ספויילר "לחיי האהבה" !!!!!!!!!

• פותח הנושא shir5
  • פורסם בתאריך

shir5

New member
ספויילר "לחיי האהבה" !!!!!!!!!

זה מה יהיה במשך כל החודש !! אז ככה : וורדה תגיד לבעלה שהיא בוגדת בו (ואלכס יקבל התקף לב בדיוק אחרי שוורדה תגלה לבעלה את זה), והיא ואבא של רונה (ברח לי השם) יהיו ביחד, אלי מרקו (המניאק!! חשבתי שהוא באמת השתנה!!) יתכנן עם מישהו מזימה על רונה כדי להחזיר אותה אליו ואז יכניסו אותה לכלא, יעקלו לה את הבית ויקחו לה את כל הדברים, וגם כלנית ועוד מישהו (לא זוכרת! שיט!) יגידו למאיה שגידי בוגד בה עם כלנית ואז גידי ומאיה ייפרדו, וגם.. אממ.. מה עוד ?! אין לי כרגע. אם אני יזכר אני אכתוב. ו.. הכי חשוב !! מאיה תגלה שהתינוק של סמדר הוא מיונתן ולא מאבא שלה, והיא תגיד לרונה, ורונה תגיד לדורון !! צ´או חברים, באהבה shir5

shir5

New member
אהה כן נזכרתי בעוד משהו :

ואחרי שרונה תגיד את זה לדורון הוא ייפרד מסמדר

shir5

New member
וגם..

יתפסו את רונה ואלי מתנשקים (כל שניה אני נזכרת בעוד משהו! מה קורה לי ?!)

shir5

New member
מהההההה ??

"לחיי האהבה" זו טלנובלה משגעת שמעניינת הרבה (מאוד !) צופים !! את\ה לא רואה ??

בדיוק! זו טלנובלה עם טאצ´ ישראלי...

באיזה טלנובלה אחרת השניים המרכזיים נפשים בכך ש הגיבורה קופצת לו למכונית?

Rotem Lisa

New member
../images/Emo45.gif

אוו, פאנפי..

swirrrly

New member
עוד משהואים...

אחרי שיתפסו אותם מתנשקים (זה יהיה בידי מיכאל) מיכאל יתעצבן על אלי או משהו יתחיל להרביץ לו ואז אלי ירבית למיכאל ומיכאל יחזור הביתה שותת דם. ואלי מרקו יחבור עם סמדר כדי להעליל על רונה שהיא גנבה בקבוקים מהיקב והיא באמת תכנס לכלא אבל בסוף החודש דורון יוציא אותה בערבות.

גילגולה

New member
מאיה הגדולה מכולם........

איך שהיא דברה לסמדר המכשפה המרשעת, העמידה אותה במקומה כהוגן. אהבתי את השיחה בניהן.

גילגולה

New member
אשתו של נתי רביץ.....

בהריון ולכן זו כבר תמונה שפורסמה כשהו מנשק את בטנה. נתי רביץ מחכה בכליון עיניים ללידת בנו/בתו.

shir5

New member
אתם יודעים,

כששמעתי "לחיי האהבה", טלנובלה ישראית, ישר שללתי אותה בבוז בידיעה שהיא גרועה. אבל יום אחד הייתי חולה, נשארתי בבית בבוקר וישבתי מול הטלוויזיה, לא יכולתי לזוז לא כלום, וזה כבר היה על ערוץ 3. אז ראיתי "לחיי האהבה" !! והאמת, אהבתי את זה מאוד (מאוד !) ומאז אני לא מפסיקה לראות !!

למעלה