|ספויילר| איידול 404

Juliann

New member
|ספויילר| איידול 404

לאס וגאס... קודם כל החמצתי לצערי את העשר דקות הראשונות אבל יש מיליון שידורים חוזרים אז לא נורא.. אני חייבת להודות שבהחלט ראיתי כמה ששוים טופ 24 למרות שמעט מאוד עברו אלה שעברו היו ממש טובים! אמילי AKA סינדי לאופר הזכירה לי קצת את איימי מהעונה הקודמת אבל היתה ממש חמודה, הסינית היה מדהימה... השמנה שאחריה[ששרה אלישיה קיז] גם היתה מעולה, אחד מהתאומים של הפרק הקודם היה פה והוא עבר, הוא שר ממש טוב... סוף סוף רואים קצת כישרון!

LOVEtheMcMAHONS

New member
איידול 404

חביב סך הכל. לא היה איזה עילוי כמו לירוי של הפרק הקודם, אבל מהצד השני הייתה את הבחורה הגדולה ששרה אלישה קיז שממש הייתה טובה. התאום שחזר לא מרשים אותי - בגלל הסגנון שירה הזה שבד"כ מרדים אותי ואני לא מצליח להקשיב ולהחליט אם הקול טוב או לא. שישירו שירים יותר שמחים וקצביים. קני לוגינס היה כל כך יותר בעניינים ומחובר מאשר ג'ין סימנס המסומם. פרק הבא ל.ל קול ג'יי - צריך להיות אחלה.

Juliann

New member
צודק קני הזה היה באמת אחלה

נראה לי שהוא השופט הכי טוב שהיה בינתיים, ג'ין היה סתם תאום סיימון. שכחתי לציין את השואו גירל שגם היתה די טובה בעיקרון זה היה הפרק הכי טוב של האודישנים בינתיים. צחוקים שסיימון נישק את פאולה האמת שלא נראה לי שהיא סובלת במיוחד

ניסיתי לצפות בזה

ולא הצלחתי לחבר דקה. זה פשוט מחפיר אנשי שרים זבל בלי מוסיקה, כל מה שיש להם זה קול. בדיוק כמו לסקעת. גברים לא אוהבים סקעת!!!!! לא אוהבים!!!

Juliann

New member
האא?! מה הקשר?

"כל מה שיש להם זה קול" אממ מעניין, אבל זאת לא תחרות שירה? בעצם כן. ומה מחפשים בתחרות שירה? ק-ו-ל! ומה הקשר לסקעת פה?! ואם כבר סקעת הוא יותר "כוכב" מאשר "זמר".

בוביץ

New member
איידול 404../images/Emo58.gifהסיבה שקטעו

שתי מתתמודדים ששרו בהתחלה היו שני מתמודדים שקטעו את מה שהם שרו אבל הראו שהשופטים מעבירים אותם זה היה כי יש בעיות בזכויות שירירם מעבר לארצות הברית ובגלל זה קטעו את זה. מה שהמתמודדים שרו לא היה זכויות מעבר ארצות הברית

Juliann

New member
תודה, באמת תהיתי בקשר לזה.

הם נורא החמיאו להם מעניין אם הם באמת כל כך טובים.

SweetRevenge

New member
../images/Emo58.gifAI404

הללויה, גסט ג'אג' נורמלי, הגיע הזמן. אהבתי שהתאום חזר ועבר, למרות שהוא תפוס קשה על תחילת הניינטיז אין ספק שיש לו קול טוב ושליטה מעולה. כפרפורמר הוא משעמם, נראה מה יהיה בהמשך. תאומת סינדי לאופר דורשת
, לא ברור לי מה היא לקחה אבל זה בטח משהו חזק. השמנה זמרת מעולה, ה"pick-me" שואו גירל בסדר, זה עם הכובע והטי שירט הלבנה גם סביר מינוס.
אה ונקרעתי בקטע של הבן 50 שהתאפר וניסה להתחזות לבן 28 והיה כתוב על המסך בפרטים שלו "28" חחחח והוא עושה לסיימון I've been waiting all my life for this וסיימון אומר משהו בסגנון אז חיכית הרבה מאוד זמן
הרוב היו בסדר אבל עוד לא ראיתי את האחד הזה שיש לו הכל...

Juliann

New member
כנ"ל אבל זה רק אודשנים חכי לשלב הבא

אני זוכרת שדיאנה דיגרמו לא הרשימה אותי באודישן ואחכ היא השתפרה במלא, לקליי אייקן היה רק את הקול אבל הוא נראה כמו איזה קבצן ואחכ עשו לו סטייל. מספיק שיש קול טוב למען האמת, ואישיות כמובן. מבחינת סטייל אין בעיה לשפץ אותם וגם ההופעות שלהם משתפרות [קול, נוכחות וכו'].

למעלה