ספויילר

TheLost

New member
../images/Emo58.gifלא נראה לי...

אני לא חושב שה"עתיד" היה מעבר לגג שנת 3000. הסיבה לכך שנבחרו בדיוק 4400 פשוטה, ואני חוזר ואומר אותה כל פעם: המטרה הייתה שדברים יקרו. דברים שלא קרו בעבר של העתיד ההוא, צריכים לקרות כדי שהעתיד לא יהיה רע. לכן, נעשו בחירות מדויקות. זה לא שזה במקרה בחרו את מאיה רוטלידג' ובמקרה נתנו לה את הכוח לחזות את העתיד. כל הפואנטה הייתה שמי שחטף אותם למעשה חישב את כל מה שיקרה - ועשה את הסלקציה ונתינת הכוחות בצורה כזאת שהכל ייצא פיקס כמו שזה צריך, שהפאזל יתחבר, על מנת שהעתיד יהיה טוב.

GiTaNiTo

New member
אז מה בעצם אתה מנסה להגיד?

מהי הסיבה לכך שמספר הנלקחים-מוחזרים הוא 4400? נכון שאותם מוחזרים הם לא מקריים - אבל למה דווקא לקחו 4400 ולא 3300 ושאר מספרים אחרים?

TheLost

New member
זה לא ברור? ../images/Emo58.gif

4400 איש, הם 4400 איש שנעלמו במהלך ההיסטוריה, הוחזרו באותו גיל, והוחזרו עם כוחות על. כל המרכיבים האלה (התקופה בה נעלמו, הגיל בו נעלמו, הכוחות שקיבלו) הם מה שיהפוך את העתיד לטוב. זה לא סתם מספר שאפשר לשחק איתו, הם בחרו את המספר הזה בכוונה אחת מסויימת - כי כל המרכיבים האלה לכל האנשים האלה הם אלה שישנו את העתיד.

GiTaNiTo

New member
שוב לא הבנתי..

אתה מציג פה דברים ידועים וברורים - בכל מה שאמרת עדיין לא הסברת למה הם לקחו דווקא 4400 אנשים ולא מספר אחר. נכון שזה ישפיע - השאלה היא מה ההשפעה היחודית של 4400 ולא של 3300 למשל..

TheLost

New member
כי ../images/Emo58.gif

כמו למשל... נממ.. נחפש דוגמא... אוקיי. למשל אתה מכין עוגה כלשהי. אתה צריך בשבילה חלב סויה. זה בדיוק כמו לשאול - למה אי אפשר להשתמש בחלב רגיל. כי רק עם חלב סויה, העוגה טעימה, עם חלב רגיל לא. וזה, מומר ל"4400" - רק עם 4400 איש, שנלקחו בתקופה מסוימת, בגיל מסוים והוחזרו עם כוח מסוים, העתיד יהיה טוב, ועם כל מספר אחר (3300 כדוגמא) לא.

Anakin S

New member
|ספויילר| קטלני-ראו הוזהרתם

אז בעצם כל התוכנית נכשלה? למי שלא ראה בסוף העונה השניה בעצם כמה מהמוחזרים מתים ולא בגלל משהו מתוכנן אלא בגלל אותו חיסון/וירוס שניתן לו על ידי ntac. אז מה עכשיו? הכל הרוס? העולם הולך לאבדון?

Orr234

New member
../images/Emo58.gifלא בדיוק

בשביל יש את תגובת השרשרת, Ripple effect.

TheLost

New member
../images/Emo58.gif איזה שטויות

ה-4400 לא מתים רק בסוף העונה השנייה, הם מתים במהלך כל הסדרה. חלק אנחנו בכלל לא רואים. הניחוש הטוב ביותר שלי - הוא שגם זה תוכנן. שלמשל, ריצ'ארד נועד לקבל את הכוח שלו רק בסוף העונה השנייה ולא לפני כן.

למעלה