ספויילר לחיפושית איפה אני יכול ליקנות ספוילר לחיפושית?????????? טלפון משהו??
ג גיא גידלי New member 8/1/03 #1 ספויילר לחיפושית איפה אני יכול ליקנות ספוילר לחיפושית?????????? טלפון משהו??
R RamN New member 8/1/03 #2 לפי סדר א ב א. זה מגעיל ב. אין להשיג בחנויות חדש ג. תנסה בפירוק ד. תזמין מחו"ל
B balkanyi New member 8/1/03 #3 לפי סדר ה.abc a.זה מגעיל b.אין להשיג בחנויות חדש c.תנסה בפירוק d.תזמין מחו"ל e.מה דעתך על a בקיצור זה הספוילר של חבר שלי מסביון אם אתה רוצה פרטים אני אתן לך
לפי סדר ה.abc a.זה מגעיל b.אין להשיג בחנויות חדש c.תנסה בפירוק d.תזמין מחו"ל e.מה דעתך על a בקיצור זה הספוילר של חבר שלי מסביון אם אתה רוצה פרטים אני אתן לך
R RamN New member 8/1/03 #5 בלקני נמאסת כל פעם אתה מראה תאוטו שלי ועוד מזכיר לי כל פעם מחדש איך תפסת לי תחניה עם החיפושית השחורה שלך מספיק כבר!!!
בלקני נמאסת כל פעם אתה מראה תאוטו שלי ועוד מזכיר לי כל פעם מחדש איך תפסת לי תחניה עם החיפושית השחורה שלך מספיק כבר!!!
R RamN New member 8/1/03 #8 אז זה אתה יחרא!! ואני בכסח עם אבי כל הזמן הזה !! תתבייש לך! לא הגיע הזמן שתחליף לה גלגלים ?? מה זה LS עם גלגלים של טנדר סובארו?
אז זה אתה יחרא!! ואני בכסח עם אבי כל הזמן הזה !! תתבייש לך! לא הגיע הזמן שתחליף לה גלגלים ?? מה זה LS עם גלגלים של טנדר סובארו?
ע עמרי מגל New member 8/1/03 #7 תנסה אצל... רון קאר בהרצלייה הוא יקרן אבל בזמנו (3 שנים) הוא יצק לפי הזמנה... בהצלחה.