---ספויילר--- SD@BU

rocko22

New member
---ספויילר--- SD@BU

5-1 , 5-1, 5-1 איזה כיף!!!!!!!!!! אני לא זוכר את עצמי כל כך מאושר, אולי רק ב-95.... אבל כמו תמיד חשוב להגיד רק שימשיכו ככה!

אם אתה אוהד באפלו כבר משנות התשעים

אז אתה צריך להיות יותר חכם ולא ליפול למלכודת! הנצחון אתמול היה די צפוי. גם קבוצות שבאות מהמערב למזרח לא מצליחות בד"כ וגם סאן דייגו לא כאלה טובים, לא בצורה עקבית לפחות. לי זה נראה 5-1 די בינוני, מספיק טוב אולי להפסיד בסיבוב הראשון או השני של הפלייאוף. מצד שני יש ליין התקפי מעולה עכשיו שפיטרס חוזר לעצמו, מרקוס סטראוד עושה שמות בהגנה, ויש הרבה שחקנים צעירים וטובים שעושים את העבודה בשקט ובלי יותר מידי טפיחה עצמית על השכם. כמו למשל מארשון לינץ' שלא מבריק מבחינה סטטיסטית אבל תמיד עושה את העבודה בשקט וביעילות ואיכשהו מוצא את עצמו באנד זון די הרבה. בשורה התחתונה מארב לוי GM מעולה כמו שהוא היה מאמן מעולה והקבוצה נראית מנוהלת היטב ויציבה, וזה מה שחשוב. בעצם שיכנעתי את עצמי- אולי הקבוצה הזאת עוד תגיע למשהו!

ההודעה הקודמת היא ספוילר

למרות שאני לא מבין את הנוהל הזה, כלומר אם מישהו לא רוצה לדעת תוצאות פוטבול אז למה שיכנס לפורום אמריקאי ביום שני? אבל נשחק לפי החוקים...

התכוונתי להגיד פורום פוטבול אמריקאי

שתי מילים ברציפות שמתחילות ב-'פ', זה קצת מבלבל בשביל דיסלקט כמוני...

omrili77

New member
אני ציפיתי לראות את

Dyslexics of the world untie ויש גם את Thank dog i'm not dyslexic ומשהו שלא ראיתי קודם ומצאתי עכשיו במקרה I put the "sexy" in dyslexia

Yo-man

New member
אז אני אסביר שוב למה יש נוהל ספוילרים

אני צריך לנהל את הפורום כל יום, גם בימי שני. יש אנשים שרואים את 2 המשחקים הראשונים ומקליטים את השלישי או שעובדים בערב, או שמחוייבים לאיזה אירוע משפחתי ומקליטים את מה שהם לא מספיקים לראות. בשביל אותם אנשים שמתים לקרוא או לשתף אחרים בחוויות מהמשחקים שהם כן ראו, קבענו שלא יהיו ספוילרים בכותרת. זו לא דרישה נורא מורכבת או קשה לביצוע ותודה על המאמץ

למעלה