חחחחחחחחחח חנון
P P Rod New member 18/1/07 #34 חחחחחחחחחחחחח בלוק יאייייייייייייקס לא נוחת פרונטסייד בורד יאיייקקקסססססססססססססס
I iitaii New member 15/1/07 #7 לא יצא לי לסוע בגבעתיים בכל עיר יש כמה ספוטים לפחות, גם אם לא הכי טובים
M master pedo 666 New member 16/1/07 #18 הייתי שם... לפחות איזה 7 פעמים כל פעם שעה אחרת ויום אחר אפילו ב6 בבוקר פעם אחת או חמש אחה''צ ואפילו פעם אחת לא בא שומר להעיף והיינו גם 12 אנשים שם פעם אחת סשן גדול ולא באו להעיף אז אפשר לסוע מתי שרוצים בגבעת בטיח וזה ספוט כיף יא חנונצ'יק
הייתי שם... לפחות איזה 7 פעמים כל פעם שעה אחרת ויום אחר אפילו ב6 בבוקר פעם אחת או חמש אחה''צ ואפילו פעם אחת לא בא שומר להעיף והיינו גם 12 אנשים שם פעם אחת סשן גדול ולא באו להעיף אז אפשר לסוע מתי שרוצים בגבעת בטיח וזה ספוט כיף יא חנונצ'יק
B BeneAtarot4Life New member 16/1/07 #19 אממ בזמן האחרון לא לפי מה שזכור לי רק שישבת אפשר ליסוע... לא בדוווק
W Weed Me New member 17/1/07 #30 אני אני ואתה אפס אני שונא שאנשים כמוך חייבים להציק התשובה שלך הייתה מטומטמת מה הגבת לי בכלל.. אני מתכוון למה שאמרתי על גבעת בטיח..
אני אני ואתה אפס אני שונא שאנשים כמוך חייבים להציק התשובה שלך הייתה מטומטמת מה הגבת לי בכלל.. אני מתכוון למה שאמרתי על גבעת בטיח..
P ProP E New member 17/1/07 #31 בטח שאתה זה אתה כי אם לא היית אתה איך הייתה מגיב בשימך שנון אהה? משעמם לי =\