ספויילרים

Gilmore Fan

New member
ספויילרים../images/Emo6.gif

היי לכולכם טוב, אז ככה, קודם כל רציתי להגיד היי כי זאת פעם ראשונה שאני כותבת פה, נראה לי.........
חוץ מזה, יש לי מספר ספויילרים שיבאסו חלק מכם, חלק ישמחו- כל אחד והטעם שלו!! טוב, אני צריכה לעשות מרחב ספויילרים או משהו אם אם את לא רוצים לדעת- לא להסתכל!! טוב,אני מקווה שזה מספיק! אז ככה: לוק ולורליי לא יהיו ביחד בעונה הזאת (יש יש יש!) . אבל היא כן תהיה עם כריסטופר לקצת זמן, ואז הם יפרדו (חבל, מתה על כריסטופר!!!) בקשר לרורי, היא תשאר עם דין, אבל כן יהיה לה משהו עם ג´ס... אה, וחוץ מזה, ג´קסון וסוקי הולכים להתחתן
אני מקווה שזה מספיק =) ביי חן

shirakl

New member
בואי נגיד

שאותי בהחלט שימחת! ואם את יכולה להגיד לי מאיפה את יודעת את זה - אני אשמח עוד יותר! (תודה מראש)

Gilmore Fan

New member
מכמה מקומות

אחד, מכל מיני אתרים אמריקאים (ולא רק, בעצם) אם את רוצה כתובות אז זה: www.gilmore-girls.net www.gilmoregirls.org ואם לא מספיק לך, יש שם לינקים לאתרים אחרים (אפילו לאתר שלי
) חוץ מזה, אני נמצאת בקבוצות אי מיילים של בנות גילמור ורובם שם ראו כבר את מה שאנחנו עומדים לראות, אז אני פשוט שואלת אותם על דברים שאני רוצה לדעת
מקווה שעזרתי חן

HaMsTeR

New member
ברוכה הבאה!

הספוילרים לא מעצבנים אותי... לא אכפת לי בכלל... אני גוני ואני בת 12 (מחר) ואני מאוד אוהבת בנות גילמור! מאוד מאוד!

YaLdoNet 4 EveR

New member
בת מצווהההה

מזל"ט גוניייי (נא לקרוא רק מחר... כאילו, מהיום. וואטאבר.) קבלייייי -
- כי ככה תיקשרי אותם לתיק וכולם יחשבו שאת מלכת העולם
- מה שווה מומולדת בלי?
-עושים מסיבה? אם כן- אין דבר כזה בלי פיצההההההההההה
- ע"ע פיצה, אם יש מסיבה
-שייעשה קסמים (ליצן מוכשר)
-בנות גילמורררררררררר (אין הקשר)
=NOT תתעלמי וקבלי מזל"טים
LUV אני

z O e i

New member
סטוגודודוווווווווווווום..... ../images/Emo129.gif

*חושך מוחלט* ה-פ-ת-ע-ה
מזל טוב ו... כל הבלה בלה בלה..... יומולדת שמייייייייח

Gilmore Fan

New member
מזל טוב, גוני!!!!!!!!!!!!!!!!!

ההודעה ממקודם אומרת הכל, אבל הרבה הרבה מזל טוב, ותהני מהבת מצווה, כי זאת חוויה של פעם בחיים (כמה קיטשי ונורא!!) ביי חן

stardust15

New member
הם מתחתנים../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo93.gif

אני לא סובלת את שני הליצנים
קיוויתי שהם ימותו או משהו...בכל אופן לפחות לא יהיה כלום בין לוק ולורליי
(אבל אם לא בעונה הזאת אז בטח בעונה הבאה...לצערימתישהו יהיה בינהם משהו
)

Gilmore Fan

New member
חחח

אני שמחה לראות שיש עוד אנשים שחושבים כמוני (אנטי לוק-לורליי), אני ממש ממש לא רוצה שהם יהיו ביחד!!!

shirakl

New member
גם אני מסכימה בקשר לזה

וכבר אמרתי לא פעם בפורום הזה שלדעתי לוק הוא בן אדם כבד ומדוכא מדי, והוא ממש לא מתאים ללורליי הקלילה והחמודה..

רוב הפעמים הוא באמת מדוכא והפרצוף

שלו נשאר באותה צורה לאורך כל הפרקים.. אבל בפרק האחרון הוא דווקא חייך (כמו שלורליי אמרה שזה מוזר לראות את לוק כל-כך נחמד לאנשים..)

למעלה