ספויילרים עצומים!! עונה 3

ספויילרים עצומים!! עונה 3

נהיה לי קצת משעמם בפורום לאחרונה אז אמרתי שאני ארשום קצת סופיילרים לעונה השלישית הספויילרים האלה מגיעים מראיון עם ג'וש שוורץ יוצר הסדרה אוק אלה ספויילרים לעונה השלישית מי שרוצה להיות מופתע שלא יקרא אותם!! . . . . . . . . אוקי דבר ראשון שתי דמויות יחזרו לסדרה אחת תהיה קייטלין אחות של מריסה ואמרו שהיא תגרום צרות למריסה ולג'ולי וגם לראיין... והדמות השניה שתחזור תהיה "אנה" וג'וש אמר שאנה היא בחורה טובה ושהיא לא חוזרת כדי לגרום לצרות, אבל לא במודע היא תגרום לצרות כמובן בין סאמר לסת' ומי שרוצה לדעת איך תתפתח העונה לקראת הסוף איך הם יעשו את זה מותח ומעניין אז דבר ראשון ג'ס זאת שהייתה שותפה לפשעים עם טריי ושהתעלפה בבריכה תחזור כדי לגרום צרות וכמובן הקטע השנוא עלי ושחששתי שיקרה התינוק החמוד של ראיין ותרזה יגיע לניופורט

אוי זה מעצבן... ../images/Emo58.gif המשך עונה3

התינוק של ראיין ותרזה? בעע כבר בעונה הראשונה זה היה קטע מעצבן למה צריך להחזיר אותו ב-3... והקטע עם אנה מגניב

TheLost

New member
איזה שטויות ../images/Emo58.gifעונה 3

לפחות 2 החלקים האחרונים של ההודעה. פרק 11 משודר היום, או משהו כזה, הכותבים עוד קצת רחוקים מלהיות בפרק 24. הדבר הראשון בנוגע לקייטלין ידוע, ובנוגע לאנה - לא יודע אם נכון לאנכון, אני מקווה שכן

ובלי קשר

ברור שאני לא יכול להבטיח ולאשר שכל הסופיילרים האלה הם אמיתיים ושהכל יקרה בעונה הזאת אבל הם נשמעים הגיוניים מאוד להתפתחות העלילה בעונה ה-3

Aviad1987

New member
אבל סביר להניח שהם בשלבים

מתקדמים מאוד של הכתיבה ואם לא מבחינת תסריטים אז סינופסיסים ומבנה עלילתי עד הפרק האחרון.

../images/Emo58.gif המשך עונה 3

אוקיי, כל מה שאמרת זה נכון, אני רק חייבת לתקן אותך: ג'ס לא חוזרת !!!- בקרוב (פרק 315 אם אני לא טועה) תצטרף שחקנית חדשה לקאסט בשם ניקי ריד, השם שלה דומה לשם של השחקנית ששיחקה את ג'ס (שלה קראו ניקי גריפין) אבל זו לא אותה שחקנית. השחקנית החדשה, ניקי ריד, הדמות שלה בסדרה תקרא סיידי והיא תהיה "מושאת אהבה" חדשה עבור ראיין. ובקשר לצילומי הסדרה- הם ממש לא סיימו את הצילומים עדיין, אם אני לא טועה הם עכשיו בצילומים של פרק 315.

שלטון

New member
כן!../images/Emo58.gif

My kind of משולש אהבה. כל משולש אהבה שמעורב בו עוד בחור ומריסה הוא נורא, כי בדוק שהבנאדם הזה דביל(שקצת משקף את הטעם שלה במציאות כנראה). רק שלא תראה כמו קייסי או משהו כזה, ושלא תהיה דפוקה. בבקשה. לדעתי היה יכול להיות הכי מצחיק עם אחותה של מריסה הייתה מנסה להשיג את ריאן או משהו. היה יכול ליצור כל כך הרבה סצנות מצחיקות...

../images/Emo58.gif

הקטע עם אחותה וראיין יכול להיות מצחיק אבל קייטלין לא סובלת את ראיין

שמריסה נפרדה מלוק

אז הייתה את המסיבה על היאכטה וראיין אמר שלום לקייטלין אז היא עשתה לו כזה פרצוף וג'ולי אמרה לה שהם אוהבים את ראיין

שלטון

New member
שטויות

היא סתם באה לעצבן את אחותה וזאת הדרך הטובה ביותר( וגם המצחיקה ביותר) לדעתי

למעלה