ספויילר ל6X3 6X4

ספויילר ל6X3 6X4

וואו סימתי לראות עכשיו את שניהם (ו3 דקות מ- 6X5) אוקי ככה- איזה יפה!!! צריכה הסבר- למה אין לבאפי רגשות והיא ככה? היא לא מבינה שהם רצו שיהיה לה טוב??? ובכל מקרה למה גיילס כל כך כועס על ווילו? זה קשור לעתיד נכון? וזהו היה ממש מצחיק היה עם השלושת הסתומים האלה.. איזה חמודים- מתי היו קופים בבאפי??? בכל מקרה אני נהנתי אני מקווה להספיק לראות עוד 1 היום:)

B a n j o

New member
ככה ../images/Emo58.gif רציני, נראה לי לפרק 6

זה לא שאין לה רגשות הם לא החזירו אותה מהגיהנום, היא חזרה מגן-עדן דווקא... ושם היא הייתה שמחה ושלימה ובגלל זה היא מרגישה שעכשיו היא בגהנום. משהו חסר לה. בגללזה בפרק 6X02 היא שאלה את דון "Is this hell?". וג´יילס כעס על וילו בגלל שהוא ידע שיכול להיות שהיא תחזור לא בסדר כמו בעונה החמישית כשדון ניסתה להחזיר את אמא שלהם והיה הסיכון הזה. היא גם התעסקה בקסמים מאוד מסוכנים שאת האמת היא עדיין לא מוכנה להם.

הכול הובן:)- ספויילר ל6../images/Emo58.gif

אבל עד כדי קח כעס? ושמתי לב לזה די נחשתי את זה וגם ידעתי... שהיא מהגהנום משום מה מפרק מסוים ששרים בו שראתי לפני שנה...

הכול מובן- ספויילר ל6

אוקי אבל עד כדי כך לכעוס? מה עובר עליו? בכל מקרה הבנתי את הקטע עם דוון ושמתי לב לזה... כי ידעתי על הקטע מפרק מסויים ששרים בו...

max2k

New member
תמר...

תורידי אותם כל שבוע או לפחות ארבעה ימים כי אחרת אין, לא יהיה לך שום מתח, והעונה תתבזבז. בינתים בשביל מנת הבאפי היומית שלך את יכולה להוריד פרקים נבחרים משאר העונות, כי ממש קשה להשיג אותם אחרי כמה זמן. max (עדיין מתעלם מהעובדה ששכחת אותי
)

מקסי האני! סליחה:)

מחר אני מוסיפה עוד את כל מי ששכחתי היו יותר מדי- ואגב אני הורדתי כבר בערך 16 אבל אני מחכה ומשתדגלת לראות כל שבוע היום לא הצלחתי וראיתי.. אני נראה לי יתאפק עוד כמה ימים עד הפרק הבא...

ובקשר לקופים:

אני משער שאתה מתכוונן לציטוט של אנדרו שמדבר על להקת הקופים שהוא שילח על המחזה רומיאו ויוליה. ובכן, אף פעם לא ראו את זה בבאפי, זה היה רק קטע קומי להראות לנו שגם אנדרו יכול לזמן שדים... "They Were All Like Run Joliat, Ran" לא יודע מה איתכם, אבל הקטע הזה קרע אותי מצחוק... (מצטער, לא יודע איך מאייתים יוליה- תהרגו אותי)

ספויילר מעלי ובהודעה של 6

אני נקרעתי מצחוק מזה... ולא קלטתי איפה זה היה... הם כאלה חמודים ומטומטמים:)

אוקי לא הצלחתי וראיתי את - 6X5 6X5

אז ספויילר- ברור אבל אני ירד כמה שורות וואו ככה- 6X5 היה הפרק הכי מצחיק בתולדות באפי איך שהיא שותה.. איזה בובה... והפרצופים.. וה3 הם כאלה חננים מותקים... לא גיי מור היה יותר מצחיק... חחח והמשחק על החתלתולים:) אדיר... 6X6 ראיתי חצי כי באמצע היה לי מה לעשות.. אבל עד עכשיו אני מתה שהוא יהרוג את דוון!!! למרות שאני יודעת שזה לא יקרה.. פרק אדיר עם זאנדר ואניה והריב של טארה ווילו... וגם מוכיח שוב שדוון יודעת רק לצעוק ולא יותר... אבל בכל מקרה ההוא שיוצא איתה הוא סופר חמוד איך הוא ערפד כל כך נחמד? לפחות תהיה לה נשיקה ראשונה מלאת זכרונות ... רעים... חחח

למעלה