף בהאוס שוז כבר כמה שבועות. אין לי מושג מאיפה הבאת את הרעיונות האחרים....

dead man inc

New member
איזה שטויות

איזה שטויות ודברים מטומטמים אתה אומר מאיפה לך אותם בכלל בחיי דברים כל כך דפוקים אתה כנראה בכלל לא בעניינים במה שקורה שם אהה אתה ממציא בעצמך את הWWF וממציא בעצמך את הסיפורים אהה

master2002

New member
תשובה

www.prowrestling.com מה אתר הזה שם כתוב שמע אחי לא להמצאתי את זה

Israeli Hero

New member
מתי תבינו

ילדים, ילדים... לא שמעתם על המשפט הציני : if it´s on the internet it´s got to be true! לא להאמין לכל מה שאתם קוראים. אתרים כמו prowrestling.com ועוד מליונים כמוהו מנוהלים ע"י ילדים בני 12 שממציאים שמועות על מנת שיכנסו לאתרים שלהם. הם תמיד מעתיקים חדשות מאתרים אחרים שהעתיקו חדשות מאתרים אחרים ששמעו שמועה ממישהו שטוען שהוא מכיר את הפקידה של קוין קלי. היום אנשים רציניים תמצאו רק ב wwf.com 1wrestling.com או www.wrestlingobserver.com אבל גם כשאני קורא אצלהם חדשות אני עדיין לוקח את זה בערבון מוגבל, למרות הכמות האינסופית של הערכה שיש לי כלפי מפעילי האתרים הללו.

Sid

New member
על איזה חברה מתחרה אתה מדבר?

הניג אמר בראיון שהוא שמח מאוד לחזור לWWF ואין מקום יותר טוב בשבילו מאשר הWWF כדי לסיים בו את הקריירה אם אתה מדבר על XWF אז הסיפור הוא הפוך הWWF הציעו להניג ולולר חוזה גדול יותר מהXWF ולכן הם עזבו את הXWF למרות שהם היו נאמנים לארגון הזה

למעלה