ספויילר בלעדי מעונה 6!!!

popit

New member
ספויילר בלעדי מעונה 6!!!

באתר שלי www.70s.up.co.il יש ספויילר מעונה 6 ב-ל-ע-ד-י!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מי שרוצה להכנס זה בעמוד "ספויילרים" למטה!

אממ.. ../images/Emo58.gif

ההודעה מכילה ספוילרים לעונה 5, וכנראה גם 6: בפרק האחרון של העונה החמישית ג'קי לא בחרה באף אחד- היא אמרה שהיא בוחרת בעצמה, והיא לא רוצה לא את קלסו ולא את הייד... |סוף
| אה כן- אני די חדש...

popit

New member
תודה ולא מדוייק...כולל ספויילר!

תודה אבל זה לא מדוייק-ג'קי אמרה שהיא בוחרת בעצמה אבל היא תחליט אחרי הקיץ מי היא בוחרת מביניהם...ועונה 6 היא בוחרת את הייד...כמעט על בטוח 98%...

פMפיטה

New member
../images/Emo58.gifיש לי שאלה....

אוקיי, יש לי שאלה חשובה... יקרה מתישהו שג'קי ופז יהיו ביחד???

popit

New member
הנה לך הוכחה:

ציטוט מסוף הפרק: Jackie:i asked myself who i love the most, and the answar was clear:the person i love the most is me! בלה בלה בלה hyde:so what is it leave us? jackie:i'll fighure it out after spending the summer by the pool. רואה?

Better Man

New member
גברת....

ספויילר לעונה השישית מתחת למה לפרסם סתם ספויילרים?, זה שקסלו תהיה חברה חדשה בעונה הבאה לא אומר כלום בקשר לבחירתה של ג'קי, יכול להיות ש...: א. ג'קי לא בחרה באף אחד מהם ב. ג'קי בחרה במייקל, הם נפרדו בהמשך העונה, אולי היא תפסה אותו (שוב) בוגד בה אז חבל לפרסם סתם ספויילרים לא נכונים באתר, תכתבי שזו דיעה אישית שלך וזהו.

popit

New member
תרגע קצת...

זה כמעט בטוח בגלל הנימוקים שלה גם, עונה 5 היא אמרה והכל מראה שהיא לא בוחרת בקלסו.וקלסו ניסה להשיג אותה כל כך הרבה זמן הוא לא יבגוד בה שוב, תאמין לי זה כמעט על בטוח!!!

Better Man

New member
אני רגוע

שזה יהיה הכי בטוח בעולם, עדיין, תבדילי בין דיעות אישיות שלך לבין ספויילרים, חבל להטעות אנשים סתם...

למעלה