ספויילרים לפרק 601

Better Man

New member
מה שאומר ש(ספויילר601)

ג'קי בחרה בסופו של דבר בקלסו על פני הייד, הייד היה ברירת המחדל, מה שאומר שפופיט די טעתה בניחוש :)

popit

New member
לא לא לא...+ספויילר מפרק 2

הוא לא היה ברירת מחדל, וזה לא היה ניחוש! היא ראתה את קלסו עם מישהי אחרת קודם, זה נכון, אבל היא לא נבהלה כמו שהיא ראתה את הייד עם מישהי אחרת והיא לא הבטיחה שהיא תשיג אותו בכל מחיר-וככה היא הבטיחה לעצמה עם הייד... וכולם-כנסו לאתר שלי יש שם ספוויילר מפרק 2 לעונה + חלקים מהתסריט של שני הפרקים!!! ושתדע לך, שבפרק השני קלסו שואל אותה אם זה בטוח שהיא לא בוחרת בו-והיא מבהירה לו ממש שהיא לא רוצה אותו, ואת הייד היא משיגה שם בכל מחיר, ועושה הכל כדי לקבל אותו בחזרה!

Better Man

New member
ספויילר עונה 6

ממה שכתוב באתר שהבאתי(שהוא מאוד אמין) עושה רושם שג'קי בחרה בקלסו, אבל אולי את צודקת, נצטרך להמתין ולראות. אני מאוד מקווה שהספויילרים באתר שלך לא נכונים, עושה רושם שהסדה מתדרדרת מעונה לעונה וחבל, ממש אין לי כח לראות שוב את הייד וג'קי ביחד, הם משעממים ומעצבנים ביחד יותר מצ'נדלר ומוניקה.

Better Man

New member
אה ו (ס602)

הציטוטים באתר פשוט מטופשים ומזכירים טלנובלות או סרט אמריקאי קיטשי במיוחד "אתה רוצה להיות איתי?" יעקקקק, למה המפלצת הזו הפכה את הייד שלנו? לסתם, פשוט סתם. אני בעד להעיף את ג'קי מהסדרה כמה שיותר מהר, אני מניח שאף אחד לא תומך בי נכון? חבל...

popit

New member
זה הציטוט ולפי דעתי...

ג'קי והייד הכי שווים בסדרה, והם הזוג הכי טוב שהיה אי פעם, וזה הביא לתוכנית מלא רייטינג, אבל כל אחד ודעתו, ג'קי ככה אמרה בפרק.

ענת פ.

New member
אני אגיד לך למה

לבן אדם אכפתי, אוהב אדם, שמסוגל לאהוב מישהי גם אם היא שונה ממנו לחלוטין... ואני לא מבינה את הקטע שלך- נכון שזה סיטקום אבל בכל זאת יש בו התפתחויות דרמטיות וזה טבעי ונכון ומונדלר הם זוג מקסים ומתוק, אבל זה כבר נושא לפורום אחר (שבו אני לא חברה)

popit

New member
לענת ולך...

ענת-אח שלי קרא לי ככה שהייתי קטנה, אז הוא השאיר את זה עד עכשיו ולא מצאתי כינוי יותר טוב אז זה פופית. ואני חושבת שאני מכירה את האתר למרות שהוא לא פעל לי... זה TV HOME? הם נותנים רושם מוטעה, מצאתי מאנשים שהיו בהקלטות מידע וציטוטים, והיא בחרה בהייד מהתחלה כנראה, כי רק אליו היא מגיבה ככה, אם היא הייתה ממש רוצה את קלסו היא הייתה עושה אותו דבר בשבילו...

שאלה../images/Emo58.gif

פז לא יהיה בעונה השישית של מש"ה?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? לאאאאאאאאא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה