ספויילרים

YaeL GirL

New member
ספויילרים

יש איזשהו ספויילרים לגבי הספר השביעי? שרולינג אמרה או משהו כזה? ואגב, אני חדשה פה... יותר נכון חזרתי. הייתי פה לפני איזה כמה חודשים ועזבתי, ועכשיו אני שוב פה. :] אני יותר קוראת מאשר מגיבה אבל לא נורא חח

ZoHaRoT

New member
ברוכה השבה!

אממ.... לי לא ידוע על ספוילרים שלא ספוילרו פה כבר... יש לזה שרשור איפושהו...

kaguma2006

New member
יש אחד,אם את רוצה ../images/Emo58.gif

יש לגבי הסרט החמישי אבל לא אפרט.אני אשים עוד כמה רווחים. רולינג אמרה שצריך לכלול את הסצינה שבה קריצ'ר גונב קמע.למה?כי הקמע הוא בעצם שייך לרגולוס,הלוא הוא רא"ב,והקמיע בעצם הורקרוקס. עוד ספוילר שני דמיות ימותו.מצנפת המיון היא לא הורקרוקס.יש עוד אז תקראי בשאר ההודעות.

לא לא

מישהו אמר, שצריך לשים לב אם הקמיע יופיע בסרט. ידוע לנו שרולינג משתתפת בעריכת הסרט, וכבר כמה פעמים בעבר היא התערבה והוסיפה רמזים. אז אם הקמיע הוא אכן הורוקרוקס (ורולינג היא היחידה שיודעת) , מן הסתם היא תגיד למפיקים של הסרט לא להשמיט אותו, כי היא יודעת שזה יתברר כדבר חשוב. הקמיע זה לכאורה עניין שצריך להשמיט אותו בסרט, אבל אם הוא כן יופיע למרות שהוא דיי שולי, אז נדע שכנראה יש לו משמעות כלשהיא. (=הורוקרוקס) אבל לא פורסם מידע שאומר שרולינג אכן אמרה כזה דבר.

../images/Emo58.gif

מתוך מוגלנט: מידע על הדמויות: נגלה משהו "חשוב להפליא" על לילי פוטר. נגלה מיהו ר.א.ב. נגלה יותר על עברו של דמבלדור. נגלה היכן נמצאת הנאמנות של סנייפ. משהו יחשף על פטוניה דרסלי, אבל זה לא יהיה שהיא סקיבית. ויקטור קרום יחזור. (ראיון בשבוע הספר העולמי,2004) דולורס אמברידג´ תופיע שוב. כי רולינג רוצה להספיק לענות אותה עוד לפני שהיא מסיימת. (ראיון למוגל נט/לאקי קלדרון) גקר אמרה: "יש דמות שמצליחה, בנסיבות נואשות, לעשות קסמים דיי מאוחר בחייה, אבל זה מאוד נדיר" מידע על העלילה הארי יתמודד מול וולדמורט בפעם הסופית. (for the final time) הארי ינסה למצוא ולהשמיד את ההורוקרוקסים הנותרים של וולדמורט. הארי יחזור אל הדרסלים במההלך חופשת ביה"ס אבל ההגנה הקסומה שדמבלדור סידר תפקע ביום הולדתו ה17, כשהוא יגיע לבגרותו. הארי יבקר במכתש גודריק. הראי הדו-צידי יופיע שוב. נראה את החתונה של פלר וביל וויזלי. העובדה שלהארי יש "את העיניים של אמא שלו" תתברר כנקודה חשובה בעלילה. לפחות דמות אחת תמות. שונות המילה האחרונה בספר צפויה להיות "צלקת" אבל אולי זה ישתנה. נגלה לבסוף את הסיבה המלאה למה אנשים מסוימים הופכים להיות רוחות כשהם מתים ואחרים לא. הפרק האחרון, שכבר נכתב, יפרט מה קרה לדמויות ששרדו. לא יהיו יותר משחקי קוודיץ´.

ToryMaster

New member
יקרים שלי

לסמן ספוילרים, אני שונאת למחוק דיונים ארוכים.

חרבביש

New member
יקרים שלי?

אקרי

New member
כן,משהו שקראתי לפני חודש...

היא כתבה שהיא חייבת להרוג לפחות דמות אחת, ושהיא מקילה בגזר הדין של שתי דמויות! למי שצריך לדעת איפה אז "במקור לילדים"

למעלה