ספויילר לגבי קאסי

ספויילר לגבי קאסי

אנשים קאסי מתה ביום שלישי... אוףףףףףףף למה???? זהו..אין יותר קאסי

מזי123

New member
נכון../images/Emo58.gif

ויום ראשון היוםפ הגדול מגיעעעע!שמגלים שקייט ורומן הם ההורים של רקסי חעחעחעחעח אני יודעת ששיגעתי אבל סופסוףףףף והזבלים האלו יחשבו שקייט רצחה אותה אבל בסוף רומן יגן עליה ויוציא אותם ממהכלא(אחרי שהטמבל יכלא אותו)

itayla

New member
תגובה

ראיתי כבר את הקטע של הפרק הזה בעבר זה הולך להיות אחלה פרק אנשים תתכוננו! אהבתי מאד את הקטע

רגע, שאלה... ../images/Emo58.gif

איך רומן יגיב כשהוא יגלה שהוא התייחס לבן שלו בצורה כזו זוועתית??? האם יהיה איזה שהוא איחוד מרגש? ובאמת חבל שקאסי מתה.

מזי123

New member
לא זוכרת ממש../images/Emo58.gif

גם אני ראיתי את החלק הזה יואו זה היה פצצה חחחח אני אהבתי :) ואני זוכרת שגם ראיתי קטע אחד שרקס קורא לקייט אמא!!!זה היה מרגששששששששששששש!:)חחחח

abcd80

New member
../images/Emo58.gif

למה בצורה זוועתית? מבחינתי רקס הוא דמות ממש מעצבנת ומרגיזה. מצידי שיזרקו אותו לכלא שוב.

אני הכי לא מסכימה.

רקס הוא הדמות הכי שווה בסדרה. כל תושבי סאלם הצדקניים האלה, הם כל כך צבועים בעיניי. הוא היחיד שאומר את האמת בפנים - לא משנה מה היא תהיה. גם אם הוא היה הרוצח הוא עדיין היה אחת הדמויות הכי טובות בסדרה.

Jasper Jasper

New member
רקס הפסיק להיות נסבל

ברגע שהייגלי התחילה לכתוב והוא התחיל לעבוד על מכונת היהלומים ההזויה הזו.אני לא מבין למה מימי עדיין איתו ובקשר הדי מתעלל הזה.

abcd80

New member
../images/Emo45.gif גם אני חושבת ככה

דמותו נהרסה לגמרי. כל פעם שהוא פותח את הפה הוא ממש דורש כאפה לפנים. שון צודק בדבר אחד - בזה שמימי ממשיכה לבזבז את הזמן שלה עם רקס.

מה הוא כבר עושה לה?

מה אתם מצפים ממנו? חברה שלו חושדת בו שהוא הרוצח. ואל תבואו לי עם כל ה"אין שום הוכחה שהוא לא" - כשאוהבים, מאמינים בבן אדם השני. לדעתי הייתה כבר סיטואציה כזו, שג'ון נשפט על רצח טוני וכריסטן לא סמכה עליו והם נפרדו. אני לא יודעת איך רקס היה לפני, אבל הדמות שלו עכשיו היא אחת הדמויות המעניינות שיש. זה נהדר לראות איך מצד אחד הוא דימרה ומצד שני הוא עדיין נאחז באנושיות שלו. חוץ מזה, שגם אם אתכם כל תושבי סאלם היות מתקיפים אני בטוחה שלא הייתם טורחים להשאר נחמדים.

Jasper Jasper

New member
בעיניי

כל הקשר בין מימי לרקס הוא די מתעלל.מימי עמדה לצד רקס חודשים ורק לאחרונה התחילה לפקפק בו,והאמת,עם סיבה טובה.לא חסרות סצינות שהיה נדמה כאילו הוא ירביץ לה(כשהוא תופס אותה בחוזקה ואז פתאום מבקש ממנה לשכב איתו והיא משום מה,אולי בגלל חוסר הבטחון שלה וכל מה שקרה בעבר מסכימה).

abcd80

New member
איזו אנושיות בדיוק יש לו?

הוא בן אדם חמום מוח, מתעצבן על כולם וצועק כאילו הוא עומד להרביץ. הוא גם משמיץ בלי הפסקה את משפ' בריידי ומסתיר את עובדת היותו בן בריידי. והכל בשביל מה? כדי להמשיך לשאת את שם דימרה בגאווה.. הוא מחפש כוח, כסף וגאווה. אפילו מימי אמרה לו את זה פעם אם אני לא טועה. אני מסכימה שהוא פעם היתה דמות טובה אבל מה לעשות, הוא השתנה ולא בדיוק לטובה.

abcd80

New member
../images/Emo58.gif

הגיע הזמן באמת. מהרגע הראשון שהיא הופיעה בתוכנית לא סבלתי אותה וידעתי כבר אז שהיא תהיה עתידה למות בעלילת הרוצח הסדרתי והנה הרגע הזה הגיע! אני מחכה לזה..

למעלה