ספויילרים חדשים.

~*~gaL

New member
ספויילרים חדשים.

שרשור הספויילרים הקודם ספויילרים חדשים שרצים כבר כמה ימים בערך: פרק שלישי, עונה 9: "INSURRECTION" Syringes thrown, guns pulled, vibrators whizzing into the hallway... Hello, Abby´s brother. Susan, Deb, and Abby have a girls´ night out...Deb dancing on speakers and crowd surfing. Luka tells Abby he´s happy for her. Slow security reaction is suddenly an issue after 8 years *snicker*. אז בפרק הזה, סוזן, דב ואבי מבלות ביחד. לוקה אומר לאבי שהוא שמח בשבילה. אח של אבי מגיע בפרק הזה. יהיה בלאגן כלשהו בבי"ח והאבטחה תהיה איטית... Leslie Bibb = She plays Erin Harkins, a med student, who appears in the second episode and works with Gallant. לזלי בליב משחקת את ארין הארקינס, סטודנטית לרפואה שמופיעה בפרק השני ועובדת עם גלאנט. בראיון עם נוח וויילי ל-Zap2it הוא אומר: Though Wyle doesn´t have much to say about what will happen this year, he does predict the relationship between his character and Maura Tierney´s Abby Lockhart will be further explored and probably run the duration of the season. נוח חוזה שהיחסים בין קרטר לבין אבי יהיו כנראה כל העונה. בראיון עם וונדה, נוח אומר: Think you´ve seen the end of Abby and Carter´s troubles on ER? Think again, my friend. "You can count on it," Noah Wyle said when I asked if we´d see another gimmick to keep apart the newly smoochified couple. "We´ll start off happy, and then something´s going to happen." Hmmm...Don´t suppose it has anything to do with Leslie Bibb (Popular) joining the cast, eh? Noah is well aware of the anguish his character´s love life caused last season. "[Abby and Carter] is a relationship we couldn´t have built any slower. We were sort of waiting to pull the trigger on that for a very long time...and then that whole Susan Lewis thing really pissed off a lot of people. It made sense why Carter would do it from my perspective, but I think people saw it for what it was, which was a bit of a ruse to keep Abby and my character apart. And to help reintroduce Sherry Stringfield´s character back to the show with something slightly sexual." יא, באמת? ואני חשבתי שהיחסים של קרטר וסוזן היו ממש מתנה משמיים. *ציניות* פה נוח אומר, שקרטר ואבי יתחילו טוב, ואז משהו יקרה. הוא גם אומר שהוא מודע לייסורים שהיו לחיי האהבה של קרטר בעונה האחרונה. הוא אומר שלא היו יכולים לבנות את היחסים של קרטר ואבי יותר לאט ושכל הכעניין הזה של סוזן עצבן המון אנשים. הוא עצמו חשב שזה הגיוני למה קרטר עשה את זה, אבל הוא חושב שאנשים ראו את זה כפי שזה היה – תחבולה למנוע מאבי וקרטר להיות יחד, וגם כדי לעזור להכיר שוב את סוזן לסדרה. מי שבא לבקר את רומנו, יהיה אנספה, אגב. עוד ספויילר משמח בשביל הקארבים לפרק הראשון: Are you ready for this one? Guess who goes skinny dipping? Of course Carter and Abby go skinny dipping! Who else would it be? Now, if it shows up in the final version is anyone´s guess. קרטר ואבי שוחים/רוחצים בעירום :)))
 

המממ

New member
ממממ...

כמעט צהריים טובים, גל, קראתי את הספוילרים, וכמובן שאני מתעכבת על מה שמעניין אותי: "מי שבא לבקר את רומנו יהיה אנספה, אגב". מתי בא לבקר? באיזה הקשר? באיזה פרק (השלישי?)? מה הוא יגיד לו? אשמח עד מאוד להרחבות בנושא... יומטוב ושקט שיהיה לנו!
 

~*~gaL

New member
כמעט צהריים טובים גם לך :)

היה ידוע, ש"מישהו מהעבר" יבקר את רומנו אחרי מה שיקרה לו. יכול להיות בפרק השני.. אני לא מוצאת הספויילר של ה"מישהו מהעבר" כרגע. מה הוא יגיד לו אני לא חושבת שמישהו יודע :) יש עוד חודש וחצי בערך עד לפרק הראשון של העונה התשיעית באמריקה.. מאז, כל יום שישי (אני מקווה) אני אכתוב מה קרה, אתן לכם סקרין קאפס אם יהיו, עד כמה שאני ארגיש שאני יכולה. אני לא אקרא כל מילה ומילה בתקצירים של הפרק, כי זה פשוט הורס הכל.
 
למעלה