ספויילר...

ספויילר...

יש לי 2 שאלות: 1)מצינו שסנייפ סיפר לבלה ולקיסי שדמבי לא נותן מאז ומעולם את משרת כוחות האופל מפני,ששמא יחזור לדרכו הרעה-אם כן למה בכ"ז דמבי נתן לו ללמד ודווקא בשנה זו? 2)אני גם בדעת שרא"ב זה רגולוס-אם כן אז למה הוא לא חיסל את הקמיע(ההור`)ובסוף הוא השאיר את זה בבית גרימולד? אודה לכם מקרב לב גולשים יקרים אם תגיבו לי!

אני משערת ../images/Emo58.gif

שדמבלדור נתן לסנייפ את המקצוע התגוננות מפני כוחות האופל כי אף אחד לא רצה את התפקיד כי יש שמועות שהוא מקולל, ועכשיו אנחנו גם יודעם ע"י מי (וולדמורט, כסירבו לקבל אותו לתפקיד), ורק סנייפ רצה אותו והוא המורה היחיד שהיה מועמד והיה כנראה מספיק טוב. סלגהורן קיבל את המשרה שלו בחזרה אחרי שנים.

the ror

New member
../images/Emo58.gifאני לא חושב שזה במאה אחוז

בטוח כבר שראב הוא רגולוס אבל בכל מקרה לפי המכתב הוא כן חיסל את ההורקרוקס וההורקרוקס שהיה בבית גריולד היה הטבעת ודמבלדור מצא אותה שם (ראב לא קשור לטבעת ויכול להיות שבכלל לא יודע על קיומה)...

rds15

New member
../images/Emo58.gifבהנחה

שרא"ב הוא אכן רגולוס בלק, מה גורם לך לחשוב שהורקרוקס בתליון לא הושמד? דמבלדור הסתובב עם הטבעת של משפחת גונט כמה חודשים אחרי שהוא השמיד את ההורקרוקס שבה, והארי הביא ללוציוס את היומן של רידל, אחרי שההורקרוקס שבו הושמד. לא חייבים להשמיד את החפץ כדי להשמיד את ההורקרוקס שבתוכו.

Marth Darunia

New member
../images/Emo58.gif

אף אחד לא אמר שהקמיע בבית גרימולד הוא ההורקרוקס. זו רק השערה. בקשר לשאלה השנייה, אני אענה ע"פ התיאוריה שלי - שסנייפ ודמבלדור תכננו את המוות של דמבלדור, ולכן יהיו כאלה שלא יסכימו. אז כמו שאמרתי, לדעתי סנייפ ודמבלדור תכננו הכל (כן, דמבלדור מת), מתחילת השנה. דמבלדור מציין באיזשהו קטע שמאז נפילתו של וולדמורט, אף מורה להתגוננות מפני כוחות האופל לא החזיק מעמד יותר משנה. לדעתי זה היה רמז. הוא נתן לסנייפ סוף סוף את המשרה, כי הוא ידע שהוא לא עתיד להישאר בה.

G e o r g i a

New member
שתי אפשרויות (עולות במוחי):../images/Emo58.gif

או שדמבלדור רצה להכניס לבי"ס את סלגהורן (כדי להוציא ממנו את הזיכרון), וסלגהורן הרי מורה לשיקויים, אז הוא צריך לתת לסנייפ משרה אחרת, או, המוות היה מתוכנן, דמבלדור ידע שבסוף השנה סנייפ יהרוג אותו, משמע- בסוף השנה הוא יעזוב את הגוורטס, ורצה לתת לו "מתנה פרידה". ואולי שתי האפשרויות.

למעלה