ספוג הפלא. האם אני יכולה לנקות אמבטיה אקרילית בחומרים הבאים ? אסטוניש כחול וצהוב ? וגם ספוג הקסם ?
מ מרצדס 2015 New member 17/6/14 #1 ספוג הפלא. האם אני יכולה לנקות אמבטיה אקרילית בחומרים הבאים ? אסטוניש כחול וצהוב ? וגם ספוג הקסם ?
א אוצה New member 17/6/14 #2 לא! אסטוניש מכיל חול שישרוט. וכנ"ל ספוגית הקסם!!! אמבטיה אקרילית- בחומרים לא אברסיביים ואני מנקה (ניקיתי בעבר) עם ספוג או כרית סושי לא עם סקוטש. אקריל נשרט בקלות.
לא! אסטוניש מכיל חול שישרוט. וכנ"ל ספוגית הקסם!!! אמבטיה אקרילית- בחומרים לא אברסיביים ואני מנקה (ניקיתי בעבר) עם ספוג או כרית סושי לא עם סקוטש. אקריל נשרט בקלות.
מ מרצדס 2015 New member 17/6/14 #3 תגובה איזה חומר ? ויש המון אבנית . מה מסיר את האבנית ? חומץ טבעי לא עזר . וגם התתחתית של האמבטיה נשרט . . יש מלא שריטות והאמבטיה חדשה . מה עושים ? אולי החברה יכולה ללטש ?
תגובה איזה חומר ? ויש המון אבנית . מה מסיר את האבנית ? חומץ טבעי לא עזר . וגם התתחתית של האמבטיה נשרט . . יש מלא שריטות והאמבטיה חדשה . מה עושים ? אולי החברה יכולה ללטש ?
ע עלה לא נידף New member 17/6/14 #4 יש חומרים יעודיים להסרת אבנית. לגבי שריטות - בעסה! יש חומרים שאפשר למלא איתם את השריטות, התייעץ בטמבוריה או עם איש מקצוע.
יש חומרים יעודיים להסרת אבנית. לגבי שריטות - בעסה! יש חומרים שאפשר למלא איתם את השריטות, התייעץ בטמבוריה או עם איש מקצוע.
מ מרצדס 2015 New member 17/6/14 #5 מה אמבטיה / אקרילית נשרטת כל כך בקלות . או שזה קורה רק אצלי . מה אפשר לעשות . יש לי רק חצי שנה את האמבטיה. בעוד שנה היא תראה על הפנים . יש עצות
מה אמבטיה / אקרילית נשרטת כל כך בקלות . או שזה קורה רק אצלי . מה אפשר לעשות . יש לי רק חצי שנה את האמבטיה. בעוד שנה היא תראה על הפנים . יש עצות
א אוצה New member 17/6/14 #6 אנטי קאלק מסי אבנית נהדר. רססי/י ומתין/ני.. לעבור עם ספוג סנו סושי ומים וזהו. מה שנשרט- אבוד. אי אפשר ללטש כי אקריל זה פלסטיק. אבוד.
אנטי קאלק מסי אבנית נהדר. רססי/י ומתין/ני.. לעבור עם ספוג סנו סושי ומים וזהו. מה שנשרט- אבוד. אי אפשר ללטש כי אקריל זה פלסטיק. אבוד.